Kayınpedere yaptığım serserilik.

bnce soyle sonrada kp re itiraf diye buraya konu aç bizi haberdar et

Öğrencilerde benim arabamın camlarına yazı yazıp duruyorlar, şimdilik kötü bir şeyle karşılaşmadım ama güzel bir şeylerde yazsalar sıktılar artık.. hayır o küçük toz zerrecikleri bile çiziyor sonuçta..

K.pederin İngilizceden anlıyor mu? küfür diye algıladı da o yüzden mi bu kadar tepki verdi?

Sonuna kadar inkaaaaar

Görüntüler bulunursa "tozları sıfırlıyordum" dersin

Kp ingilizceyi ilerletmiş baya
Valla anlamadı diye düşünüyorum, sanırı sadece yazılmış olmasına kızdı bu kadar.

ay koptumm.çok tatlısın yaa.
bilemedim ki şimdi.söyleme derim ama ya gider mobese kayıtlarından bakarsa nolucak.daha kötü olur.bunu yaparken yalnızmıydın yoksa yanında eşin,kv falan varmıydi?
Eşim yanımdaydı, o da surat falan karaladı yani suç ortağım var.

K.pederin İngilizceden anlıyor mu? küfür diye algıladı da o yüzden mi bu kadar tepki verdi?
Anlamadı bence. Yani kızgınlığı arabaya yazı yazılmış olması diye düşünüyorum

Ne diyeyim, haklısın. Bizde kızıyoruz ama tutamadım kendimi

ahaha ben olsam hiçbir şey demez ortamdan uzardım
çaktırma hiç bence

Hahaaa aklım gitti gece geca ne alemsin.. deseydin böyle böylemi yazmıslar yoksa.. iiki küfretmemiş yoksa karsılıklı söverdiniz birbirinize galiba...:))

senin kayinpederi sevdim sankim :)
Biraz daha yaşlansın daha sevimli olacak.
Meh meh meh hava çok sıcak, meh meh meh su çok soğuk bütün gün dırdır yapar gibime geliyor.
Hahaaa aklım gitti gece geca ne alemsin.. deseydin böyle böylemi yazmıslar yoksa.. iiki küfretmemiş yoksa karsılıklı söverdiniz birbirinize galiba...:))
Ayy çok fena olurdu he. Çarşı pazar karışırdı.

ay çok tatlısınn o kada rlafı yedin kötü olmş tabi

Ay akşam akşam çok güldüm neşeniz bozulmasın hiç:) ben olsam bende söyleyemezdim o kadar laftan sonra:) sanmıyorum mobese kayıtlarına fakan baktıramaz şu kadarcık şey için eşiniz ben yazmıştım deyip üstlenemez mi

Elune çok güldüm gece gece Allah da seni güldürsün
Bence hiç çaktırma otur edebinle yoksa kp ikinci baskı azarı basacak sana yoksa

hahahaha yazıya bayıldım.
^^Aahahaha bizim gelinde şakacı çıktı^^ diyecek karakteri varsa söyle, yoksa hiç söyleme.

Oyyy çok güldüm ya
Bende yanlışlıkla takma dişlerini atmıştım kv nin. peceteye sarmış mutfak copunun yanına koymuş. Ne bileyim ben ne oldugunu bastım cöpe.
Ev de bi kalabalık, sabah kalktık dişlerim yok dişlerim yok evde bir panik havası
Sordum en son nerdeydi? Şurdaydı. Allaaaaah bi tutuştum söyleyemedimde
peçeteye sarılıysa cöpe atılmıştır dedim çıkardılar felan ama üçbuçuk attım resmen
Yıllar gecti hala söyleyemedim ben attım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…