K.pederinin bu haraketinden sonra esin ne dedi. Bu arada sanirim 2 cocugun var. 1 kiz 1 erkek. Sana şunu söyliyim cocuklarin annelerinin bu tip davranislara maruz kaldigini görmesi onlarda derin yaralar birakiyor . benim k.v kalabaliga gelin gelmis kayinpederi hep küfür eder bagirip huzursuz edermis benim kayinpederimde göz yumarmis dövermis kaynanami eşim bunlari görerek büyüdügünden şuanda babasindan ve dedesinden nefret ediyor ve onlara karsi cok hircin ve agresif.Sen bunlara göz yumarak hem kendine en cokta cocuklarina haksizlik yapiyorsun. Elbetteki vur kır boşan demiyorum ama esinle bu konuyu ciddi ciddi konusmalisin. Napiyim yasli adam veya napiyim babam o benim dersede bende cocuklarimin annesiyim ve sana emanetim diyeceksin. Hersey esinde bitiyor. Bir seferinde kayinpederim kaynanamla kavga ediyordu ben araya girdim cünkü kayinvalideme agir konusuyordu. Kayinpederime bagirdim yeter diye . Esimin isten gelis saatiydi kapida duymus içeri girip direk olarak babasina agzina geleni söyledi zor aldık elinden delirdi resmem benim karimin yaninda sesin yükselmiceksin benim anneme düzgün davranacaksin diye evi darmadagin etti. Sanki eşim bir anda degisti. Cocukken annesi ezilen cocuklar büyüdüklerinde cok hırçın oluyorlar.