• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder sıkıntısı

Aklı başında ama çıkıp bişey diyemiyor babasına. Eşimide beğenmez birde o kadar çalışır hiç yani. Gider 600 liraya ayakkabı alır 400 lira bir gömleğe verir. Benim eşimde öder. Eşim geliyor bana döküyor içini diyorum bana değil git babana de. Hiç yani

benim böyle konular okuyunca başıma ağrı saplanıyor yemin ediyorum.
şu kendini sevdirmeye çalışan çocuk rolü
inanın sırf siz ikiniz olsanız neyse de çocuk işin içine girince, koskoca adamların küçücük çocuğun rıskında gözü var gibi hissediyorum. Eşiniz de böyle hissederse bence vermeyi kesebilir.
Yani kocaman adam çalışıp alır da kucaktaki bebeğe "hadi yavrum sen çalış da kazan" diyemeyeceğinize göre, kime giden para akışını keseceğiniz belli.

Ben cidden anlamıyorum eşiniz başından beri böyle, babasının yüksek fiyatlı harcamalarını öderken sizin istediğiniz en ufak şeyde sorun çıkarıyormuş, bu şartlarda bile isteye hamile kalıp işten çıkıyorsunuz, sonra da bebeğin alışverişi olacak diyorsunuz. Ne bekliyordunuz tam olarak?
Herşeyi bilerek, görerek yapmışsınız zaten.
Eşim iyice boşlamıştı bende çıkarım işten eşim evin sorumluluklarının farkına varır ağır gelir artık para göndermez diye çıktım işten

benim böyle konular okuyunca başıma ağrı saplanıyor yemin ediyorum.
şu kendini sevdirmeye çalışan çocuk rolü
inanın sırf siz ikiniz olsanız neyse de çocuk işin içine girince, koskoca adamların küçücük çocuğun rıskında gözü var gibi hissediyorum. Eşiniz de böyle hissederse bence vermeyi kesebilir.
Yani kocaman adam çalışıp alır da kucaktaki bebeğe "hadi yavrum sen çalış da kazan" diyemeyeceğinize göre, kime giden para akışını keseceğiniz belli.
Ben artık çok bunaldım daraldım. Kayınpederim geldi bana diyor ki kendi kredi taksitini bile ödeyemiyor dedi. Yüzsüz yüzsüz bende sizinkilerden sıramı geliyor ödicez biz dedim

Eşim iyice boşlamıştı bende çıkarım işten eşim evin sorumluluklarının farkına varır ağır gelir artık para göndermez diye çıktım işten
Öyle şey mi olur yahu sorumsuz adam siz işten çıktınız diye sorumluluk mu alır?
Ne akla hizmet böyle bir düşünceye girip, bu kadar sorumsuz bir eşe rağmen hamile kalıyorsunuz?
Babasına boşuna bilenmeyin eşinize iş siz de akıl yok diyeceğim ağır olacak belki ama öyle yani kusura bakmayın.
Bebeğin bir sürü masrafı olacak, çocuk oyuncağı sanıyorsunuz herhalde bunu.

Ben çalışıyorum çabalıyorum eşim iyice artık evi boşlamıştı nede olsa ben yapıyorum diye. Artık evin sorumluluğunu alsın hemde ben hamile hamile çalışıcam eşimde babasına yedirecek sinirlendim bıraktım bende işi.

Garantisi var mı evin sorumluluğunu alacağının? Yok. Ya almazsa ne yapacaksınız? Küçücük bebekle bir dünya masrafıyla nasıl yaşayacaksınız? Hamile hamile çalışmak özellikle vurguladığınız için söylüyorum ekstrem bir durum değil. Hamilelik çalışmaya engel değil çünkü. Kusura bakmayın siz de çok sorumsuzca davranmışsınız.

İyi de kusura bakmayın da bu adamla evlenmeniz hata bence.
Bir de gebe kalmışsınız.
Çok ilginç.

