- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi Sebebim__Sensin
-
bazı arkadaşlar beni ayıplıyor felan ya belki ben kv cekınmeme sebebım bana anne gibi davranması yaşamadigim ve tatamadığım anne güvenını vermesi..
Canım insan kendi annesinden bile utanır yahubazı arkadaşlar beni ayıplıyor felan ya belki ben kv cekınmeme sebebım bana anne gibi davranması yaşamadigim ve tatamadığım anne güvenını vermesi..
Anneler asla böyle bi tabir kullanmaz canım ne annem ne kvem asla böyle bişey duymadımbazı arkadaşlar beni ayıplıyor felan ya belki ben kv cekınmeme sebebım bana anne gibi davranması yaşamadigim ve tatamadığım anne güvenını vermesi..
kaç yaşındasın canımkusura bakma ama siz zamanında herşeyi anneden öğrenmişsiniz benım öyle bir şansım yoktu tabi her sefer gidin dediğinde gitmiyoruz coğu şeyi bn kv den öğrendim annem yerine koymaya calıştm yargılamazsanız sevinirm insanları yargılamak utanmaz olarak tanımlamak bu kadar kolay olmamalı .....
Anneler asla böyle bi tabir kullanmaz canım ne annem ne kvem asla böyle bişey duymadım
Senin kv bayağı geniş bu konularda
Görümce ne de diyormu hani varsa hadi kimse gelmeden işinizi bitirin diye
(tövbe yarebbim) söylerken bile utanıyor insan
22 yaşndaymkaç yaşındasın canım
kusura bakma ama siz zamanında herşeyi anneden öğrenmişsiniz benım öyle bir şansım yoktu tabi her sefer gidin dediğinde gitmiyoruz coğu şeyi bn kv den öğrendim annem yerine koymaya calıştm yargılamazsanız sevinirm insanları yargılamak utanmaz olarak tanımlamak bu kadar kolay olmamalı .....
kusura bakma ama siz zamanında herşeyi anneden öğrenmişsiniz benım öyle bir şansım yoktu tabi her sefer gidin dediğinde gitmiyoruz coğu şeyi bn kv den öğrendim annem yerine koymaya calıştm yargılamazsanız sevinirm insanları yargılamak utanmaz olarak tanımlamak bu kadar kolay olmamalı .....
canım yargılayacak ne var. senin hayatın yaşıyorsun bir şekilde yardım istiyorsun bizden.yargılamadan cevap verdiğin icn tşk ederm
Bu kaynanalarin orta yolu yokmudurkikv niz sizi odaya yollayıp işinizi görün mü diyor?
yaşın küçük bir de dediğin gibi anne görmesidiysen bizim gibi düşünmemen normal.aslında ne kadar saf ve temizsin hiç kötü düşünmemişsin ne güzel,inşallah hep böyle iyi olursun kaynananla22 yaşndaym
annen yok diye, çoğu şeyi kvden öğrendin diye. bu konuda kv ile bu kadar yüzgöz olman gerekmez. bizim annelerimizle oturup konuşmadığımız ondan izin almadığımız gibikusura bakma ama siz zamanında herşeyi anneden öğrenmişsiniz benım öyle bir şansım yoktu tabi her sefer gidin dediğinde gitmiyoruz coğu şeyi bn kv den öğrendim annem yerine koymaya calıştm yargılamazsanız sevinirm insanları yargılamak utanmaz olarak tanımlamak bu kadar kolay olmamalı .....
Şekerim, ama ben kendi anneme bile bu konuda bu kadar serbestlik tanıyamazdım. Normal değilsiniz bu konuda, arkadaşlar onu demek istiyor.bazı arkadaşlar beni ayıplıyor felan ya belki ben kv cekınmeme sebebım bana anne gibi davranması yaşamadigim ve tatamadığım anne güvenını vermesi..
canım yargılayacak ne var. senin hayatın yaşıyorsun bir şekilde yardım istiyorsun bizden.
bende yaşlanıp kayınvalde olsam heralde seninki gibi olurdum rahatlık konusunda
çekinmeden söylerdim yani
sende olayın normal olduğunu anla strese girme :)
normal olduğunu biliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?