kayınpederim altınlarımı istiyor!

ewet onlar benim mehirim eşimde öyle şeylere önem werir
sen wermiyosan yapacak bişey yok dedi zaten
ama huzurumuz kaçacak eşime neler diyecekler kimbilir
zaten sewmıolardı beni iyice düşman beller artık

sizi altın verince sevecekse hiç sevmesin daha iyi boşverin altınınızda olup yıllar boyu dövünmektense vermeyin bikez dövünün bence

kesinlikle verme, kocan da suratını asacaksa asıp gezsin tınlama sakın ! verip düşman olacağına vermeden ol daha iyi onların seni sevip sevmemesi çok da muhim olmamalı senin için

bende öyle düşünüyorum.Eşimle aramızı bozacaklar diye çok korkuyorum.şimdi duygu sömürüsü yapıp dururlar
Sürekli benim yüzüme vuracaklar...
zaten bahane arıyorlar :(

Aslına bakarsan huzurun için ver gitsin demek TAMAMİYE ENAYİLİK OLUR AMAN SAKIN.. Çünkü ben yaptım sen etme derim arkadaşım. Benim eşimin , kayınpederim ve kaynım ile birlikte firmaları var , bundan tam 3 yıl önce eşim bana çok yüklü bir mal alacaklarını , nakite sıkıştıklarını , mallar satılınca da çok büyük karlar elde edeceklerini söylediler. Ben de tutumluyumdur , değil düğün takıları çocuğun bayram harçlıklarını bile çeyrek falan yaparım , yani yapardım. Neyse ilkten olmaz dedim , aynen senin eşin gibi davranışlar falan.... Sonuçta verdim , dediği gibi oldu , güzel para kazandılar ama karlarıyla da yine mal aldılar , benim altınlar bir şekilde sermaye oldu gitti..Geri gelmeyeceğini bile bile vermek enayilik , ben bu altınları nasıl değerlendiricem bilmiyorum al senin olsun gibi bir şey . Hee bir de zaten sizin olan dükkanı nasıl size satıyorlar , o da ayrı bir zeka işi , kayınpederini ayakta alkışlıyorum tatlım.

Bu konuda fazla tartışmaya girme , işi inada bindirmiş pozisyonunda olma sakın. Bu kere eşinde bakalım kimin sözü geçiyora getirir ki çok sakıncalı durum.

Onlar sizin.vermeyin.Ben esime verdim sattik.sonradan yerine konmuyor.Gerci Allahi var kayinvalidem cok kizdi esime.Niye aldin kizin bileziklerini diye..Senin durumun farkli.Iyi niyetle versende o altinlari yerine koymak sonradan zor oluyor.
Aslinda hicte alinmaya haklari yok.Ama iste duygu sömürüsüyle insanin canini sikiyorlar..

kendi neden koperatif için size yardım etmemiş kapamış telefonu sizi huzursuz etmek için bunu bahane etmiş olabilir kaybedeceği bişi yok artı kazancak altınları vs bencee eşin borcum var o altınları düşünmedim veremem desin

aynen öyle zaten koperatife girdikten sonra söyleyecektik
eşim demişti babam ew alacağımızı duysa ister diye
dayanamamış söylemiş mutlu olur ew alacağımıza
ama nerde.....elimizdekini almaya çalışıyo adam

Aslına bakarsan huzurun için ver gitsin demek TAMAMİYE ENAYİLİK OLUR AMAN SAKIN.. Çünkü ben yaptım sen etme derim arkadaşım. Benim eşimin , kayınpederim ve kaynım ile birlikte firmaları var , bundan tam 3 yıl önce eşim bana çok yüklü bir mal alacaklarını , nakite sıkıştıklarını , mallar satılınca da çok büyük karlar elde edeceklerini söylediler. Ben de tutumluyumdur , değil düğün takıları çocuğun bayram harçlıklarını bile çeyrek falan yaparım , yani yapardım. Neyse ilkten olmaz dedim , aynen senin eşin gibi davranışlar falan.... Sonuçta verdim , dediği gibi oldu , güzel para kazandılar ama karlarıyla da yine mal aldılar , benim altınlar bir şekilde sermaye oldu gitti..Geri gelmeyeceğini bile bile vermek enayilik , ben bu altınları nasıl değerlendiricem bilmiyorum al senin olsun gibi bir şey . Hee bir de zaten sizin olan dükkanı nasıl size satıyorlar , o da ayrı bir zeka işi , kayınpederini ayakta alkışlıyorum tatlım.

