kayınpeder vakasıı !!!

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Nerden başlayayım bilmiyorum kızlar ... Bir kaç ay önce gece uyku tutmadığı için bende whatsaap a girdim ablamla konuştum falan ... Saat gece 3 falandı .. O gecenin sabahı kp eşimi aradı ve bağırıp ağzına geleni saydı.. İşte karına sahip çık , o saatte internetlerde ne işi var insanın başına hep bundan geliyo ne geliyosa falan ... Eşimse hiç beni savunmadı .. Hattım onun üzerine ne halt yesem bulursun zaten .. Herşeyi bırak polissin bi kere yanlış bişey yapsam hemen bulursun .. Bide wharsaap ya .. Bilenler biliyo zaten .. Neyse ben ağladım eşim beni savunmadığı için .. Eşimde ben sana güveniyorum ama babam çok sinirli bişey desem daha kötü olacaktı dedi.. Bende olursa olsaydı beni savunamadın dedim.. Oda demek öyle mi istiyon dedi. Babasını aradı .. Sen benim karıma karışamazsın s... Git dedi.. Vur dedim oldurdu yani kısaca . Şimdi ben hata mı yaptım sizce.. Ben eşime babanı ara kufur et demedim.. Beni neden savunmadın neden sustun dedim .. Sonuç olarak bi kaç aydır konuşmuyorlar ..

Haketmis haddini bilir ama karisma Onlar baba oğul elbet barışırlar kafana takma evet uzucu olmus sonu. Kendini ispatlamaya calisms gibi olmus. Duzelir merak etme kimse evladina kus kalamaz gibime geliyor

Nerden başlayayım bilmiyorum kızlar ... Bir kaç ay önce gece uyku tutmadığı için bende whatsaap a girdim ablamla konuştum falan ... Saat gece 3 falandı .. O gecenin sabahı kp eşimi aradı ve bağırıp ağzına geleni saydı.. İşte karına sahip çık , o saatte internetlerde ne işi var insanın başına hep bundan geliyo ne geliyosa falan ... Eşimse hiç beni savunmadı .. Hattım onun üzerine ne halt yesem bulursun zaten .. Herşeyi bırak polissin bi kere yanlış bişey yapsam hemen bulursun .. Bide wharsaap ya .. Bilenler biliyo zaten .. Neyse ben ağladım eşim beni savunmadığı için .. Eşimde ben sana güveniyorum ama babam çok sinirli bişey desem daha kötü olacaktı dedi.. Bende olursa olsaydı beni savunamadın dedim.. Oda demek öyle mi istiyon dedi. Babasını aradı .. Sen benim karıma karışamazsın s... Git dedi.. Vur dedim oldurdu yani kısaca . Şimdi ben hata mı yaptım sizce.. Ben eşime babanı ara kufur et demedim.. Beni neden savunmadın neden sustun dedim .. Sonuç olarak bi kaç aydır konuşmuyorlar ..
iyi yapmis konusmazsa konusmasin. kisi kendinden bilir isi. kp bence bi haltlar karistiriyo

Eşiniz bile karışmıyorken kayınpederinize laf söylemek pek düşmüyor. Bu konuda haklısınız. Ama eşinizin küfür etmesi çok yanlış olmuş. Yine güzel bir üslupla seni savunabilirdi, fakat küfür etmesi onu haksız duruma düşürmüş. Ne olursa olsun arayıp küfür ettiği için özür dilemeli diye düşünüyorum.

Mis gibi olmuş kayınpederin de tam karı kılıklıymış baksana dedikodu gıybet iftira hepsi bir maşallah

İsabet olmuş bence canım...
Emin ol, ilk başta savunmak istemiştir seni, sen deyince de içinden saydığı küfürleri yüzüne saydırdı. Fena olmamış. Baba-oğul sonuçta, gün gelir barışırlar.

Yaptığı çok çirkin birşey, resmen bir faciaya bile sebep olabilirdi. Ayağını denk alsın işte bundan böyle. Üzülme hiç. Kendini suçlama. Düzelir elbet birgün araları.

Sen kocanla mutlu olmaya bak. Allah huzurunuzu, ağız tadınızı bozmasın, en önemlisi birbirinize güveninizi sarsmasın. Sevgiyle...

Kendini bilmez.

O işi gücü yok sizi mi takip ediyormuş?

Ben olsam kocama bırakmazdım.Bağırıp çağırmadan arayıp haddini bildirirdim

Şunu hiç unutmayın bağırıp çağırıp hakaret ettiğinizde her zaman haklıyken haksız olursunuz.

Valla belki kadınlar kulubune uye olup bunları görme ihtimali bile aklıma geldi şimdi.. Olursa hiç şaşırmam..

Back
X