• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpeder

Eşiniz bekarken de maaşını eline sayıp bir de izinsiz birşey yapmıyor demişsiniz
Aile çocukları istedikleri gibi yetiştirmiş ve sindirmiş
Ama kusura bakmayın da sizin eşiniz de erkek gibi değil erkek dediğin babasından korksa da karısının arkasında durur üzerine yürüyecek duyacak birşey yapmayacak babasının korkusundan saygı ayrıdır korku ayrıdır ama sizin eşiniz erkek gibi değil eşini savunamayacaksa evlenmeyip kalsaydı ailesinin yanında bi de 2 çocuk yapmak nedir çocuk yapmaya gelince erkek ama eşini savunmaya gelince korkak mı ?
Sizi üzmek istemem ama sizin üzerinize daha çok yürürler ve özür dileyerek söylüyorum bir yürüdü iki yürüdü ki söylediğinize göre tekrarlanmış birşey e artık üçüncüde sizi döver de çünkü arkanızda dağ gibi duran kocanız yok babasından tırsan vasfını henüz bilmeyen ama evlenmiş iki çocuk yapmış biri var
Benim kp bana bunu yapsa ki zaten önce eşim ona gerekeni söyler ve şuna da eminim ki babasıyla bir daha görüşmez bende anında durumu babama söylerim yapamaz yani bunu ne hakla yapar lütfen sizde eşiniz kıymetini bilmiyorsa kendi kıymetinizi bilin eşinizi pısırık yetiştirmişler belli ki sürekli olan birşey ve ömür boyu yaşayacaksınız iyice düşünün karar verin

Ya işte gitmemekte olmuyo bu sefer eşimde bende senin ailenle görüşmem diycek olay büyüyecek öyle olsunda istemiyorum..gittiğimde muhattap olmamaya karar verdim
Eşine de ki benim ailemden biri de sana böyle davranırsa tamam sende benim ailem ile görüşme
Üstüne yürümek nedir
Ayağıma kurban ederim o evi gene gitmem

Eşiniz bende senin ailene gitmem o zaman diyemez ki? Sizin anneniz, babanız eşinize defol git çık dışarda bekle mi dedi? Aynı şey değil. Gitmeyecekse de gitmesin. Çok saçma bir durum bu. Kayınpederiniz haddini bilmeli. Benim ailem benim eşime bunu yapsa tepki gösteririm aileme, eve eşim gitmek istemese de hak veririm.

Eşiniz bekarken de maaşını eline sayıp bir de izinsiz birşey yapmıyor demişsiniz
Aile çocukları istedikleri gibi yetiştirmiş ve sindirmiş
Ama kusura bakmayın da sizin eşiniz de erkek gibi değil erkek dediğin babasından korksa da karısının arkasında durur üzerine yürüyecek duyacak birşey yapmayacak babasının korkusundan saygı ayrıdır korku ayrıdır ama sizin eşiniz erkek gibi değil eşini savunamayacaksa evlenmeyip kalsaydı ailesinin yanında bi de 2 çocuk yapmak nedir çocuk yapmaya gelince erkek ama eşini savunmaya gelince korkak mı ?
Sizi üzmek istemem ama sizin üzerinize daha çok yürürler ve özür dileyerek söylüyorum bir yürüdü iki yürüdü ki söylediğinize göre tekrarlanmış birşey e artık üçüncüde sizi döver de çünkü arkanızda dağ gibi duran kocanız yok babasından tırsan vasfını henüz bilmeyen ama evlenmiş iki çocuk yapmış biri var
Benim kp bana bunu yapsa ki zaten önce eşim ona gerekeni söyler ve şuna da eminim ki babasıyla bir daha görüşmez bende anında durumu babama söylerim yapamaz yani bunu ne hakla yapar lütfen sizde eşiniz kıymetini bilmiyorsa kendi kıymetinizi bilin eşinizi pısırık yetiştirmişler belli ki sürekli olan birşey ve ömür boyu yaşayacaksınız iyice düşünün karar verin
Eşim onlara hiçbir tepki göstermeyecek eminim..kendi babama mi anlatsam diyorum babam kp arayıp hesap sorar kesin sen kimsin benim kızımı azarliyosun hesabı..bilmiyorum şuan kafam çok karışık..olmadı ben arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum

