kayınpeder....

Yatak odanizin bir köşesine dusakabin yaptirin minik bir banyo gibi.

öncelikle bu duruma siz kendi kendinizi düşürmüşsünüz .bu kadar çok mu belli ediyorsunuz anlayamadımki kadın bunları söyleme cesaretinde bulunuyor yalnız dikkat edin cesaret diyorum.

Son düzenleme:
Ay bukadar insan yargılamayamı girdiniz anlamadımki kimisi arkadaş gibi olur herşeyi konuşur anne kız dan daha samimi olur kız birşey danışmak istemiş.bence banyonuzu yapın yani utanmayın ya söylemesi kolay bende annemden utanırım saçımı yıkıyım yağlandı deyin yıkanın bence anlarsa anlasın amaan

Canım çok düşüncelisin ben kendimi senin yerine koyuyorum zor bir durum ben olsam eşime yok derdim mecbur

Ama şöyle bir yöntem düşündüm her sabah duş alsan başta garip gelebilir ama her gün duş alınca alışılar bence böylece kestiremezler ne günü çalışıp ne günü uyduğunuzu

Yok her gün duş alamam derseniz en azından girip bir saçınızı ıslatın

Yatakodanız çok küçük değilse portatif duşakabinler var yaptırın bir tane.

Gece millet uyurken kalkıp yıkanacaksın başka çaresi yok utanacak pek birşey yok ortada ama bence bu işleri sıraya koyun gece vakti banyonun önünde kayınvalide ile pişti olmayın

yok insanlar yardm etmekden ziyade yargılmayı tercih ediyor yaşım kücük olabılır bazı seylerin farkında olmaya bılırım ama bunları yargılamadan ınsanı utandırmadan yerin dibine sokmadan da söyleyebılırler

karşıdakı insan ne hale gelir biz böyle konusunca diye düşünmezler burdakı yorumları ağlaya ağlaya okudum resmen yerin dibine sokup sokup cıkardı bazı üyelerin yorumları benı...

Banyo yapmayı alışkanlık haline getirirsen,kimse banyo yaptı demek birşeyler yaptılar diye düşünmez.Düşünmemeli de.
Nedense bir tek bizim toplumumuzda böyle bir denklem kuruluyor.Kimse sevişmeden banyo yapmıyor mu acaba ?

Cok mu tutucuyum, cok mu geri kafaliyim bilmiyorum ama evde kendi annem babam ya da esiminkiler varken birliktelik yasayabilmem mumkun degil, ama banyo yapmakta ne sorun var anlamadim, yillardir her sabah duzenli olarak duş alirim. Kendi evimdelerken de onlar gittigimde de, her seferinde sevistigimizi saniyorlarsa onlarin sorunu ama kimsenin duş almakla seks yapmak arasinda bu kadar direk iliski kurduklarini sanmiyorum.

Bak üzüldüm şimdi neden ağlıyorsun? herkes burda kendi fikrini söyledi.
Anlaşıldı yaşın itibariyle biraz cahilsin,iyi niyetlisin diyelim sadece bu anlattığın olayın normal birşey olmadığını söyledi herkes...
Bunlar tabiki senin karar vereceğin şeyler ama bilki normal değil ,ozaman hiç çekinmeden banyo yapmaya devam edeceksin

ev küçükse tabiki takıntı
yapman normal kim olsa çekinir sürekli dip dibe olmak hoş değil evlilik bu sonuçta sen bunu arkadaşlık gibi mi düşündün ?

Insan sadece sevisince mi banyo yapar Allah askina. Ben gunduz vakti kp evdeyken bile banyo yaparim. Ama karsilasmamaya ve sacimda havluyla gorunmemeye dikkat ederim.

