- Konu Sahibi incitanemmmmm
-
Gelin alınan bir şey mi? Sizi aldılar yaniSizinle aynı fikirde olmayisim neden size bu kadar rahatsız edici geldi?mecbur muyum sizin gibi düşünmeye yada size hak vermeye?evet oğlum var ve inşallah ben oğlumu öptüğümde kıskançlıktan delirecek bir gelin almam.zira dediğimi yaparım.
Bu arada karşı fikirlere tahammülünüz yoksa burada konu acmaniz çok anlamsız.
Kumalı cümlenize o kadar katılıyorum ki sanki oğullarına aşıklar gibi! Böyle kv oğullarına karşı olan tutumlarını sağlıklı bulmuyorumo da var tabiki, erkekler bizi annemızden kıskanmıyor ama bence bunda yıne kadınların annelerının faktörü var
erkek annesi gelınle hep bı yarıs halınde
gelın gelınce kv ler sankı ustlerıne kuma gelmıs gbı bır cokuntu yasıyorlar
ama sorsanız hepsının agzında aynı laf
siz mutlu olun yeter :)))
oğlunu kıskanmış gibi sanki. . oğlunu evladlık edinde ayarı bozulmuş kv niye kıskanıyorsa artık ? evlenince pek kıymetleniyorlar önemseme sen kv dozunu azaltacaktırOğlunu kıskanıyor bazen çok belli ediyor ve oğlunun ilgisini çekmek için yapıyor gibi geliyor bana
Keşke herkes sizin gibi düşünse kavga falan kalmaz. Olgunluğunuzu tebrik ediyorum belliki iyi kalpli birisiniz fesat değilsinizAnneler oğullarına hizmet etmeyi severler. Bırakın yapsın niye inat gibi düşünülüyor anlamıyorum. Benim kayınvalidem de oğlunun sevdiği yemekleri tatlıları yapıcam diye canı çıkar kadının. 1 kaşık fazla yedirse eşime, mutlu olur. Daha çok eşimin sevdiği şeyleri yapar. E yapsın. Ne güzel olması gerektiği gibi bir anne. Çok seviniyorum. Oraya gidince çocukla ben daha çok ilgileniyorum sen annenlerle daha dazla vakit geçir özlemişler diyorum, onları arada bir yalnız bırakıyorum konuşup dertleşsinler diye. Bırakın yapsın. Kayınvalideyle sidik yarışına girmeyin. Siz o adamın kadınısınız. Bunu bilin ve cool olun biraz. Öbürü ana! Bu kadar.
tabikide ayıp eşimin ailesi değil ama benim annem eşimin yanında küfürlü konuşurdu bende eşimde rahatsız olurduk süreklide uyarırdım.eşin uyarmıyor mu babasını.birde annesi o tabiki sevecek hizmet edecek kıskanma bence seninde evladın olursa anlarsın canımMrb arkadaşlar Kayınpederim bazen benim yanımda açık açık küfür ediyor ve bu sözler beni rahatsız ediyor çünkü ben ailemden küfüre alışık değilim. Babamın küfür ettiğini duymadım. Ama kayınpederimin benim yanımda (sonuçta ben bi gelin olarak) küfür etmesi beni utandırıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Yani bunu sık değil ama seyrek de olsa yapıyor sizce normal mi bu durum yoksa ben rahatsız olmakta haklımıyım ayrıca kayınvalidemin eşim işten gelince yanaklarını şapır şupur öpmesi paşam geldi vs. sözler söylemesi beni gıcık ediyor. Kocasına bu kadar ilgili değil ama oğluna gelince bi haller oluyor ona hizmet etmeler onun rahatını düşünmeler...