Öyle şey mi olur yahu sorumsuz adam siz işten çıktınız diye sorumluluk mu alır?
Ne akla hizmet böyle bir düşünceye girip, bu kadar sorumsuz bir eşe rağmen hamile kalıyorsunuz?
Babasına boşuna bilenmeyin eşinize iş siz de akıl yok diyeceğim ağır olacak belki ama öyle yani kusura bakmayın.
Bebeğin bir sürü masrafı olacak, çocuk oyuncağı sanıyorsunuz herhalde bunu.
Hayır çocuk oyuncağı sanmıyorum. Ben sadece fikir alabilmek için yazdım. Kimseye birşey anlatamıyorum. Anneme anlatsam kafasına takıp üzülecek. Eşimde tepkili oda kızıyor ama gidip bişey diyemiyor annesine demiş tamam falan demiş ama hala aynı devam.

Garantisi var mı evin sorumluluğunu alacağının? Yok. Ya almazsa ne yapacaksınız? Küçücük bebekle bir dünya masrafıyla nasıl yaşayacaksınız? Hamile hamile çalışmak özellikle vurguladığınız için söylüyorum ekstrem bir durum değil. Hamilelik çalışmaya engel değil çünkü. Kusura bakmayın siz de çok sorumsuzca davranmışsınız.
Vurgulamak anlamıyla söylemedim ki onlar için bu halde çalışamam demek istedim. Biliyorum engel değil çalışılmalıda zaten ama ben böyle çalışıcam eşimde onlara yedirdiği için çıktım.

Bebeğe alışveriş yapıcaz hiç fırsat gelmiyor ki babasından demiyor ki bunların çocukları olucak

Esin cocugunu düsünmuyorsa, babasi torunu niye düsünsün?

Bide isini biraktin bu adam için. Ne olacak simdi? o cocuk azda olan varlik içinde yokluk içinde büyüyecek.

Niye hep bu tür iliskilerde cocuk yapiliyor aklim almiyor, cidden almiyor.

Esin cocugunu düsünmuyorsa, babasi torunu niye düsünsün?

Bide isini biraktin bu adam için. Ne olacak simdi? o cocuk azda olan varlik içinde yokluk içinde büyüyecek.

Niye hep bu tür iliskilerde cocuk yapiliyor aklim almiyor, cidden almiyor.
Biz de bilemedik 2 ay sonra bitecek 5 ay sonra bitecek diye diye 1.5 yıl oldu. Böyle olacağını bu durumda kalacağımı tahmin etmedim çünkü. Küçük oğluda aynı şekilde bıkmış bıktırmış. Ben bilseydim böyle olacağını evlenmezdim de eşim iyimi iyi herşey de yardımcı olur. Birgün çalışır birgün dinlenir evde olduğu zaman temizliği yapar bana bişey bırakmaz. Oda diyor ki nisanda gidecekler emekli maaşı da yeter ona diyor ama gitmesi bitmesine etken mi

Biz de bilemedik 2 ay sonra bitecek 5 ay sonra bitecek diye diye 1.5 yıl oldu. Böyle olacağını bu durumda kalacağımı tahmin etmedim çünkü. Küçük oğluda aynı şekilde bıkmış bıktırmış. Ben bilseydim böyle olacağını evlenmezdim de eşim iyimi iyi herşey de yardımcı olur. Birgün çalışır birgün dinlenir evde olduğu zaman temizliği yapar bana bişey bırakmaz. Oda diyor ki nisanda gidecekler emekli maaşı da yeter ona diyor ama gitmesi bitmesine etken mi

Babasinin borcu olduguna eminmisin? Bana sanki esinin kendi borcuymus gibi geliyor.

Ve nasil bilemedik? Esin babasinin bos yere kredi kartini ödüyor iste. Bilmedigin içinmi isten çiktin? Isten çikmayi biliyorsun da, cocuk yapmadan tavir almayi bilmiyormusun?

Sanki 1930dayiz da mesafe fayda edecek. Online bankacilik denilen sey var. Adam sanki memlekette harcama yapmayacakmi? Yaslarinizda kesin çok küçüktür, 21-22 felan. Sosyal medyadan gördünüz tatlis bebisli ailelere heveslenip tabiki hemen bebek yapiliyor.

Ne yapacaksiniz simdi tek maas ile ve bebek yolda?

Ha bu arada ona "yardimci olur" denilmez. Ev isi, kadin isi demek degildir. O evde is bölümü zaten olmali. Biraz evi toparliyor diye al basina koy tip bir insan olmuyor yani.

Kampu spotu herkese, sorumsuz erkekleri lütfen baba yapmayin. Minicik bir bebek, sizin yapamadiginizimi yapacak ya? Gerçekten bunami inaniyorsunuz?

