kayınpeder ve bebek odası karmaşası

Dostacilisoyler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.135
1.634
133
35
hanımlar gördüğünüz üzere hamileyim. Eşimin ailesiyle çok büyük sorunlarımız vardı 1 aydır hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar. Arayıp sorup ziyarete gelmek istiyorlar. Bebeğim için hayırlı olsun bile demeyen kayınpederim dedelik yapmak istiyo. Bebeğimin odasını almak istiyo sen seç ben alayım diye ısrar etti birkaç kez. Kv sorup duruyor seçtin mi diye inanın hiç onlara aldırmak istemiyorum ama yok almayın desem zaten kötü gelinim iyice kötü olacam. Geçen gün evime gelen görümcemin yanında kv yine sordu seçtin mi diye. Bende yok henüz bakmadım fırsat olmadı dedim. Görümcem de hemen başladı babamın çok borcu var daha geçen gün benden 5bin lira aldı hala ödemedi diye babasının borclarını anlatmaya. Kv susturdu baban verecek onu sana diye konuyu kapattırdı. Şimdi bu görümcem büyük ihtimal babasına bebek odası aldırmayayım diye bana duyurdu. Eşimde sorup duruyor bak beğen diye ona da söylemedim böyle böyle babanın borcu varmış diye. Sizce söylemeli miyim? Bu arada kayınpederim aileden varlıklıdır ama eskiden yaptıgı hatalar yuzunden mahkemelik oldu ve mal varlıklarına tedbir koyuldu. Ne olacağı belli değil belki batacak belki çıkacak. 5bin lira onun için büyük bir miktar değil ama hala ödememişse gerçekten durumu sıkışık olabilir diye düşünüyorum. Size ne yapmalıyım aldırsam bir dert aldırmasam bi dert.

Sen begen bir model hic esine falan bahsetme borctan .

Insanlar borcu olsa alalım diye tutturmaz demekki onları zorlamayacak. Ayrıca ne guzel bak sana sec de alalım diyorlar biz bunu beğendik aldık diyip de evine kurdurmuyorlar. Bir an önce seç de dediğim gibi olmasın...

Evet haklısınız. Öyle bişey yapsalar asla kabul etmezdim zaten :)

Almak istiyorsa alsın, boş verin çok cici bir oda seçersiniz oh mis Hem görümceye ne oluyor yahu, ona neymiş konuşsun dursun kimsenin borcu sizi ilgilenmez zorla mı aldırıyorsunuz alla alla:)

Aldırmayın. Sorunlarınız varsa minnet etmeyin. Yarım bir gün söz hakları olacak çünkü. Kendi durumunuz yok mu çocuk odası almaya? Eşinizle konuşun istemdiğinizi, görümcenize borçlu olduğunu da duyurun. Çok istiyorsa doğunca reşat falan taksın. Ama minnet edip de sakın bir şey aldırmayın.

Kendi durumumuz var şükür. Kızkardeşim bebek arabamızı aldı babam beşiğimizi aldı büyük ihtimal onların altında kalmamak için böyle bir teklifle geldi. Yoksa yazdıgım gibi hayırlı olsun bile dememişti kaç aydır ilgisizdi birden değişti.

Kaç aydır ilgisiz oluşunu boşver kendine yapıldığını düşünme insanlara torunlarına hediye verme mutluluğuna erişmesine izin ver. Bebeğinin kismetlerini çevirme derim ben ...

Şimdii iki ucu boklu değnek diye buna denir :) aldirsan bir türlü aldirmasan bir türlü

Fikrim ,belki adam torun vesilesiyle geçmişe sünger çekmek istiyor olabilir ,alamayacak olsa hiç teklif etmezdi sanırım ve bunu sana değil torunlarına yapacaklar
Ben sorun etmeden bir model begenirdim

Aldirma bence sonra orda burda oturup bebegin yatak odasi takimini biz aldik diye sizi ezmeye calisirlar. Durduk yere minnet altina girmeye gerek yok. Bu zamanda oz anne babanin bile minneti cekilmiyor ne yazikki..

madem istiyor acıma Fatih Kıral kids ten aldır cocuk odasını :)

git paşalar gibi aldır odayı. belkide görümcen fesatlığından attı konuyu ortaya. pretty bebeyi tavsiye ederim. ben ordan aldım.

Amaan alsinlar bosver torun hevesleri vardir kirma sanki sana mi aliyorlar bunun lafini ederlerse de bir zaman sonra bu kendi ayiplari olur ki edeceklerini sanmiyorum en fazla biz aldik diye övünürler. Takılma sen onlar alsin sen de oraya harcayacağın para ile bebegine baska bir seyler alirsin yaptirirsin ,saglikla olsun da bunlar cok detay kalacak goreceksin

Borcuna rağmen almak istiyorsa bırak alsın . İçinden gelmiş demek ki ! Sende biraz makul bir oda seçersin . Yük olma istemiyorsun ya beşikle , konsolu aldır . Dolabı , komidin falan sen tamamlarsın .

Benim de kayınvalidem aşmak istedi oğlumuzu oda takımını. Ama ben eşime baştan istemediğimi, her şeyi bizim almamızı istediğimizi ısrarla söylemiştim. Onda her seferinde annesine hayır dedi, biz aldık ödedik dedi (öyleydi de), en son annesi çok ısrar edince de sen o zaman altın al dedi o paraya. Öyle bir çözüm bulduk. Bizim danaya altın aldırdık:) sen de belki bu tarz bir çözüme gidebilirsin.

Bazi insanlar farkli bakar hayata
Fazla nazik ve ince degillerdir, bunu kabul etmek lazım.
Belli ki torunlarina oda almak istiyorlar birakin alsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…