kayınpeder....

çok zor çokkkkkkkkkkkk.ebebeyin banyolu bir eve geçseniz diyeceğim ama

sende fenaymışsın haa

odanızın bir köşesine duş alacak bir bölüm yapın,yada iki ailenin yaşamasına uygun bir ev bulun çift banyolu falan.bizim köy evlerinin her odasında banyo olurdu ,ne ince düşünüyorlarmış eskiden,herkesin sizin ne zaman ne iş yaptıgınızı bilmesine gerek yok yani ,hoş bişey değil

Aferin kiz
Yuzsuzler baska turlu gitmiyorsa onlarin anladigi dilden konusmak lazim

İyide aynı evde yaşamaya karar verildiği anda bunların olacağıda bilinir..
K.pederiniz sanki sizimi gözetliyor Bende 6 yıl beraber yaşadım çok iyilerdi..
Senin hesap şanslıyım yani.. Ama Banyoya gitmeye çekindiğimi hatırlamıyorum..
Benmi çok rahatmışım acep?

Banyoya gitmeseniz sizin sevişmediğinizi mi sanacaklar acaba?

Yeni evli çiftin hiç sevişmemesini mi bekliyorlar acaba?

Aaaaa ne güzel bak, sevişmiyorlar mı diyorlar gururlanarak?

Bence siz artık bütün çiftlerin -evli, bekar, genç, yaşlı farketmeden- seviştiğini ve bunun NORMAL olduğunu kabul edin kendi içinizde.

Ben de kayınvalidemin evine yatıya gittiğimde sabah banyoya girerdim, ne var ki bunda? Kocamla sevişmişim yani, bakkalın çırağını eve atıp onunla sevişmedim ki.
Bu çocuklar nasıl oluyor biz sevişmiyorsak? Sonuçta kendi odamızda sevişiyoruz, başkalarının önünde değil. Sesimiz de diğer odalara taşmıyor?? E daha ne?

Abartmayın ve lütfen sevişmenin de yemek, içmek, uyumak kadar normal bir şey olduğunu kabul edin.

kaynana izin veriyomuş işte. rahat rahat sevişin banyomnuzu yapın, niye çekiniyosun. kp evden giderken, ben uzun süre gelmicem sevişmelerine izin ver diyodur belki
bu konu karı kocanın özelidir. kaynananın bu derece bilmesi karışması hiç doğru değğil. ama siz bundan rahatsız değilsiniz anlaşılan sadece kpden rahatsızsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…