Bu yazıya tam da "nihihihih" diye gülünürdü, ben de öyle yaptım.ihih.Ay kızlar, nereden başlasam.
Benim kayınpeder'e ben azıcık kılım. Sürekli her konuda kendini haklı görmesi, durup dururken sağa sola atarlanması... Evlenirken çıkardığı olaylar... Neyse...
Eşimin öz babası, eşim çok küçükken vefat etmiş. Annesinin ikinci evliliği yani. Gerçi adamın hakkını yememek lazım, çalışmış, didinmiş boyunca büyütmüş çocukları yani ne kadar kıl bir insan olsa da "üvey baba" diye yakıştırma yaparsam taş olurum. Adam çok değişik bir adam severse çok seviyor, sevmezse de hiç sevmiyor. Çok uçlarda yaşıyor herşeyi.
Gelelim benim meseleme;
Birkaç gün önce akşam yemeğine gittik. Yedik içtik herşey güzel, müsaade istedik ayrıldık.
Apartmanın önünde de kp'in araba duruyor. Ama görseniz nasıl leş, nasıl pis. Sanki adam kaşla göz arası Off-Road'a katılmış gelmiş. Bende çok neşeli olunca hafiften saçmalarım. Kalktım adamın arabasına "wash me wash me, say that you wash me", "only soap can judge me", vs gibi bir sürü saçma salak esprimsi yazdım.
Bugün uğradım kv'ye naber demeye. Hoş beş derken kp geldi.
2 dakika sonra döndü sordu: " Arabanın halini gördün mü?"
Ben de çarpan falan oldu sandım, "yoo, ne oldu, hasar mı var?" dedim. Vay demez olaydım.
"Terbiyesizler, neler yazmışlar, bulursam kafalarını kırıcam" falan. Ay koptu adam. Ben büzüldükçe büzüldüm, nefessiz sayıyor ama.
O an "Dur coşma bu kadar ben yazdım şaka yaptım." diyemedim valla, yemedi yani.
Biraz sakinleşti bu sefer "mobeseye baktırıcam, köşedeki bilmemnerenin kamerası varmış, baktırıcam bulucam " demeye başladı.
Ya olur böyle şeyler çoluk çocuktur, yıkat gider zaten dedik ama siniri geçmedi adamın. Ya da benim yazdığımdan şüphelendi de, damarıma basmak için böyle yaptı bilmiyorum.
Şimdi soruyorum kızlar ben bu adama "ehueheueh ben yazdıydım ya, ne sinir yaptın sen de " desem mi?
Yoksa hiç sesimi çıkarmasam mı? Ne dersiniz?
O kadar çok değinmek istediğim yer var ki:Ay kızlar, nereden başlasam.
Benim kayınpeder'e ben azıcık kılım. Sürekli her konuda kendini haklı görmesi, durup dururken sağa sola atarlanması... Evlenirken çıkardığı olaylar... Neyse...
Eşimin öz babası, eşim çok küçükken vefat etmiş. Annesinin ikinci evliliği yani. Gerçi adamın hakkını yememek lazım, çalışmış, didinmiş boyunca büyütmüş çocukları yani ne kadar kıl bir insan olsa da "üvey baba" diye yakıştırma yaparsam taş olurum. Adam çok değişik bir adam severse çok seviyor, sevmezse de hiç sevmiyor. Çok uçlarda yaşıyor herşeyi.
Gelelim benim meseleme;
Birkaç gün önce akşam yemeğine gittik. Yedik içtik herşey güzel, müsaade istedik ayrıldık.
Apartmanın önünde de kp'in araba duruyor. Ama görseniz nasıl leş, nasıl pis. Sanki adam kaşla göz arası Off-Road'a katılmış gelmiş. Bende çok neşeli olunca hafiften saçmalarım. Kalktım adamın arabasına "wash me wash me, say that you wash me", "only soap can judge me", vs gibi bir sürü saçma salak esprimsi yazdım.
