Kayınpedere yaptığım serserilik.

senin kp ingilizceden anlıyor galiba baksan şıp diye anlayıvermiş yazılanları
O kısmı muallak. Anladıysa kızmasın yani kızılacak birşey yazmadım ki
Bana arabanın üzerine herhangi bir dilde birşey yazılmasına kızmış gibi geldi

O kısmı muallak. Anladıysa kızmasın yani kızılacak birşey yazmadım ki
Bana arabanın üzerine herhangi bir dilde birşey yazılmasına kızmış gibi geldi

adamın derdi anlamı değil yani sende sosyal içerikli mesaj vermek istiyorsaydın,

öz türkçe 'beni yıka 'yazaydın daha etkili olurdu hem msj yerine giderdi.

Söylemek için çok geç gibi sanki :) yahu adam enteresan ne yapacağı belli değil ne ugrasiyorsun sende onla :)

Ay elune cok guldum
Mobeseden falan bi cacik cikmaz. Bizim dukkana yazin basinda hirsiz girdi bak kis geldi daha alamadik mobese goruntulerini. Ama dukkan kamerasi biraz sikintili olabilir

adamın derdi anlamı değil yani sende sosyal içerikli mesaj vermek istiyorsaydın,

öz türkçe 'beni yıka 'yazaydın daha etkili olurdu hem msj yerine giderdi.
ay kahkaha attım haklısın valla, düşünemedim işte
Söylemek için çok geç gibi sanki :) yahu adam enteresan ne yapacağı belli değil ne ugrasiyorsun sende onla :)
Enteresanla enteresan oldum ben de

söyle söyle, mevlidini burada yaparız

mobese görüntülerine bakmak öyle kolay mı
söyleme bence artık olan olmuş aklına geldikçe gül geç

Ahahahahah çok eğlenceli bi insansınız ya bence madem zile basıp basıp kaçan çocuk haylazlığında bi şey yaptınız çocukluktaki taktikten devam etceksiniz yakalanana kadar inkar

Hahahhahahahahah....
Mobeseden mi baktiracak.....hahhahaha
Sanki muge anli....

öyle kolaymı ya kamera kayıtlarına bakmak benim bildigim savcılık izni gerek bu devletin başka işi yokmu onun peşinden koşsun

çıkar mı çıkar deme öyle.
Arabasına yazı yazılan gözüyaşlı adam, gelininden mi şüpheleniyor?
Ahahahahahahahah az sonra canlı yayında. Olay anında bakın kim karşı balkondaydı?! Gizemli görgü tanığının ifadeleri hepinizi şok edicek AZ SONRA!!

Alemsiniz ya çok güldüm çok hoş bir kadınsınız bence söylemeyin kapanır zaten konu kendiliğinden.

hahahaha alemsin yaaa bence biliyor

ay koptumm.çok tatlısın yaa.
bilemedim ki şimdi.söyleme derim ama ya gider mobese kayıtlarından bakarsa nolucak.daha kötü olur.bunu yaparken yalnızmıydın yoksa yanında eşin,kv falan varmıydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…