Kayınpederde hiç bir sıkıntı yok onu çok rahatça söyleyebilirim.
Acaba eşe mi dönseniz bi ? Onu mu suçlasanız? Biliyorum koca zor bulunuyor aşırı kıymetli, ama onla çözersiniz sanki sorununuzu!?

Kayınpederde hiç bir sıkıntı yok onu çok rahatça söyleyebilirim.
Acaba eşe mi dönseniz bi ? Onu mu suçlasanız? Biliyorum koca zor bulunuyor aşırı kıymetli, ama onla çözersiniz sanki sorununuzu!?
Bu konuda zaten ben eşimle hemen hergün tartışıyoruz

Merhaba hanımlar bizim eşimle çok büyük bir sıkıntımız var. Eşim ne kazansa babasına veriyor sürekli kartlara borç takıyor eşim ödüyor. Artık eşimde yıldı bıktı sıkıldı. Bir oğlu var bekar aynı şeyi onada yapıyor. 2 ay sonra bitti diyor 5 ay sonra bitti diyor 1.5 yıllık evliyim bu 2 ay bitmedi hamileyim birde.nasıl olacak bilmiyoruz. Ne tavsiye edersiniz
Çocuk olduktan sonra eşim daha tepkili olurmu babasına karşı
çocuk olunca hokus pokus bir insanın karakteri değişmez. Anasına babasına para yediren erkek karakteri daha da zor değişir. Allah yardımcın olsun çok işin var bence.

Eşinizin bir dur demesi lazım buna. Baba yüzsüz nasıl olsa geliyor diye istiyor. Eşinizle konuşmadınız mı bu durumu ne diyor? Çocuğum olacak artık masraflarımız arttı desin yani

Merhaba hanımlar bizim eşimle çok büyük bir sıkıntımız var. Eşim ne kazansa babasına veriyor sürekli kartlara borç takıyor eşim ödüyor. Artık eşimde yıldı bıktı sıkıldı. Bir oğlu var bekar aynı şeyi onada yapıyor. 2 ay sonra bitti diyor 5 ay sonra bitti diyor 1.5 yıllık evliyim bu 2 ay bitmedi hamileyim birde.nasıl olacak bilmiyoruz. Ne tavsiye edersiniz
Çocuk olduktan sonra eşim daha tepkili olurmu babasına karşı
Sorun eşin k.peder değil... Bu konuda kararlı bir şekilde eşinizle konuşun

Babasinin borcu olduguna eminmisin? Bana sanki esinin kendi borcuymus gibi geliyor.

Ve nasil bilemedik? Esin babasinin bos yere kredi kartini ödüyor iste. Bilmedigin içinmi isten çiktin? Isten çikmayi biliyorsun da, cocuk yapmadan tavir almayi bilmiyormusun?

Sanki 1930dayiz da mesafe fayda edecek. Online bankacilik denilen sey var. Adam sanki memlekette harcama yapmayacakmi? Yaslarinizda kesin çok küçüktür, 21-22 felan. Sosyal medyadan gördünüz tatlis bebisli ailelere heveslenip tabiki hemen bebek yapiliyor.

Ne yapacaksiniz simdi tek maas ile ve bebek yolda?

Ha bu arada ona "yardimci olur" denilmez. Ev isi, kadin isi demek degildir. O evde is bölümü zaten olmali. Biraz evi toparliyor diye al basina koy tip bir insan olmuyor yani.

Kampu spotu herkese, sorumsuz erkekleri lütfen baba yapmayin. Minicik bir bebek, sizin yapamadiginizimi yapacak ya? Gerçekten bunami inaniyorsunuz?
Memlekette eve eşya almış çekmiş karttan. Kendine bişey alır çeker karttan. Tatlış bebişli ailelere özenip çocukta yapmadım. Ben buraya fikir alabilmek için yazdım bende biliyorum bunları gelip buraya kötü yorum yazmanın bir anlamı yok. Hamile kaldım diye linçlemenin manası yok. Yaşlarımız 21-22 değil . Biraz evi topluyor diye başımın üstünde yeride var demek değil. İyidir bu konuda anlaşamıyoruz. Bizde zaten çocuğu doğduğu gibi işe vermek için yaptık napalm

Back
X