Ben de çarpan falan oldu sandım, "yoo, ne oldu, hasar mı var?" dedim. Vay demez olaydım.
"Terbiyesizler, neler yazmışlar, bulursam kafalarını kırıcam" falan. Ay koptu adam. Ben büzüldükçe büzüldüm, nefessiz sayıyor ama.
Biraz sakinleşti bu sefer "mobeseye baktırıcam, köşedeki bilmemnerenin kamerası varmış, baktırıcam bulucam " demeye başladı.
Ya olur böyle şeyler çoluk çocuktur, yıkat gider zaten dedik ama siniri geçmedi adamın. Ya da benim yazdığımdan şüphelendi de, damarıma basmak için böyle yaptı bilmiyorum.
Şimdi soruyorum kızlar ben bu adama "ehueheueh ben yazdıydım ya, ne sinir yaptın sen de " desem mi?
Ay kızlar, nereden başlasam.
Gelelim benim meseleme;
"Ne yazdın oraya?" diye sormuştu "ehehe mehehe şaka abi, hani beni yıka eheheh" diye uzaklaşmıştım.
Eyvah diyorumAyrıca mobeseden baktırırsa -ki zannetmiyorum uğraşacaklarını- biz baktırmıştık(örgüt lehine yazı olayı vardı) gün sürdüğünüz farın rengine kadar görünür. Okuyordum hehe yapmanıza imkan yok. Çözünürlüğün dibine vurmuş adamlar.
Yok Trdeyiz canım, arabasına yazı yazıldı diye bu kadar kızdı. Beni yıka yazıp geçseydim yine kızardı heralde.O kadar çok değinmek istediğim yer var ki:
1.) Nice öz babalar var evlatlarına babalık yapmıyor. Bu adam biyolojik babadan baya tık olarak fazlalığı var. Sen de hakkını yememişsin bu noktada.
2.) Wash me vs yazarken TR dışında yaşıyor olsanız gerek ki adam anlamış yazdıklarınızı. Buna açıklık getirmek lazım. Zira ben öyle yorumladım, benim dışımda tüm kk biliyor belki..
3.) Adam belki gördü senin yaptığını yoksa araba üstü yazılan bir şey taa mobeseye baktıracağını sanmıyorum.
4.) Hiç bahsetme bence.
Zaten ne yazdığını anlamamıştır bu kadar.Eyvah diyorum
Yok Trdeyiz canım, arabasına yazı yazıldı diye bu kadar kızdı. Beni yıka yazıp geçseydim yine kızardı heralde.
Bilmem. Bir anda aklıma geliverdi.Zaten ne yazdığını anlamamıştır bu kadar.
Ya konu ile alakasız da neden İngilizce yazma gereği duyuyorsun?
Merak ettim sadece lütfen yanlış anlama. Topikte de çok görüyorum. Her dilden. Hatta İspanyolca başlayıp ingilizce bitiren.. Neler neler.Bilmem. Bir anda aklıma geliverdi.
Haklısın, arabanın üzerine tam tamına böyle yazdığım için direk o şekilde aktardım bende. Hiç aklıma gelmedi bu bakış açısı, türkçesini yazsam da olurdu tabi.Merak ettim sadece lütfen yanlış anlama. Topikte de çok görüyorum. Her dilden. Hatta İspanyolca başlayıp ingilizce bitiren.. Neler neler.
Diyorum bazen bu insanlar meramını yabancı dilde daha mı iyi anlatıyor acaba yoksa yani senin yazdığını tamamen anlamayan bir sürü insan var bence şurada.
Bende söyleyeyim, sonra yıkatayım diyorum ama yıkatıp yıkatmadığına dikkat etmedim. Yıkattıysa, detaylı temizlik falan birşey yaptırayım.
Ya bu benim ikinci vukuatım, öğrenciyken de adamın tekinin arabasına "beni yıka babağ!" yazmıştım, adam arabadaymış meğer :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?