Şimdiden belli Nasıl bir kaynana olacağınız Gelininiz yandı
Kumalı cümlenize o kadar katılıyorum ki sanki oğullarına aşıklar gibi! Böyle kv oğullarına karşı olan tutumlarını sağlıklı bulmuyorum
Ben kucuk kiz kardesler boyle zannediyodum meger buyuklerde mi oyleymis :) benim eski nisanliminda 18 yasinda kiz kardesi vardi, sanki ben degilimde o nisanlisi gibi "Abi nerdesin ? çabuk gel gezmeye gidecez seninle gezdir beni canim sikildi sunu al bana bunu al bana, nerdeysen hemen gel !"evet benım kvalide öyle bir de bende abla var,kardeşiiiiiiiiimmm senı cok özlediiiiiiimmmm
bitanemmmm napıyorsunnnn
bir foto at bakayım ablana
ohh tamam şimdi oldu içim rahatladı , iyisin ya ablacım sen ıyı olursan ben de iyiyim,
canım benım senı cok sevıyorum,
bak ben burdayım birsey olursa muhakkak haberım olsun
whatsap mesajları aynen böyle eşimin ablasının eşime
Mrb arkadaşlar Kayınpederim bazen benim yanımda açık açık küfür ediyor ve bu sözler beni rahatsız ediyor çünkü ben ailemden küfüre alışık değilim. Babamın küfür ettiğini duymadım. Ama kayınpederimin benim yanımda (sonuçta ben bi gelin olarak) küfür etmesi beni utandırıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Yani bunu sık değil ama seyrek de olsa yapıyor sizce normal mi bu durum yoksa ben rahatsız olmakta haklımıyım ayrıca kayınvalidemin eşim işten gelince yanaklarını şapır şupur öpmesi paşam geldi vs. sözler söylemesi beni gıcık ediyor. Kocasına bu kadar ilgili değil ama oğluna gelince bi haller oluyor ona hizmet etmeler onun rahatını düşünmeler...
Ne olacaksa ahahahaevet benım kvalide öyle bir de bende abla var,kardeşiiiiiiiiimmm senı cok özlediiiiiiimmmm
bitanemmmm napıyorsunnnn
bir foto at bakayım ablana
ohh tamam şimdi oldu içim rahatladı , iyisin ya ablacım sen ıyı olursan ben de iyiyim,
canım benım senı cok sevıyorum,
bak ben burdayım birsey olursa muhakkak haberım olsun
whatsap mesajları aynen böyle eşimin ablasının eşime
Ben kucuk kiz kardesler boyle zannediyodum meger buyuklerde mi oyleymis :) benim eski nisanliminda 18 yasinda kiz kardesi vardi, sanki ben degilimde o nisanlisi gibi "Abi nerdesin ? çabuk gel gezmeye gidecez seninle gezdir beni canim sikildi sunu al bana bunu al bana, nerdeysen hemen gel !"
O da tamam hemen geliyorum derdi. bi lafini iki etmezdi. benim yanimdayken hemen giderdi
Ne olacaksa ahahaha
benim bahsettiğim kadın 43 yasında ve ıkı cocuk annesi:)
boş işler md ü kendısı
kucukken hadı normal de bıızmkı cok garip esım de 35 yasında
eşim allahtan kalpli seyler yollamıyor
eşime bunu soyluyorum aman eceeee buna mı takıldın dıyor
küçük annesiyım ben onun yawrum benım yerım onu der bıde eşime
Bu benim değil,cevap verdiğim kişinin tabiriydi..özellikle bu kelimeyi kullandım yani.Gelin alınan bir şey mi? Sizi aldılar yani
aynen cahil insanlartipik kıskanç kaynana hareketi. sana gıcıklık yapıyor. hiç ilgilenme, bi süre sonra işe yaramadığını anlar bırakır. kayınpederinde yaşı kimbilir kaç, bu yaştan sonra hayatta değişmez. cahilliğinden düşüncesizliğinden yapıyor.
çok haklısın arkadaşım saf gibi görünüyorlar ama en safı bizi sollarevet erkek annelerı cok politik oluyor canım
hakkında hayırlısı olsun ınsallah
ben ilk evlılıgımden bu yuzden ayrıldım
bizim de kör oğlu hıc gormedı
şimdi ikinciye evlendım
ince eleyip sık dokudum aile konusunda ozellıkle( dokudugumu sanmısım :)))
bu kvalide eskısınden daha sinsi politik çıktı evlenınce resmen değişti
ben gormesem takılmıyorum ama gorunce tahammul edemıyorum
malesef çoğu usta bir oyuncu :)
Kp in küfürü konusunda haklısınız ve bunu eşinize bildirin. Sen söylenezsen ben söylerim diyin.Mrb arkadaşlar Kayınpederim bazen benim yanımda açık açık küfür ediyor ve bu sözler beni rahatsız ediyor çünkü ben ailemden küfüre alışık değilim. Babamın küfür ettiğini duymadım. Ama kayınpederimin benim yanımda (sonuçta ben bi gelin olarak) küfür etmesi beni utandırıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Yani bunu sık değil ama seyrek de olsa yapıyor sizce normal mi bu durum yoksa ben rahatsız olmakta haklımıyım ayrıca kayınvalidemin eşim işten gelince yanaklarını şapır şupur öpmesi paşam geldi vs. sözler söylemesi beni gıcık ediyor. Kocasına bu kadar ilgili değil ama oğluna gelince bi haller oluyor ona hizmet etmeler onun rahatını düşünmeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?