- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.146
- 298
- Konu Sahibi incitanemmmmm
-
Ben de gelin benim dusuncemi benimseyin demedim.I incitanemmmmm arkadasinda dedigi gibi herkesin dusuncesi kendine.
biz hastalikliyiz o zaman desene !!!Ben de gelin benim dusuncemi benimseyin demedim.
Ama sevdiginiz adami annesinden kiskanmak bana hastalikli bir dusunce gibi geliyor
Anneniz sizi artık öpmüyor sanırım.bazi arkadaslar birakin cocuguna ilgi gostersin demisler. ilgiyi buyutene evlenene kadar gostermis biraksinda karisi ilgilensin birazda. evlenmis artik ne pesinde dolaniyor kucuk cocuk gibi
Annem beni sapur supur oper hemde her gun, evde yaninda otururum hep.Anneniz sizi artık öpmüyor sanırım.
Yeterince sevmiştir ha? Değişikyeni mi anne oldunuz bilmiyorum ama o yasa kadar yeterince sevmistir evladini. bari esinin yaninda yapmasin bu kadarinida.
Anne yuvaya huzursuzluk vermiyorsa kızını ya da oğlunu öpmesi neden sorun olsun anlamadım.Annem beni sapur supur oper hemde her gun, evde yaninda otururum hep.
sarilarak otururuz.
ama bunu kimse yokken yapiyor. damadin yaninda degil. damadin yaninda yapsaydi damat demezmiydi ne degerli kizin var al evinde otur verme kimseye o zaman diye.
hayir tabiki evlat olene kadar sevilir. ama tutupta pasam gelmis diye sapur spur operek gelinin yaninda yapiyo bunlari ?Yeterince sevmiştir ha? Değişik
Anneniz sizi artık öpmüyor sanırım.
Mrb arkadaşlar Kayınpederim bazen benim yanımda açık açık küfür ediyor ve bu sözler beni rahatsız ediyor çünkü ben ailemden küfüre alışık değilim. Babamın küfür ettiğini duymadım. Ama kayınpederimin benim yanımda (sonuçta ben bi gelin olarak) küfür etmesi beni utandırıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Yani bunu sık değil ama seyrek de olsa yapıyor sizce normal mi bu durum yoksa ben rahatsız olmakta haklımıyım ayrıca kayınvalidemin eşim işten gelince yanaklarını şapır şupur öpmesi paşam geldi vs. sözler söylemesi beni gıcık ediyor. Kocasına bu kadar ilgili değil ama oğluna gelince bi haller oluyor ona hizmet etmeler onun rahatını düşünmeler...
Annem beni sapur supur oper hemde her gun, evde yaninda otururum hep.
sarilarak otururuz.
ama bunu kimse yokken yapiyor. damadin yaninda degil. damadin yaninda yapsaydi damat demezmiydi ne degerli kizin var al evinde otur verme kimseye o zaman diye.
Gelinlerin kayin valideyi kiskanmasini anlamiyorum anlayamayacagim.
Siz sapur supur operken sorun yok, kadin dogurmus buyutmus bu yaslara getirmis opunce ilgi gosterince sıkıntı oluyor. Degisik bir kafa yapisi
Ben 30 yaşındayım ama annem sarılır öper beni :) Ben soğuk bir insanım. Öyle şapur şupur öpülmeyi sevmem annemi bile çoğu zaman engellerim ama Kvmin oğlunu öpmesine sevmesine karışmam bu hakkı kendimde görmem.valla hiç şapur şupur öpülmediğimden midir kıskançlığımdan mıdır, bana hiç normal gelmiyor.
hani ters söylemek için demiyorum yanlış anlaşılmasın.
düşünüyorum yani, 30 yaşında adam, kv kaptırmış şapur şupur öpmeler,
ya açıkçası ben oğlumu bile öyle öpmüyorum, ki kendisi 2,5 yaşında alıştı, kimseye de bu şekilde öptürtmez kendini.
Valla ben konu sahibinin kaynanasini bilememde huzur verip vermedigini, benim eski kaynana beni istemedigi icin nisanlimi bes dk yalniz birakmazdi. bize gelirlerdi, nisanlim mutfaga yanima gelse hemen pesine gelirdi oglum napiyosun burda cik disari diye, evlerine gittigimizde ben hizmet gorurken gorumce bazen yanima gelirdi benim, kucuk kaynim vardi abinin yanindan ayrilma oglum derdi kaynana. napiyorum ben abisine (eski nisanlima yani) ? evlerine gittim bi keresinde ben gelmeden once hepsi bi odalarinda oturuyolardi benim geldigimi gorunce geldiler abisinin bi yanina biri doger yanina birini oturttu kaynana. noluyo yani ben nisanlimla oturunca. halbuki yanina bile oturmazdimki terbiyesizlik olur annesinin kardeslerinin yaninda diye.Anne yuvaya huzursuzluk vermiyorsa kızını ya da oğlunu öpmesi neden sorun olsun anlamadım.
Aynı evde yaşam bitiyor çünkü ayrılık giriyor araya. 7 24 kavga ettiğim kardeşimle evlenince can ciğer kuzu sarması olduk.doğurmuş büyütmüş ama nedense hep evlenınce şapır şupur öpmek akıllarına gelıyor kocaman oğullarını
evde kendılerı ıle yasarken hep bi catısma , hep bi sorun yasayan kocalarımız evlenınce annelerının kuzusu kıymetlısı oluyor bır anda
ben de bunu anlamıyorum açıkcası
kız annelerı kızlarını damadın yanında öpse bıle bunu kıskandırmak için yapmazlarAnnem beni sapur supur oper hemde her gun, evde yaninda otururum hep.
sarilarak otururuz.
Bence durum tamamen farklı iki annenin de niyeti aynı ama erkekler bizim gibi fesat düşünmüyorlar.kız annelerı kızlarını damadın yanında öpse bıle bunu kıskandırmak için yapmazlar
erkek annelerı geline inat yapıyorlar ama
doğru değil mi?
Aynı evde yaşam bitiyor çünkü ayrılık giriyor araya. 7 24 kavga ettiğim kardeşimle evlenince can ciğer kuzu sarması olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?