- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi incitanemmmmm
-
Bunların hiç biri olmasa cidden gıcık olmayacak mısın?Mrb arkadaşlar Kayınpederim bazen benim yanımda açık açık küfür ediyor ve bu sözler beni rahatsız ediyor çünkü ben ailemden küfüre alışık değilim. Babamın küfür ettiğini duymadım. Ama kayınpederimin benim yanımda (sonuçta ben bi gelin olarak) küfür etmesi beni utandırıyor ve hiç hoşuma gitmiyor. Yani bunu sık değil ama seyrek de olsa yapıyor sizce normal mi bu durum yoksa ben rahatsız olmakta haklımıyım ayrıca kayınvalidemin eşim işten gelince yanaklarını şapır şupur öpmesi paşam geldi vs. sözler söylemesi beni gıcık ediyor. Kocasına bu kadar ilgili değil ama oğluna gelince bi haller oluyor ona hizmet etmeler onun rahatını düşünmeler...
eşime bişey demiyorum eşimin gözünde sorun çıkaran gelin olmak istemiyorum
yeni mi anne oldunuz bilmiyorum ama o yasa kadar yeterince sevmistir evladini. bari esinin yaninda yapmasin bu kadarinida.
Esiniz babanizdan kiskansa ne derdiniz?biz hastalikliyiz o zaman desene !!!
Oğlunu kıskanıyor bazen çok belli ediyor ve oğlunun ilgisini çekmek için yapıyor gibi geliyor bana
Size niye garip geldi anlamış değilim. Sanırım çocuğunuz yok. Olsaydı sizde çocuğunuzu görünce mutlu olur,öpmek isterdiniz. O sizin kocanız tamam ama onun da evladı. İstediği gibi öper. Buna takılmayın bence.Hayır oğlu gelince daha farklı oluyor ağzı kulaklarına varıyor bide normal bi öpme değil şapır şupur yani garip
Aynı küfür olayı bizde de var. Eşime söyledim uyardı filan baktım devam ediyor bildiğin azarladım. Yapcak bi şey yok nasıl konuşacağını öğreten olmadıysa benden öğrenecek benim işim bu.
Şimdiden belli Nasıl bir kaynana olacağınız Gelininiz yandıKayınpederiniz konusunda haklısınız.
Ama bir annenin oğlunu öpmesi konusunda sizi gereksiz kıskançlıkta buldum. Kimse kusura bakmasın ben oğlumu öperim kardeşim. Buna sonradan gelen gelin hanım karışamaz. Gün gelir o gelin gider anne gene kalır. Biraz anlayış yahu. Annesi şapur şupur öpüyormuş, öper size ne. Sizden izin mi alacaktı öperken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?