Kayınpeder

Evlerden ırak tavrını koy lousalikta ne isi var yaa asla kabul etme net konus geri adim atma cok rahatsiz oldum ben bile aman canim yüzsüzlüğü ele almislar

Ya geçen bize geldi. Sokakta kapımızın önünde bile bile gaz çıkarmış gürültülü. Eşim yanında ya bi komşu falan görse. Adam resmen pislik için yaşıyor
Çocuğunuz doğunca onu öyle bir sahiplenceksiniz ki kimsenin kucağına gitmesin, öpmesin ,dokunmasın isteyeceksiniz. Bu istemsizce yapılan hareket insanın ağrına gidiyor. Ona göre uzak duruyo.yani sizin tutumuz sert olursa olur bu. Benimki benim yanımda da gaz çıkarır. Öyle yemek yerken bacağını aça aça. Eşim sürekli uyarıyor ama yıllardır aynı. Misafir olunca yapmıyo bende o zaman gidiyorum.ordan dönünce de çocuğumu da yıkıyorum kendimide.hatta bize geldiğinde evden gidince direk evi havalandırır koltukları silerim:) yarışır bizim kp sizinkiyle..

Kayinpederime şükrettim valla, paragöz ve nankör olmaları dışında, bana çok kibar davranır eşim evde yoksa asla eve girmez, birşey istese rica eder, vallahi şükrettim şuan.

Ben de evde bi temizlik yapıyorum o gidince
Cidden birbirleriyle yarısacak seviyedelermiş yıkanma olayı da aklımın bir köşesinde

Doğumdan sonra gelip de ne yapacak lohusa kadının yanında yahu ? Öfff başıma Ağrı girdi sinirden , anneniz gelecektir doğuma elbet sizin, annem gelecek baba teşekkür ederim siz zahmet etmeyin de , hala anlamaz gelirse annen çocuğu hiç vermesin müsade de etmesin izin isteki sürekli gitsin mesela baba müsade ederse misin bebeğin karnı acıktı baba müsade eder misin ağrım var uzanıyorum baba müsade eder misin biraz annem de dinlenecek gibi sıkılır belki gelmez

Kayınvalideniz yok mu?o yuzlama işine ne diyor
Kendisi yokken gelmesin tepki vermiyor mu?

Bu tarz konuşmalara anane babane yapacak cevabı verin

Bu konuyu eşimle de konuştum, gerekeni yapacakmış. İnşallah sözünü tutar. Ben kv yi bile istemiyorum lohusalıkta, kaldı ki kp.

Kayınvalideniz yok mu?o yuzlama işine ne diyor
Kendisi yokken gelmesin tepki vermiyor mu?

Bu tarz konuşmalara anane babane yapacak cevabı verin
Kv pasif birisi. Görümcemin kızına baktığı için buralara pek ugrama şansı yok. Şimdiden diyor zaten akşamları arada uğrarım diye. Çünkü akşama kadar torun bakıyor. Hatta cogu zaman geç saatlere kadar bile bakıyor. Bu tuzlama olayını o da onaylamadı. Hayır cidden anlamıyorum nasıl kendine vazife görüyor bu gibi işleri

Adam 3. Sınıf komedi filmi karakteri gibi.Yavşak.Babasi garip,ona gerekli tepkiyi veremeyen eşiniz ondan da garip.Uyarmakla çözüm elde edemiyorsanız daha sert tepkiler vermelisiniz.Açmayın kapıyı yalnız geldiğinde.Adam beni burdan sinir etti,sizi düşünemiyorum.

Ayy çok iğrençç yaptıkları.Bende kayınpederimi istemem kimse yokken.Eğer öyle yaparsa eşiniz desin eşim çekiniyor vs diye

Açmayın kapıyı gelirse.
Tuzlatmayin bebeğinizi istemiyorsanız, ne münasebet hayır dersiniz.
Eşime babası gusül abdestimizden laf açsa, eşime bir şey söylemediği için hayati zindan ederdim. Farkında mısınız her şey eşinizde bitiyor. Hayır baba dediği anda ciddiyetini belli edebilirse sıkıntı cekemeyeceksiniz zaten.

Huylu huyundan vazgeçmez Ne kadar uyarsanızda rahatsızlığınızı dile getirseniz de bir kulağından girer diğerinden çıkar Emin olun Eşinin babası yani bi yerde atsan atamazsın velhasıl çok zor Çekmek zorunda da değilsin tabii ama Eşinin hatrına idare edeceksin yapamazsan çekip gideceksin yani Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin

Tuzlanan bir bebeğin, yandığı için yoğun bakıma alındığını görmüştük yenidoğan servisinde. Sakın izin vermeyin. İstemediğiniz şeyleri de kırmadan mutlaka söyleyin, lohusalıkta içinizi şişirirseniz patlıyor

Eşinize kesin bir dille kimse yokken ahatta eşiniz yokken annesi ile bile olsa babası ile aynı evde kalmak istemediğinizi belirtin. Bu nasıl bir adam ya.. Resmen sapık ve lüzumsuz birisi..

Yeni nesil kayınpederler de bir değişik Ben zorunlu kürtaj için muayeneye girdiğimde benimki de odadaydı maşallah son adet tarihimden muayeneme kadar her şeye hakim kendisi.Söylemekle anlamıyor bazı insanlar.Ümüğünü sıkıp bırakacaksın en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…