Kayınpedere yaptığım serserilik.

HAHAHAHA
konu harika sabah sabah ayılttı benii
Şekerim boşver söyleme..
Zaten o bir anlık sinirle söylemiştir bakacağını sanmıyorum

Kp ne yazdığını anlamamış muhtemelen şöyle bir şey düşünmüştür. Bkz:

Çok güldüm hele only soup can judge me :)) Elune alemsin.

Ayrıca mobeseden baktırırsa -ki zannetmiyorum uğraşacaklarını- biz baktırmıştık(örgüt lehine yazı olayı vardı) gün sürdüğünüz farın rengine kadar görünür. Okuyordum hehe yapmanıza imkan yok. Çözünürlüğün dibine vurmuş adamlar.

Bu yazıya tam da "nihihihih" diye gülünürdü, ben de öyle yaptım.ihih.

Fikriyatıma gelince, şimdi ilk anda söylemeyince, o itiraf trenini kaçırdın bence. En iyisi suçu eşine atman, onun da yakalaması ve itiraf etmesi sizinki bi mobeseye uğramadan.

Son düzenleme:
O kadar çok değinmek istediğim yer var ki:

1.) Nice öz babalar var evlatlarına babalık yapmıyor. Bu adam biyolojik babadan baya tık olarak fazlalığı var. Sen de hakkını yememişsin bu noktada.

2.) Wash me vs yazarken TR dışında yaşıyor olsanız gerek ki adam anlamış yazdıklarınızı. Buna açıklık getirmek lazım. Zira ben öyle yorumladım, benim dışımda tüm kk biliyor belki..

3.) Adam belki gördü senin yaptığını yoksa araba üstü yazılan bir şey taa mobeseye baktıracağını sanmıyorum.

4.) Hiç bahsetme bence.

çok iyiymiş

çok komikmiş yaa:) bu esprili şeyi anlamayıp kızan birisiyse hiç bulaşma söyleme de bi daha da yapma

-Peder naptin ya hoopp brussst sakin , ben yaptim relax ol veririz parasini yikatirsin
-

Bence söylemeyin, bir anlık sinirle mobese filan demiştir. Ne diyecek gidip arabana biri yazı yazmış kimin yazdığına dair iz sürüyorum mobese kayıtlarına bakabilir miyim mi? Yok artık. Siniri geçmiştir şimdi söylerseniz bu seferde size sinirlenecek niye yazdın ya da niye söylemedim zamanında diye.

Eyvah diyorum

Yok Trdeyiz canım, arabasına yazı yazıldı diye bu kadar kızdı. Beni yıka yazıp geçseydim yine kızardı heralde.

Eyvah diyorum

Yok Trdeyiz canım, arabasına yazı yazıldı diye bu kadar kızdı. Beni yıka yazıp geçseydim yine kızardı heralde.
Zaten ne yazdığını anlamamıştır bu kadar.
Ya konu ile alakasız da neden İngilizce yazma gereği duyuyorsun?

bence çok eğlenceli, ben asla kızmaz köpürmezdim.
Geçenlerde bizim arabaya da beni yıka hacı yazmışlar, bizde bu yıl umre yaptık.
Acaba bize mi ithaf ettiler yoksa hani gençler birbirine hitap ederken hacı diye konuşur ya onu mu kast etmişler bilemedim.

Bilmem. Bir anda aklıma geliverdi.
Merak ettim sadece lütfen yanlış anlama. Topikte de çok görüyorum. Her dilden. Hatta İspanyolca başlayıp ingilizce bitiren.. Neler neler.
Diyorum bazen bu insanlar meramını yabancı dilde daha mı iyi anlatıyor acaba yoksa yani senin yazdığını tamamen anlamayan bir sürü insan var bence şurada.

Elune sende bazen kendimi görüyorum Keşke günlük hayatta karşılaşma şansımız olsaydı...
Düşünemiyorum sonrasında etrafımızın başına gelecekleriiiii

Haklısın, arabanın üzerine tam tamına böyle yazdığım için direk o şekilde aktardım bende. Hiç aklıma gelmedi bu bakış açısı, türkçesini yazsam da olurdu tabi.
Kulağıma küpe olsun, dikkat edeceğim bundan sonra.

uuu bayıldım buna bomba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…