Canım evlendiğine göre illa ki bi cinsel hayatın olacak e aynı evde yaşadığınıza göre de banyonu falan rahat yapabilmelisin. Onların da vardır illa ki cinsel hayatı kv kp her banyo yaptığında sen aaa bunlar bu gece sevişti diye mi düşünüyorsun. Ki düşünsen ne olur sanki. Gayrimeşru bir ilişki değil karı kocasınız ve kv kp aynı evde yaşıyorsunuz kimsenin gözüne batmaz bu tarz şeyler. Kendini okadar kasma banyonu yap rahat rahat. Hiç rahat edemiyorsan odanızın bi köşesine ebeveyn banyosu yaptırın olsun bitsin.

agzına sağlık cnm dogru dedn..

#Guliya o haysiyetli dediğin insan bulmuş bozuk şeyi gönül eğlendiriyor evleneceği zaman kusura bakmada bozulmuş 2 cocuk annesiyle evlenmez. böyle tipler zarı olmayan kadınlarla gönül eğlendirir gezer tozar yer icer sonra aileleri sıfır kilometre kız bulur sana tekmeyi vurur anla bunu canm o toz pembe dünyadan kurtul artık yok öyle benden küçük hiç evlenmemiş biri gelsn beni alsın unut onu canm

senın onun elinde şimdilik sadece seks oyuncağısın zamanı gelince bu bozuk yenısı gelsn dicek cocuklarına yazık hatanın nersinden dönersen kardır git bı abdest al iki rekat namaz kıl Allahtan af dile Ahiretini yakma...!
ŞOKLARDAYIM bu kıza yaşı itibariyle saf ve cahil diyordum ama merak edip eski konularına girip msj baktım yukarıdaki paylaşım kv ile arası çok iyi olan,annesinin yerine kv koyan, saf gelin hanımınpaylaştığı msj bukadar saf olduğuna inanmıyorum
ne oldu da banlandın anlamadım yazık

Azıcık aşım kaygısız başım diye bi laf var tatlım ben çok severim. Varsın eksik gedik olsun evde varsın küçük olsun evin ama senin olsun sadece size ait bi hayat olsun. Para biriktircez diye evliliğinizin en güzel günlerini bu şekilde kaygılarla heba etmeyin. Bu günler geri gelmiyor ki bu durum zamanla aranızda soğukluk ve sorun oluşturur.

Ben kv kp aynı evde oturmuyorum ama bazen eşimin memleketine gittiğimizde 1 hafta falan kalırsak illa ki aramızda bişeyler oluyor ve ozaman bu sıkıntıya giriyorum. Ama biz uzağız oyüzden bana tuhaf geliyor bu şekilde görünmek. Ama siz aynı evde yaşıyorsunuz. Kendini bukadar sıkıntıya sokacak bi durum yok bunlar normal şeyler..
Ayrıca herkes kvnin söylediğine takılmış. Kadın demek ki kızcağızın çekindiğini anladı ki böyle bişey dedi. İki kişini arasındaki ilşkiyi bilmeden insanları bukadar kolay yargılamayın lütfen..

İlk başta yazdığı konuyu değiştirmiş. Kv siz işinizi halledin diyo yazan yeri kaldırmış. Oyüzden banlanmış olabilir benim de dikkatimi çekti banlandığı merak ettim baktım hakaret falan bulamadım. Bundan olduğunu düşündüm.

Olabilir tabi ama eski msj bu paylaşımı görünce gerçekten şok oldum Allah yardımcısı olsun ne diyim aartık

Evet bazı yerleri kaldırmış ve yazı şeklini,rengini falan değiştirmiş neyse ne ya konuyu takip etmiyeceğim artık yoksa çok pis ağzımı bozucam aman diyim

yuh yani gidin işinizi halledin ne ya? annem gibi görüyorum falan soruyorum size kimin annesi git seviş kızım der. sonra üzülüyo hanım, üyeler de alttan alıyo falan. konu sahibi bu normal olmayan bi durum. kimse kimseye git seviş demez.bu absürt durumu normalleştirmeyin. kv bu sefer kısa sürdü falan gibi yorumlarda bulunuyo mu?ya da kızım sen yapamıyosun herhalde falan? kıyamet alAmeti hep bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…