Eşim onlara hiçbir tepki göstermeyecek eminim..kendi babama mi anlatsam diyorum babam kp arayıp hesap sorar kesin sen kimsin benim kızımı azarliyosun hesabı..bilmiyorum şuan kafam çok karışık..olmadı ben arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum
Eşinin seni savunmayacağından eminsen kendi göbeğini kendin kesmelisin arayıp konuşabilirsin :kahve:

Şahsen bir daha evine ayak basmam özür dileyene kadar. Cenazesine belki🤷‍♀️ Kimim haddine. Sebep ne olursa olsun buda bana göre taciz ve bir şiddet türü. Orda sanırım fena patlardim. Zaten el kol hareketi yapanı sevmem. Ne demek üstüme yürümek. Esinize de kocaman bir fırça lazım. Orda da ağzını açmadiysa geçmiş olsun bir 3 bacaklı sehpa ile evlisiniz. Öylece var ama bir işe yaradığı yok.

Takmayın siz onları, böyle hadsiz saygisizlara tepki gösterirseniz size evliliğinize zararı olur.... zaten fazla gormuyormussunuz ne güzell...her hafta gidenler ne yapsın?eşinize makul sakin bir üslupla kırıldığınızı söyleyin ve konuyu kapatın

Son düzenleme:
Eşinde bitiyor ama şöyle
Kayınpeder size bağırıp çağırdığında bunu büyütebilir, ortalık yerde bağırarak ağlayabilirsin. Ben size ne yaptım gibisinden.
Ya da eşine dönüp üzgün bir yüzle neden bana bu şekilde davranıyor. Ben bu eziyeti haketmiyorum gibisinden söyleyebilir ve trip atıp orayı terkedersin.
Bunlar numara değil, gerçekler. Sadece dillendirilmesi ve kendilerini kötü hissetmeli gerek.
Eşinle özelde konuşup bu durumda babasının haksız olduğunu,ondan korktuğunu ve psikolojin bozulduğunu söyleyebilirsin.
Senin anne baban söz konusu olduğunda en azından ortalık yerde seni çocuk gibi azarlamıyorlar. Yetişkin bir adam olduğunun farkındalar ve sana saygı duyuyorlar. Aynı saygıyı ailenden bekliyorum. Bizç ocuk değiliz bize böyle davranamaz gibisinden konuşursan hafif sert hafif ağlamaklı bir yolu bulunacaktır.
Bu tip insanların suyuna gitmek önemli.
Ben ne ana kuzuları gördüm gelin tatlı dil ile kanına girdiğinde korkudan annesini eve çağıramayan😂
Tabi burada büyüklerimize eziyet edelim demiyorum. Ama haksızlık yapana karşılığını verelim.
Ek olarak kayınpederinizde alzheimer başlangıcı, tansiyon gibi rahatsızlıklar varsa bunlar da bayağı etkiliyor malesef.

Esiniz ne yaptı sadece hazırlanıp cikti mı bu mu yani valla öyle bir durumda ortalık karisirdi bizde olsa nasıl bagirirsin ne oluyor diye bende alttan almazdım şahsen ha saygısızlık küfür falan demiyorum elbette ama kendimi ezdirmem benle böyle konusamazsin falan demekten sesinizin çıkmasından bahsediyorum.ki bu saatten sonra ne gidin arayın sorun hadi eşin hatrina bayramdan bayrama olsun o da çok ısrar ederse bu kadar yani

Ya işte gitmemekte olmuyo bu sefer eşimde bende senin ailenle görüşmem diycek olay büyüyecek öyle olsunda istemiyorum..gittiğimde muhattap olmamaya karar verdim

Aileniz eşinize böyle davranıyorsa eşiniz de ailenizle görüşmesin zaten. Böyle davranmıyorsa kıyas yapmaya hakkı yok.

Gerçekten anlayamıyorum, neden size bağıramayacağını söyleyip tepki göstermediniz?

Hiç sesini çıkarmayan eşinizle bu olayın üstüne sessiz sakin evinize mi döndünüz?

Aynen öyle bu bir değil iki değil alıştım yani napabilirim ki eşimin sesi çıkmıyo ailesi öyle büyütmüş iki erkek kardeşler ikiside öyle bunlar çalışmış yıllarca aldıkları parayı babasına vermişler babasından habersiz hiçbirşey yapamiyolar
Madem öyle niye buraya konu açıp bizlerin sinirlerini ziplatiyorsunuz ki. Madem alıştınız napabilirim eşimin sesi çıkmıyor yine giderim ama muhatap olmam diye çözümü de bulmuşsunuz. Niye yani. Konu açma amacınız ne.

