kayınpeder....

Anneannem biz küçükken dayimlarla kalırdı. Yengeme sinirlenince laf ederken anneme derdiki"sularina kadar ben ıstıyorum! !"
Anlamazdım o zaman sonradan anladım tabi o tabiri. Ne deyim iyiki şimdi şofben var. Yoksa her işinizi yapan kvdeniz odaya yollayan kvdeniz suyu da isitiverirdi artık!

Şaka bir yana da kv deniz yollayın gidiyomusun7z içeri gerçekten. Ben olsam hayatta gidemezdim konsantre olamazdim.ayni evde yasasaniz da herşeyinizi yatak saatleriniZi bilmeyiversin kv deniz.mesafeli olun biraz

Beni kayinvalidem odaya yollasa o iş icin ayy utancimdan napacagimi sasiririm ve o moda giremem.
Kendimi kotu hissederim. Siz bu konularda rahatsiniz bence kayinbabadan da cekinmeyin.

bazı arkadaşlar ayrı eve cıkın felan diyor ayrı eve cıkamıyoruz şuan malesef benm annem babam olmadığı icn ve arkamda duran kimsem olmadığı ıcın herşeyımı kendım yaptm ne kv ne de kp minnet etmedm ceyizimi kendim sıfırdan yaptm yatak oda takımımı ben kendım begenendığımı aldım ve şuan onların borclarını ödüyorum tabii kı ıleride borclarım bitince ayrı evım olacak ama şuan cıksak bile gecm sıkıntısı yaşıyacagız en azından şimdilik ev kendılerıne ait oldugundan kıra derdm fln yok taksıtleri daha cabuk bitiririm ve jrahat bir şekılde evime cıkarım

kv bazı günler babnız gelmedn işinizi halledn banyonuzu yapn der ve bizi odaya yollar.

afedersiniz kv ama hadi gidin sevişin deyince utanmıyorsunuz da kp varken banyo yapmaya utanıyosunuz. ne kadar laçka ilişkiler bunlar ya. şok oldum resmen.

bazı arkadaşlar beni ayıplıyor felan ya belki ben kv cekınmeme sebebım bana anne gibi davranması yaşamadigim ve tatamadığım anne güvenını vermesi..

sallamayacaksın.. onlarında cinsel hayatı vardı sonuçta.. doğal bişey yani git yap duşunu. hem belki kendini pis hissediyosunda yapıyosun duş? fazla ayrıntılı düşünme bence.

Çok merak ettim kocan ne diyor bu işe annesi hadi odaya gidin deyince tmm annemi diyor her seferinde? yanlış anlama ama senin ve eşinin yaş kaç acaba?

bazı arkadaşlar beni ayıplıyor felan ya belki ben kv cekınmeme sebebım bana anne gibi davranması yaşamadigim ve tatamadığım anne güvenını vermesi..
Yanlışın var, annenle bile böyle bir muhabbete girmemelisin... Özel hayat 2 kişi arasında olur, kimseyi ilgilendirmez, çok ayıp şeyler bunlar ya neden bu kadar ayağa düşürüyorsunuz özelinizi..gerekirse bodrum katta bi göz odada kalın, çıkın o evden

hayretle okudum

eşin rahatsa sende öyle ol istediğiniz zaman sevişin sanki o evde sadece siz yaşıyormussunuz gibi bence ayrı eve çıkın ya öyle gidin sevişinle sevişilr mi ? insanın sevişesi kaçar

Kv 'niz işinizi erken görün diye odayamı yolluyor.....
Yok artıkeğer bu şekil ise gerçekten rezalet ötesi üzgünüm !!!

afedersiniz kv ama hadi gidin sevişin deyince utanmıyorsunuz da kp varken banyo yapmaya utanıyosunuz. ne kadar laçka ilişkiler bunlar ya. şok oldum resmen.

kusura bakma ama siz zamanında herşeyi anneden öğrenmişsiniz benım öyle bir şansım yoktu tabi her sefer gidin dediğinde gitmiyoruz coğu şeyi bn kv den öğrendim annem yerine koymaya calıştm yargılamazsanız sevinirm insanları yargılamak utanmaz olarak tanımlamak bu kadar kolay olmamalı .....

tamam da canım ayrı eve çıkamasan da beraber yaşamanıza uygun bir ev bulabilirsiniz ,senin adına üzüldüm gerçekten zor bir durum bana göre yani

Ben kv nin rahat konuşmasını anladım bir nevi sende o çekingenliği gördüğünden yardımcı olmak istemiş
En kısa zamanda evinizi ayırıp rahatlayın
Düşünsene oynaşmalar yok gülüşmeler yok
Özgürlük yok en önemlisi
Yeni evi çiftsiniz
Sevişme yeri yatak odasıyla sınırlı kalmamalı inan kendi eviniz olsa daha huzurlu olursunuz
Kv ni sseviyorsun ama sıkılacaksın az kaldı
1hafta kvlerde kaldım ozaman 2haftalık evliydim aman ses gitçek aman yanlışlıkla unutup odaya girecekler diye aşırı rahatsız olmuştum ama orası senin evin madem alışmayı dene evine çıkana kadar

Kadın her şeyiyle anne ya
Yemekler ondan, temizlik ondan her şey onun tekelinde. E yani sevişme gibi bir durumun tekeli de onda olacak tabi!
Hadi baban yokken, gidin sevişin, banyonuzu da edin. Saçınızı kurutun e mi, üşütürsünüz falan da diyor mu bari?
Durum çok komik ya Düşünsenize kayınvalide kahve içiyor mutfakta, konu sahibi ile eşini odaya yollamış. Ve odada olan bitenden haberdar. Ne güzel kafalar bunlar, hayran kaldım.

Ahahhaha yuh artık ya, hatta oha. Ne demek gidin halledin işinizi. Kaynanaya bak, tübe Yarebbim tübe. fazla geniş bir kayınvalide.

sallamayacaksın.. onlarında cinsel hayatı vardı sonuçta.. doğal bişey yani git yap duşunu. hem belki kendini pis hissediyosunda yapıyosun duş? fazla ayrıntılı düşünme bence.

yargılamadan cevap verdiğin icn tşk ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…