- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi Sebebim__Sensin
-
kv niz sizi odaya yollayıp işinizi görün mü diyor?
kv bazı günler babnız gelmedn işinizi halledn banyonuzu yapn der ve bizi odaya yollar.
Yanlışın var, annenle bile böyle bir muhabbete girmemelisin... Özel hayat 2 kişi arasında olur, kimseyi ilgilendirmez, çok ayıp şeyler bunlar ya neden bu kadar ayağa düşürüyorsunuz özelinizi..gerekirse bodrum katta bi göz odada kalın, çıkın o evdenbazı arkadaşlar beni ayıplıyor felan ya belki ben kv cekınmeme sebebım bana anne gibi davranması yaşamadigim ve tatamadığım anne güvenını vermesi..
kendisi huyumu biliyor cekıngen olduğumu o yüzdn bu davrns
arkadaşlar merhaba,
ben 4 aylık evliyim 22 yaşındaym kv ve kp bir yaşıyorum saolsun kv hic kaynalalık ypmıyor evi temizler bana yorgunum diye is yaptırmz çamaşırımı yıkar aksm eşimle eve gelmedn sofrayı hazırlr yemeği yapar cok rahatm yani.
lakin mesele şu ki ben kp evde olnda banyo yapmaya cekiniyorm..
kv bazı günler babnız gelmedn işinizi halledn banyonuzu yapn der ve bizi odaya yollar.
ama bazen kp evde oluyor ve eşim kp evde oldu zamn istekte bulunuyor ve ben acıkca cekindiğimi söylüyorm anlar diye ama eşim boşa kuruntu yapiosn diyor...
yok dedm zmnda eşim triplere giriyo.
sizce eşimin dediği gbi kuruntu mu yapiyorm yoksa eşime yok diyip triplerini mi cekeym...
icim bu konuda hic rahat değil bir yardmcı olun lütfen
afedersiniz kv ama hadi gidin sevişin deyince utanmıyorsunuz da kp varken banyo yapmaya utanıyosunuz. ne kadar laçka ilişkiler bunlar ya. şok oldum resmen.
tamam da canım ayrı eve çıkamasan da beraber yaşamanıza uygun bir ev bulabilirsiniz ,senin adına üzüldüm gerçekten zor bir durum bana göre yanibazı arkadaşlar ayrı eve cıkın felan diyor ayrı eve cıkamıyoruz şuan malesef benm annem babam olmadığı icn ve arkamda duran kimsem olmadığı ıcın herşeyımı kendım yaptm ne kv ne de kp minnet etmedm ceyizimi kendim sıfırdan yaptm yatak oda takımımı ben kendım begenendığımı aldım ve şuan onların borclarını ödüyorum tabii kı ıleride borclarım bitince ayrı evım olacak ama şuan cıksak bile gecm sıkıntısı yaşıyacagız en azından şimdilik ev kendılerıne ait oldugundan kıra derdm fln yok taksıtleri daha cabuk bitiririm ve jrahat bir şekılde evime cıkarım
sallamayacaksın.. onlarında cinsel hayatı vardı sonuçta.. doğal bişey yani git yap duşunu. hem belki kendini pis hissediyosunda yapıyosun duş? fazla ayrıntılı düşünme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?