Bu konuda fazla tartışmaya girme , işi inada bindirmiş pozisyonunda olma sakın. Bu kere eşinde bakalım kimin sözü geçiyora getirir ki çok sakıncalı durum.

ne kadarda güzel iza etmişsiniz.Dükkan sizindir diyip duruyordu eşimden para koparabilmek için
Şimdi sözde bizim olan dükkanı bize satıyor.Eşimede aynen böyle söyledim bir kere girmiş ya kafasına,sizin bizim mi war diyo eşim
zor zurumda werelim.akıllanmayacak benim eşim ya çok iyi niyetli hemen kandırıyorlar.

sizi altın verince sevecekse hiç sevmesin daha iyi boşverin altınınızda olup yıllar boyu dövünmektense vermeyin bikez dövünün bence

haklısınız.Ben ewlendiğimden beri altınlarım söz konusuydu.
Eşim beni sewer ama ailesi işte zor durumda bırakıyor.

Son düzenleme:
hemen kocanı sok bi kredi işine zaten kredi taksiti ödemekden kmseye parada yediremez.Bi dikili ağacın olurda sninde kmseye muhtaç olmazsın

öyle düşünüyorum.hemen koperatife gireceğiz.
yoksa elimizde bişey kalmayacak.

merhaba kızlar daha önceden belki hatırlarsınız beni eşimin ailesi maddi olarak yıkıma uğrattılar bizi.
1 hafta önce eşim babasını aradı we koparatife girip ew alacagını söyledi
babasıda işim war konuşamıyorum diye geçiştirdi (meğer plan yapmış)
bugün aradı altınları bana werin zor durumdayım bende size dükkanımı wereyim onun karşılığında dedi
dükkanda tenha erde satılması zor bi dükkan bize yamalamaya çalışıo
yok çok değerliymiş ondan bize satıyomuş yoksa isteyenler çokmuş.we o dükkanın çoğunu eşim kredi çekerek
ödüyor 1 senedir daha 4 senesi war.sinirlerim tepeme çıktı asla öyle bir şey olamaz dedim
koparatifle anlaştık ew alıcaz eşimde babam zor durumda werelim diyo.kesinlikle olmaz dedim
şimdide asık bi yüzle ewde dolaşıyor.allahım çıldırmak üzerim ya
kayınpederimin yaptığına bakın yAAAAAAAAAA :((((((

İstediği kadar assın eşin suratını canım, verme, sakın ve sakın asla verme! Bu ne yüzsüzlük ya, sinir oluyorum bu tür insanlara ben, ne demek gelinden altın istemek! Aaaaahhhh aaahhhh, rahmetli kayınpederim nur içinde yatsın, bu tür insanları okudukça daha bir anlıyorum kıymetini. Sakın verme canım, kim ne derse desin, gerekirse sen kendi ailenden birine borç olarak verdiğini falan söyle, hiiiiçççç umursama tepkileri, giden gittiği ile kalır çünkü.

Eşiniz desin babasına biz girdik kooperatife, peşinat yapıp verdik altınları, yok kalmadı desin...

Ben o hatayı yapıp kayın pederin borçlarını ödedim kayınvalidemde elini beline koyarak bana baban nasıl ödendiğine bakmaz ödendiğine bakar dedi ..Yaşadım ders aldım faydası olur diyede kısaca sana yazdım ..Dediğini yaptırmak için asıyordur suratını görmemezlikten gel ..Geçicek sabır sadece..

nasıl insanlar war ya alıp bide öylemi diyolar....
altınlarımı wermedim kızlarr kurtardım yani :)))

miras bırakacağına satıyor mu dükkanı. bir kere kötü olursun. ama verirsen kimse senin kıymetini de bilmez. madem dükkan çok iyi yerde başkasına satsın. biz ev alacağız deyin. eşinle de konuş. kredisini ödediği dükkna bir de senin altınlarını mı verecek. sakın verme arkadaşım. acıtasyonlara göz yumma. bu kayınpederler hep böyle ya hepsi çakal kendince.

Back
X