- 17 Aralık 2015
- 140
- 48
- 98
- Konu Sahibi incitanemmmmm
-
benimkide öyle şapır şapır öper bir kıymet bir kıymet,babasıda aynıdır gerçi...sonrada eşim hiç samimi gelmiyor der arkalarından...Oğlunu kıskanıyor bazen çok belli ediyor ve oğlunun ilgisini çekmek için yapıyor gibi geliyor bana
Oğlunun ilgisini çekse ne olur çekmese ne,size zararları yoksa keyfinize bakın.Oğlunu kıskanıyor bazen çok belli ediyor ve oğlunun ilgisini çekmek için yapıyor gibi geliyor bana
olmuyor sanırım bişey dediği yokaz değil çok anormal bir durum..eşindemi rahatsız olmuyor bu durumdan...
Mrb arkadaşlar Kayınpederim bazen benim yanımda açık açık küfür ediyor ve bu sözler beni rahatsız ediyor çünkü ben ailemden küfüre alışık değilim. Babamın küfür ettiğini duymadım. Ama kayınpederimin benim yanımda (sonuçta ben bi gelin olarak) küfür etmesi beni utandırıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Yani bunu sık değil ama seyrek de olsa yapıyor sizce normal mi bu durum yoksa ben rahatsız olmakta haklımıyım ayrıca kayınvalidemin eşim işten gelince yanaklarını şapır şupur öpmesi paşam geldi vs. sözler söylemesi beni gıcık ediyor. Kocasına bu kadar ilgili değil ama oğluna gelince bi haller oluyor ona hizmet etmeler onun rahatını düşünmeler...
Kocasına ilgi göstermez yolda yürürken kocasının yanında değil eşimle benim yanımda yürürkayinbabanin bilememde kaynanan ayni benim eski kaynana gibi, sanki senin yazdiklarini okurken benim eski kaynanayi gordum. hele pasam demesi ayyyy delirtirdi beni. seninde dedigin gibi kocasina bu kadar duskunluk etmiyordu
bazi arkadaslar birakin cocuguna ilgi gostersin demisler. ilgiyi buyutene evlenene kadar gostermis biraksinda karisi ilgilensin birazda. evlenmis artik ne pesinde dolaniyor kucuk cocuk gibiKocasına ilgi göstermez yolda yürürken kocasının yanında değil eşimle benim yanımda yürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?