Merhabalar..Eşimin ailesinden ve kendi ailemden uzak biyerde yaşıyoruz 2 3 ayda bir eşimin ailesinin yanına gidiyoruz aynı şekilde 3 ayda birde kendi ailemin yanına gideriz..eşimin ailesine gidince en az 4 5 gün kalıyoruz her gitmemde burnumdan getiriyorlar..en son gitmemde saat 2 3 gibi yola çıkarız diye konuştuk eşimle neyse saat oldu 2 ben artık valizi hazırlamaya başladım üstümü giyindim beklemeye başladım kp hazırlanırken gördü beni hayırdır hazirlanmisin dedi bende yavaş yavaş çıkarız dedim bi bağırmaya başladı hadi git sen git dışarda bekle diyo üstüme yürüyo bi taraftan kapıyı gösteriyor felan ben şok oldum bişey diyemedim eşim kalktı hazırlandı çıktık dışarı..gitsem olmuyo gitmesem olmuyo nasıl böyle devam edecek bilmiyorum..
AA nerden yasıyosunuz siz Allah aşkına dag basımı orası kayınbaba nasıl üstüne yürüme Cesareti buluyo görüşmeyin sakın yoksa yakında dövmeyede kalkarlar..kendi ailenize söyledinizmi

AA nerden yasıyosunuz siz Allah aşkına dag basımı orası kayınbaba nasıl üstüne yürüme Cesareti buluyo görüşmeyin sakın yoksa yakında dövmeyede kalkarlar..kendi ailenize söyledinizmi
Ailemin haberi yok onlara söylersem olaylar daha da büyür istemediğim şeyler olur

Madem öyle niye buraya konu açıp bizlerin sinirlerini ziplatiyorsunuz ki. Madem alıştınız napabilirim eşimin sesi çıkmıyor yine giderim ama muhatap olmam diye çözümü de bulmuşsunuz. Niye yani. Konu açma amacınız ne.
Konu açarken sizden izin mi alıyorduk

Aileniz eşinize böyle davranıyorsa eşiniz de ailenizle görüşmesin zaten. Böyle davranmıyorsa kıyas yapmaya hakkı yok.

Gerçekten anlayamıyorum, neden size bağıramayacağını söyleyip tepki göstermediniz?

Hiç sesini çıkarmayan eşinizle bu olayın üstüne sessiz sakin evinize mi döndünüz?
O anda donup kaliyosunuz inanın şoka girdim hiç bişey diyemedim

Sonradan mesafeli mi koydum 4 5 aydır ne gidiyorum ne telefondan görüşmüyorum bu hafta onlar gelicekler aynı soğukluğu devam ettirecem

O anda donup kaliyosunuz inanın şoka girdim hiç bişey diyemedim

Sonradan mesafeli mi koydum 4 5 aydır ne gidiyorum ne telefondan görüşmüyorum bu hafta onlar gelicekler aynı soğukluğu devam ettirecem

Bir daha izin vermeyin buna.

Eşinize de bir önceki görüşmenizde size bağırdığı için çok rahatsız olduğunuzu, bundan sonra böyle bir şey yaşanırsa kayınpederinizi uyararak sınırlarınızı korumak zorunda olduğunuzu söyleyin. Farkında olsun o da, rahatsız olduğunuzun ve tepki verebileceğinizin.

Nasil hicbirsey demediniz hayret ettim bana boyle davranicak kp ortaligi ayaga kaldiririm ne demk bagirip ustunuze yurumek... esiniz de duymus bisey dememis kenndinizi ezdirmeyin deger verin kendinize

Bir daha izin vermeyin buna.

Eşinize de bir önceki görüşmenizde size bağırdığı için çok rahatsız olduğunuzu, bundan sonra böyle bir şey yaşanırsa kayınpederinizi uyararak sınırlarınızı korumak zorunda olduğunuzu söyleyin. Farkında olsun o da, rahatsız olduğunuzun ve tepki verebileceğinizin.
Konuştum zaten eşimle oda biliyo babasının suçunu ve böyle bu olay olursa vereceğim tepkiyede bişey diyemez

Olayın kalkmasına izin verme. Üzeri kapanırsa aynı düze devam eder
Me demek üzerine yürüdü? Bir daha gitme

Back
X