Benim kayinpederim çok iyi bi insandır beni kırmaz ama farkında olmadan o da bunaltiyordu beni. Bi ara ilk evlendiğim zaman tutturdu ben kızımın sesini duymadan rahat edemem diye ,saat belirledi ,her gün 11 de arıyordu. Hamileydim bazen gecelere kadar elimde olmadan uyuyamıyordum gündüz eşim yok uyumak istiyordum onun yüzünden uyaniyordum bi de her gün o saatte artık geriliyordum istemiyordum ya. İşin kötüsü benim kv o konuda çok berbat gün içinde defalarca arardı. Ben bazen onlarin yüzünden telefon bile kullanmadım o kadar bunaldım ki. Bozulmuştu bilerek yaptırmadım onlardan uzak kaç gün geçirsem kar gibi geliyordu o derece bunalmistim. Açık açık defalarca söyledim anlamıyorlar, en son biraz kırdım hiç birinizle görüşmicem en sonunda, oğlunuzla aramız kötü olacak sizin yüzünüzden filan demistim , kp resmen ağlamış hüngür hüngür ama iyi oldu sonra beni aramaya çekindiler yine arıyorlar ama eskisi kadar değil çok ta kısa konuşuyorlar ben uğraşa uğraşa telefon konusunda rahat ettim 6 yıldan sonra ama şimdi de kv evime gelmek kışı geçirmek istiyor onu da istemiyorum sizin durumunuza daha kötüleri var diye anlatmak istedim bu anlattığımın bin katını yaşadım kp çok mesaj atıyor diye yanımda bi komşu gördü o gün bugündür benim yanımda geliniyle aşk yaşayan kayinpederlerden bahsetti bi kaç kez, o öyle çirkin anladı bizimkinin öyle kötü bi niyeti yok ama insanlar şeytanlaşmış geçen yolda gördüm bi yerden dönerken yolumuz aynıydı hemen 2dk da dedi YouTube da görmüş gelin kayinpederiyle otelde basılmış diye o kadar sinir oldum ki ama niye şimdi bunu anlattın da diyemedim. 2 gun filan kafamdan atamadım cok kizdim kendi kendime beddua bile ettim Allah sana da gelin verecek halimi anlayacak seyler yasarsin insallah diye.İnsanlarla uğraşmak zor gerçekten sinirlerin çelik gibi sağlam olması lazım, sabredin , eşiniz de ne var ağzın mı eskir 2dk konuşsan diyen cinsten değilmiş, benimki zamanında onu derdi ,istiyorsun ki kimse gelmesin,aramasın derdi,şimdi biraz değişti, istediklerinizi anlatın, gerekirse biraz sert söyleyin, zamanla sizin istediğiniz gibi olacaktır. Ne yazdım ya ne kadar doluymuşum meğer.