- 7 Ağustos 2013
- 966
- 1.095
- 313
- Konu Sahibi Dostacilisoyler
-
hanımlar gördüğünüz üzere hamileyim. Eşimin ailesiyle çok büyük sorunlarımız vardı 1 aydır hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar. Arayıp sorup ziyarete gelmek istiyorlar. Bebeğim için hayırlı olsun bile demeyen kayınpederim dedelik yapmak istiyo. Bebeğimin odasını almak istiyo sen seç ben alayım diye ısrar etti birkaç kez. Kv sorup duruyor seçtin mi diye inanın hiç onlara aldırmak istemiyorum ama yok almayın desem zaten kötü gelinim iyice kötü olacam. Geçen gün evime gelen görümcemin yanında kv yine sordu seçtin mi diye. Bende yok henüz bakmadım fırsat olmadı dedim. Görümcem de hemen başladı babamın çok borcu var daha geçen gün benden 5bin lira aldı hala ödemedi diye babasının borclarını anlatmaya. Kv susturdu baban verecek onu sana diye konuyu kapattırdı. Şimdi bu görümcem büyük ihtimal babasına bebek odası aldırmayayım diye bana duyurdu. Eşimde sorup duruyor bak beğen diye ona da söylemedim böyle böyle babanın borcu varmış diye. Sizce söylemeli miyim? Bu arada kayınpederim aileden varlıklıdır ama eskiden yaptıgı hatalar yuzunden mahkemelik oldu ve mal varlıklarına tedbir koyuldu. Ne olacağı belli değil belki batacak belki çıkacak. 5bin lira onun için büyük bir miktar değil ama hala ödememişse gerçekten durumu sıkışık olabilir diye düşünüyorum. Size ne yapmalıyım aldırsam bir dert aldırmasam bi dert.
hanımlar gördüğünüz üzere hamileyim. Eşimin ailesiyle çok büyük sorunlarımız vardı 1 aydır hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar. Arayıp sorup ziyarete gelmek istiyorlar. Bebeğim için hayırlı olsun bile demeyen kayınpederim dedelik yapmak istiyo. Bebeğimin odasını almak istiyo sen seç ben alayım diye ısrar etti birkaç kez. Kv sorup duruyor seçtin mi diye inanın hiç onlara aldırmak istemiyorum ama yok almayın desem zaten kötü gelinim iyice kötü olacam. Geçen gün evime gelen görümcemin yanında kv yine sordu seçtin mi diye. Bende yok henüz bakmadım fırsat olmadı dedim. Görümcem de hemen başladı babamın çok borcu var daha geçen gün benden 5bin lira aldı hala ödemedi diye babasının borclarını anlatmaya. Kv susturdu baban verecek onu sana diye konuyu kapattırdı. Şimdi bu görümcem büyük ihtimal babasına bebek odası aldırmayayım diye bana duyurdu. Eşimde sorup duruyor bak beğen diye ona da söylemedim böyle böyle babanın borcu varmış diye. Sizce söylemeli miyim? Bu arada kayınpederim aileden varlıklıdır ama eskiden yaptıgı hatalar yuzunden mahkemelik oldu ve mal varlıklarına tedbir koyuldu. Ne olacağı belli değil belki batacak belki çıkacak. 5bin lira onun için büyük bir miktar değil ama hala ödememişse gerçekten durumu sıkışık olabilir diye düşünüyorum. Size ne yapmalıyım aldırsam bir dert aldırmasam bi dert.
Aldır,, alsınlar bence..hanımlar gördüğünüz üzere hamileyim. Eşimin ailesiyle çok büyük sorunlarımız vardı 1 aydır hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar. Arayıp sorup ziyarete gelmek istiyorlar. Bebeğim için hayırlı olsun bile demeyen kayınpederim dedelik yapmak istiyo. Bebeğimin odasını almak istiyo sen seç ben alayım diye ısrar etti birkaç kez. Kv sorup duruyor seçtin mi diye inanın hiç onlara aldırmak istemiyorum ama yok almayın desem zaten kötü gelinim iyice kötü olacam. Geçen gün evime gelen görümcemin yanında kv yine sordu seçtin mi diye. Bende yok henüz bakmadım fırsat olmadı dedim. Görümcem de hemen başladı babamın çok borcu var daha geçen gün benden 5bin lira aldı hala ödemedi diye babasının borclarını anlatmaya. Kv susturdu baban verecek onu sana diye konuyu kapattırdı. Şimdi bu görümcem büyük ihtimal babasına bebek odası aldırmayayım diye bana duyurdu. Eşimde sorup duruyor bak beğen diye ona da söylemedim böyle böyle babanın borcu varmış diye. Sizce söylemeli miyim? Bu arada kayınpederim aileden varlıklıdır ama eskiden yaptıgı hatalar yuzunden mahkemelik oldu ve mal varlıklarına tedbir koyuldu. Ne olacağı belli değil belki batacak belki çıkacak. 5bin lira onun için büyük bir miktar değil ama hala ödememişse gerçekten durumu sıkışık olabilir diye düşünüyorum. Size ne yapmalıyım aldırsam bir dert aldırmasam bi dert.
