- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.146
- 298
- Konu Sahibi incitanemmmmm
-
aynı fikirdeyim bekarken yaptığını evliyken de yapmaya devam ettiğinde olmuyorbazi arkadaslar birakin cocuguna ilgi gostersin demisler. ilgiyi buyutene evlenene kadar gostermis biraksinda karisi ilgilensin birazda. evlenmis artik ne pesinde dolaniyor kucuk cocuk gibi
Çok büyük konuşuyorsunuzKüfür konusunda haklısınız. Ama annesi oğlunu öpmek için sizden izin mi alacak?kıskançlık sizinki..
Bir anne ölene kadar annedir.çocukları 70 yaşında bile olsa yinede gözünde çocuktur. İster sapur supur öper isterse yanaklarını minciklar.
Böyle şeylere takılan bir gelinim olsa yüzünü görmek istemem.çok net.
Ben kocamı onların yanında o kadar samimi davranamıyorum çekiniyorum
Bende nisanlima ayni davranmiyodum. Annesi pasam falan diyodu sapur supur opuyodu. Benim annemde benim yanima yaklasmaz nisanlim bize gelince. madem herkes cocgunu oyle sevecek, otursun evinde kimse yokken sevsin yada hic evlendirmeye kalkmasin. Tamam elbette cocuklar degerliler ama birakinda eslerinin yaninda yapmayin bari.aynı fikirdeyim bekarken yaptığını evliyken de yapmaya devam ettiğinde olmuyor
yeni mi anne oldunuz bilmiyorum ama o yasa kadar yeterince sevmistir evladini. bari esinin yaninda yapmasin bu kadarinida.İkisi de çok normal bence...
ha kayınpederin davranışı çooook yakışıksız ama anormal değil...yurdum erkeği işte:/
annenin tavrı ise çok doğal...evladı işte...insanın çocuğunu yiyesi geliyor valla:)
hicte degisik degil, o yasa getirene kadar sapur supur yeterince opmustur. gelinin yaninda pasam falan ne o oyle, kocaman adam olmus sirnasmaya falan ne gerek daha. geline nispet yapar gibi.Gelinlerin kayin valideyi kiskanmasini anlamiyorum anlayamayacagim.
Siz sapur supur operken sorun yok, kadin dogurmus buyutmus bu yaslara getirmis opunce ilgi gosterince sıkıntı oluyor. Degisik bir kafa yapisi
Ne alakasi var? Siz cocugunuz oldugu zaman belli bi yasa kadar sevip doyacak misiniz? Cocugu 60 yasinda da olsa cocuktur. Hic de nispet falan degil kaynanam benim yanimda boyle bi sey yapsa aklimin ucundan bile gecmez nispet yaptigi. O yasa kadar getirmis insanin cocugunu sevmesine karisacak halim yok.hicte degisik degil, o yasa getirene kadar sapur supur yeterince opmustur. gelinin yaninda pasam falan ne o oyle, kocaman adam olmus sirnasmaya falan ne gerek daha. geline nispet yapar gibi.
Yooo kendi karakterimi biliyorum..Çok büyük konuşuyorsunuz
Mrb arkadaşlar Kayınpederim bazen benim yanımda açık açık küfür ediyor ve bu sözler beni rahatsız ediyor çünkü ben ailemden küfüre alışık değilim. Babamın küfür ettiğini duymadım. Ama kayınpederimin benim yanımda (sonuçta ben bi gelin olarak) küfür etmesi beni utandırıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Yani bunu sık değil ama seyrek de olsa yapıyor sizce normal mi bu durum yoksa ben rahatsız olmakta haklımıyım ayrıca kayınvalidemin eşim işten gelince yanaklarını şapır şupur öpmesi paşam geldi vs. sözler söylemesi beni gıcık ediyor. Kocasına bu kadar ilgili değil ama oğluna gelince bi haller oluyor ona hizmet etmeler onun rahatını düşünmeler...
Ben kocamı onların yanında o kadar samimi davranamıyorum çekiniyorum
Oğlunuz var mı bilmiyorum ama aksilik öyle bir gelin düşer gözünün içine bakarsınızYooo kendi karakterimi biliyorum..
Sizinle aynı fikirde olmayisim neden size bu kadar rahatsız edici geldi?mecbur muyum sizin gibi düşünmeye yada size hak vermeye?evet oğlum var ve inşallah ben oğlumu öptüğümde kıskançlıktan delirecek bir gelin almam.zira dediğimi yaparım.Oğlunuz var mı bilmiyorum ama aksilik öyle bir gelin düşer gözünün içine bakarsınız
I incitanemmmmm arkadasinda dedigi gibi herkesin dusuncesi kendine.Ne alakasi var? Siz cocugunuz oldugu zaman belli bi yasa kadar sevip doyacak misiniz? Cocugu 60 yasinda da olsa cocuktur. Hic de nispet falan degil kaynanam benim yanimda boyle bi sey yapsa aklimin ucundan bile gecmez nispet yaptigi. O yasa kadar getirmis insanin cocugunu sevmesine karisacak halim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?