kayınpederim benden şampuan peçete saklıyor

Senin yerinde olsam 1+1 eşyalı apart tutar taşınırım kv kp altında ezileceğime kendi evimde taş kaynatır suyunu içerim

senin anladığım kadarıyla eşinle bir problemin yok. sırf o yüzden sabret diyorum.
sana bu yaptıklarını asla unutma
boşver bir bardak su uzatma şunlardan kurtulunca

senin anladığım kadarıyla eşinle bir problemin yok. sırf o yüzden sabret diyorum.
sana bu yaptıklarını asla unutma
boşver bir bardak su uzatma şunlardan kurtulunca
eşimle problem yaşasak da ailesi yüzünden oldu. eşim gayet temiz yürekli bi insandır. herkesin iyiliğini ister. o yüzden kimse saygı duymuyor ya ona

kabul ederler etmesine ama onların da derdi sıkıntısı var. bi süre sonra orada da aynı seyleri yasayabilirim

eşimle problem yaşasak da ailesi yüzünden oldu. eşim gayet temiz yürekli bi insandır. herkesin iyiliğini ister. o yüzden kimse saygı duymuyor ya ona
tamam işte. eşin gayretle çalışmaya devam etsin bir gün her şey çok güzel olur.
yeri gelecek bunalacak isyan edecek ama hep gaza getir. ve iyi korun bu süreçte Allah muhafaza bir bebek daha gelirse dibe batarsınız

kabul ederler etmesine ama onların da derdi sıkıntısı var. bi süre sonra orada da aynı seyleri yasayabilirim
Ozman kendinize ayrı ev tutun. Çocuğunuzu da bakıcıya verin. Bu şekilde yaşamak hoşunuza gitmiyorsa orada yaşayıp bunu çekmeye devam etmezsiniz.

sırf buna inandığım için sabrediyorum zaten. tavsiyelerin için çok sağ ol dikkat ediyorum zaten

Eğer bu yazılanlar gerçekse burda en son problem edilecek şey şampuan peçete olayı
Hayır adam sizi insan yerine koymamış defalarca terk etmiş yine de barışmışsınız Gidişatınızı hiç iyi görmüyorum

Ozman kendinize ayrı ev tutun. Çocuğunuzu da bakıcıya verin. Bu şekilde yaşamak hoşunuza gitmiyorsa orada yaşayıp bunu çekmeye devam etmezsiniz.
eşi istanbulda asgari ücret alıyormuş
ve maaşının çoğuyla borç ödüyormuş
pek mümkün değil gibi

aslında kredi çekip borcu kapatıp üstüne ayrı eve çıksalar da sadece kredi ödese belki olabilir ama eşine kredi vereceklerini de sanmıyorum.

derdim şampuan peçete zaten değil. o insanların ne derece düşük olduğunu belirtmek için yazdım onu. yoksa onlar en son ki mesele. terketme konusuna gelince bırakıp giden bendim aslına bakarsak. ama evim dağıldıgı için gittim. oda uzun süre aramadı

kredi gecmişi temiz değil kredi alamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…