Canı sıkılıyor haklısın. Zira kv BJK maçlarına gitmeyi yasakladı bir müddet, en son gittiği maçta kavga çıkarmışlar.
çıkar mı çıkar deme öyle.
Arabasına yazı yazılan gözüyaşlı adam, gelininden mi şüpheleniyor?
Valla anlamadı diye düşünüyorum, sanırı sadece yazılmış olmasına kızdı bu kadar.Kp ingilizceyi ilerletmiş baya
Eşim yanımdaydı, o da surat falan karaladı yani suç ortağım var.ay koptumm.çok tatlısın yaa.
bilemedim ki şimdi.söyleme derim ama ya gider mobese kayıtlarından bakarsa nolucak.daha kötü olur.bunu yaparken yalnızmıydın yoksa yanında eşin,kv falan varmıydi?
Anlamadı bence. Yani kızgınlığı arabaya yazı yazılmış olması diye düşünüyorumK.pederin İngilizceden anlıyor mu? küfür diye algıladı da o yüzden mi bu kadar tepki verdi?
Ne diyeyim, haklısın. Bizde kızıyoruz ama tutamadım kendimiÖğrencilerde benim arabamın camlarına yazı yazıp duruyorlar, şimdilik kötü bir şeyle karşılaşmadım ama güzel bir şeylerde yazsalar sıktılar artık.. hayır o küçük toz zerrecikleri bile çiziyor sonuçta..
Biraz daha yaşlansın daha sevimli olacak.senin kayinpederi sevdim sankim :)
Ayy çok fena olurdu he. Çarşı pazar karışırdı.Hahaaa aklım gitti gece geca ne alemsin.. deseydin böyle böylemi yazmıslar yoksa.. iiki küfretmemiş yoksa karsılıklı söverdiniz birbirinize galiba...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?