Ben şahsen ne kendi aileme ne eşimin ailesine hiçbirşey yaptırmayı düşünmüyorum. Bebeği bekleme süreci kısa bir süre değil zaten o kadar aya kadar birşeyler alınır doğduktan sonrada yavaş yavaş olur ne kadar zengin varlıklı olursa olsun aldırmayın bence küçücük bebeğe odaya ne gerek var ki büyüyünce alınırhanımlar gördüğünüz üzere hamileyim. Eşimin ailesiyle çok büyük sorunlarımız vardı 1 aydır hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar. Arayıp sorup ziyarete gelmek istiyorlar. Bebeğim için hayırlı olsun bile demeyen kayınpederim dedelik yapmak istiyo. Bebeğimin odasını almak istiyo sen seç ben alayım diye ısrar etti birkaç kez. Kv sorup duruyor seçtin mi diye inanın hiç onlara aldırmak istemiyorum ama yok almayın desem zaten kötü gelinim iyice kötü olacam. Geçen gün evime gelen görümcemin yanında kv yine sordu seçtin mi diye. Bende yok henüz bakmadım fırsat olmadı dedim. Görümcem de hemen başladı babamın çok borcu var daha geçen gün benden 5bin lira aldı hala ödemedi diye babasının borclarını anlatmaya. Kv susturdu baban verecek onu sana diye konuyu kapattırdı. Şimdi bu görümcem büyük ihtimal babasına bebek odası aldırmayayım diye bana duyurdu. Eşimde sorup duruyor bak beğen diye ona da söylemedim böyle böyle babanın borcu varmış diye. Sizce söylemeli miyim? Bu arada kayınpederim aileden varlıklıdır ama eskiden yaptıgı hatalar yuzunden mahkemelik oldu ve mal varlıklarına tedbir koyuldu. Ne olacağı belli değil belki batacak belki çıkacak. 5bin lira onun için büyük bir miktar değil ama hala ödememişse gerçekten durumu sıkışık olabilir diye düşünüyorum. Size ne yapmalıyım aldırsam bir dert aldırmasam bi dert.
Hiç ortalığı bulandırma al yatak odasını, kimseye bisey deme. Görümcen cok sorun ediyosa o söylesin kocana sakın karışma.hanımlar gördüğünüz üzere hamileyim. Eşimin ailesiyle çok büyük sorunlarımız vardı 1 aydır hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar. Arayıp sorup ziyarete gelmek istiyorlar. Bebeğim için hayırlı olsun bile demeyen kayınpederim dedelik yapmak istiyo. Bebeğimin odasını almak istiyo sen seç ben alayım diye ısrar etti birkaç kez. Kv sorup duruyor seçtin mi diye inanın hiç onlara aldırmak istemiyorum ama yok almayın desem zaten kötü gelinim iyice kötü olacam. Geçen gün evime gelen görümcemin yanında kv yine sordu seçtin mi diye. Bende yok henüz bakmadım fırsat olmadı dedim. Görümcem de hemen başladı babamın çok borcu var daha geçen gün benden 5bin lira aldı hala ödemedi diye babasının borclarını anlatmaya. Kv susturdu baban verecek onu sana diye konuyu kapattırdı. Şimdi bu görümcem büyük ihtimal babasına bebek odası aldırmayayım diye bana duyurdu. Eşimde sorup duruyor bak beğen diye ona da söylemedim böyle böyle babanın borcu varmış diye. Sizce söylemeli miyim? Bu arada kayınpederim aileden varlıklıdır ama eskiden yaptıgı hatalar yuzunden mahkemelik oldu ve mal varlıklarına tedbir koyuldu. Ne olacağı belli değil belki batacak belki çıkacak. 5bin lira onun için büyük bir miktar değil ama hala ödememişse gerçekten durumu sıkışık olabilir diye düşünüyorum. Size ne yapmalıyım aldırsam bir dert aldırmasam bi dert.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?