Kayınpeder ve kayınvalideye hitap problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya öyle zaten bende dediğim gibi teyze amca diyeyim dedim bey mi desem diye de düşündüm bilemedim ne diyeceğimi bey ağzımdan çıkıberdi. Beni üzen nokta gidip bunun hemen nişanlıma şikayet konusu haline gelmesi ve nişanlımın bende demiyorum onun ailesine diye açıklama yapması. Alışkın değiller vs dedi bana demek ki konusu açıldı yani negatif bir tonda
Şikayet olarak algılamayın. Ben şuan empati yapıyorum,kardeşim nişanlı şuan gerçekte de. Gelinimiz babama anneme şimdiden anne baba diyor ama bey deseydi eminim gülerdik annem kardeşime gülerek anlatırdı 😂 yani
Şikayet olarak değil de güler geçerdik biz. Onların da arasında öyle geçmiştir.

Şikayet olarak algılamayın. Ben şuan empati yapıyorum,kardeşim nişanlı şuan gerçekte de. Gelinimiz babama anneme şimdiden anne baba diyor ama bey deseydi eminim gülerdik annem kardeşime gülerek anlatırdı 😂 yani
Şikayet olarak değil de güler geçerdik biz. Onların da arasında öyle geçmiştir.
Yok yok algılamadım :) ya zaten diyorum ya ne desem bilemedim. Ama bence benimkine gülerek anlatmadı çünkü açıklaması pek öyle değildi nişanlımın :/

Benim eşimin de buna benzer bir ailesi var. Ben evlendiğimde henüz calismiyordum. Ailemin de benim için aldıkları bir ev vardı, İstanbul'da tek maaş geçim zor olur diye oraya yerleşmek istedim öyle yaptık. Ailesinin durumu çok iyi değil, ben de evlenirken bişey istemedim bir bilezik kaynım bir bilezik kvmler taktı. Ama herhangi bi masrafta direkt eşimi de katmak isterler masrafı üçe bolerler kafalarında 😅 sağlık, sihhatle alakalı bir konu olmadıkça biz karismiyoruz, bu şekilde oturttuk düzenimizi
İşte onlar yine üçe bölüyormuş bizde direkt nişanlıma ait. Annesi bunları düşünerek hareket etmiyor buna sinirleniyorum. Gündelik yaşamları için inanın ayda 5-10k verilecekse versin hep diyorum dualarını al diye ama onun dışında sağlık vs olmadıkça gereksiz harcamaları manasız buluyorum

Gözüm gönlüm tok çok şükür bohça düğün dahi istemedim. Hiçbir fazla takı taktırmadım kendime nişanlım zora düşmesin diye. Millet dediğiniz bunu düşünmüyor ama hala bana sallamaya devam edin
Keşke bohça isteseydiniz de şu kalbe sahip olmasaydınız.

Keşke bohça isteseydiniz de şu kalbe sahip olmasaydınız.
Of sus artık ya. Aynen kötü kalpliyim ailemi eşimi düşübüyorum diye. Sen böyle devam et ya ne diyim al kaynananla yaşa birlikte güzel günler

Benim eşimin ailesi bu konuda takık ya bi kere nişanlıyken kocama “ annenler yemeklerini bitirsin kalkarız” demiştim ağlamışlar arkamdan karı koca gelin bize ne dedi diye😂😂 annennn babannn bile diyemiyorum saygısızlık sayıyorlar ve aşırı laf söylüyor kocama komik geliyor bende uğraşmamak için dikkat ediyorum. Değişik takıntıları oluyor kendi sınırınıza girmediği sürece takılmayın.

İşte onlar yine üçe bölüyormuş bizde direkt nişanlıma ait. Annesi bunları düşünerek hareket etmiyor buna sinirleniyorum. Gündelik yaşamları için inanın ayda 5-10k verilecekse versin hep diyorum dualarını al diye ama onun dışında sağlık vs olmadıkça gereksiz harcamaları manasız buluyorum
Evet bu konudaki tedirginliginizde haklısınız umarım yoluna girer

Allah sana akıl fikir versin. Hediye almak istemelerine maddi olarak nişanlım nikah öncesi sıkışmasın diye karşı çıktım. Nişanlımın yemi yuva kuracağını bile bile haddinden fazla beklentide olmalarını içeren bir konu. Aile püsküllü bela almışmış nasıl bir tipsin çok merak ediyorum seni ya en güzel en iyi gelin sensin hanım kız
Allah size akıl, fikir, merhamet versin de benim aklım bana yeter.
Karşınızdaki evli mi bekar mı kaç yaşında bilmeden sallayıp duruyorsunuz. İki gelinimiz var gelin değil evlat onlar benim anne babama. Eğitimli, kültürlü, ahlaklı, gözleri tok.
Önümde güzel örnekler olunca kötü olan çok sırıtıyor.
Neyse konunuzdan çok sıkıldım ve sizin yüzünüzden engel yemek istemiyorum.
İyi forumlar yeniden.

Benim eşimin ailesi bu konuda takık ya bi kere nişanlıyken kocama “ annenler yemeklerini bitirsin kalkarız” demiştim ağlamışlar arkamdan karı koca gelin bize ne dedi diye😂😂 annennn babannn bile diyemiyorum saygısızlık sayıyorlar ve aşırı laf söylüyor kocama komik geliyor bende uğraşmamak için dikkat ediyorum. Değişik takıntıları oluyor kendi sınırınıza girmediği sürece takılmayın.
Koca koca insanlar neyi şikayet edeceklerini şaşırıyorlar gerçekten anlam veremiyorum vallahi öyle ne diyelim takılmamak lazım dediğiniz gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X