- 28 Ocak 2009
- 34.577
- 58.350
- 1.123
- Konu Sahibi Sebebim__Sensin
-
Yatak odanizin bir köşesine dusakabin yaptirin minik bir banyo gibi.bazı arkadaşlar ayrı eve cıkın felan diyor ayrı eve cıkamıyoruz şuan malesef benm annem babam olmadığı icn ve arkamda duran kimsem olmadığı ıcın herşeyımı kendım yaptm ne kv ne de kp minnet etmedm ceyizimi kendim sıfırdan yaptm yatak oda takımımı ben kendım begenendığımı aldım ve şuan onların borclarını ödüyorum tabii kı ıleride borclarım bitince ayrı evım olacak ama şuan cıksak bile gecm sıkıntısı yaşıyacagız en azından şimdilik ev kendılerıne ait oldugundan kıra derdm fln yok taksıtleri daha cabuk bitiririm ve jrahat bir şekılde evime cıkarım
arkadaşlar merhaba,
ben 4 aylık evliyim 22 yaşındaym kv ve kp bir yaşıyorum saolsun kv hic kaynalalık ypmıyor evi temizler bana yorgunum diye is yaptırmz çamaşırımı yıkar aksm eşimle eve gelmedn sofrayı hazırlr yemeği yapar cok rahatm yani.
lakin mesele şu ki ben kp evde olnda banyo yapmaya cekiniyorm..
ama bazen kp evde oluyor ve eşim kp evde oldu zamn istekte bulunuyor ve ben acıkca cekindiğimi söylüyorm anlar diye ama eşim boşa kuruntu yapiosn diyor...
yok dedm zmnda eşim triplere giriyo.
sizce eşimin dediği gbi kuruntu mu yapiyorm yoksa eşime yok diyip triplerini mi cekeym...
icim bu konuda hic rahat değil bir yardmcı olun lütfen
Ay bukadar insan yargılamayamı girdiniz anlamadımki kimisi arkadaş gibi olur herşeyi konuşur anne kız dan daha samimi olur kız birşey danışmak istemiş.bence banyonuzu yapın yani utanmayın ya söylemesi kolay bende annemden utanırım saçımı yıkıyım yağlandı deyin yıkanın bence anlarsa anlasın amaan
İlk başta yazdığı konuyu değiştirmiş. Kv siz işinizi halledin diyo yazan yeri kaldırmış. Oyüzden banlanmış olabilir benim de dikkatimi çekti banlandığı merak ettim baktım hakaret falan bulamadım. Bundan olduğunu düşündüm.agzına sağlık cnm dogru dedn..
#Guliya o haysiyetli dediğin insan bulmuş bozuk şeyi gönül eğlendiriyor evleneceği zaman kusura bakmada bozulmuş 2 cocuk annesiyle evlenmez. böyle tipler zarı olmayan kadınlarla gönül eğlendirir gezer tozar yer icer sonra aileleri sıfır kilometre kız bulur sana tekmeyi vurur anla bunu canm o toz pembe dünyadan kurtul artık yok öyle benden küçük hiç evlenmemiş biri gelsn beni alsın unut onu canm
senın onun elinde şimdilik sadece seks oyuncağısın zamanı gelince bu bozuk yenısı gelsn dicek cocuklarına yazık hatanın nersinden dönersen kardır git bı abdest al iki rekat namaz kıl Allahtan af dile Ahiretini yakma...!
ŞOKLARDAYIM bu kıza yaşı itibariyle saf ve cahil diyordum ama merak edip eski konularına girip msj baktım yukarıdaki paylaşım kv ile arası çok iyi olan,annesinin yerine kv koyan, saf gelin hanımınpaylaştığı msj bukadar saf olduğuna inanmıyorum
ne oldu da banlandın anlamadım yazık
Olabilir tabi ama eski msj bu paylaşımı görünce gerçekten şok oldum Allah yardımcısı olsun ne diyim aartıkİlk başta yazdığı konuyu değiştirmiş. Kv siz işinizi halledin diyo yazan yeri kaldırmış. Oyüzden banlanmış olabilir benim de dikkatimi çekti banlandığı merak ettim baktım hakaret falan bulamadım. Bundan olduğunu düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?