- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
Merhaba arkadaşlar...
Ben sözlüyüm 6 aydır. sözlüm askere gitti geldi.
o askerdeyken ben de ailemle nişan için yer araştırdım. bir yer buldum ve tarih için ismimi yazdırdım. opsiyon aldım.
kayınvalidemle kayınpederim ayrı. kayınpederim başka biriyle evli.
sonra da kayınpederimin dükkanına gittik bir gün. ona da mart ayını düşündük şöyle de bi yer var opsiyon aldık ne dersiniz dedik. o da batıl inançlarım var oğlum askerden gelsin öyle bakarız dedi.
o öyle deyince biz de iptal edip 3 hafta sonraya attık.
sözlüm askerden döndü. nişan yerinden aradılar ne yapıcaksınız diye? ama kayınpederimden ses yok.
sonra sözlüm babasına konuyu açmış. o da işte sinirliymiş bize, biz neresi olsun diye ona sormamışız.
sonra ben bayramda onlara gitmiştim işte yardımcı olmamışım hiç eşine. kii o gerek yok demişti. bi de o kadar samimiyetim yok mutfağına dalmak istemedim. bunun bile konusunu etmiş. ondan karı olmaz sana demiş.kırıldım tabi.
bi de sözlüm askerden gelceği gün ailemle karşılamaya gittik. babası da ordaydı oğlunu alıp götürdü. ben havaaalanında 2 dk gördüm o kadar. o gün de çok ağladım.
şimdide diyormuş ki nişana gelebilirim de gelmiyebilirim de. sözlüm de diyor düğün için beklenti içine girme. nişandan sonra aileler konuşur diyor. biz yazın düşünüyorduk ama yazın olmıyabilir diyor. ne yapmaya çalışıyor kayınpederim? çok soğudum herşeyden artık. nişanımın bu kadar sorun olcağını bilmiyordum. canım sıkılıyor.
sözlüm de babasıyla iş yapıyor. diyor ki babam zor bir insan idare et diyor. offf ama çok sıkıldım artık. yoruluyorum. her gün aynı konu.
kayınpederin amma kusur aramış nişanlın yardım etmedi diye laf etmiş bide söyleiş eşine...
eşinde sana bunu açıkça söyleyip zaten sinir olduğun k.pederine sende daha çok kinlendin.
anlaşılan k.pederin eşinin etkisinde kalmış biraz..
eşinde hemen sana anlatmakla ortamı idare etmekten ççok germiş.
bence sen biraz sabırlı ol ve dingin bi şekilde sadece bekle.
bırak onlar düşünsünler ayrıntıları.
İnsan, susmayacağı şeylere sevdiğinin hatrı için katlamıyor.
Kayınpederinin içine Allah'ım hidayet versin.
O ne derse desin Rabbim yazdıysa herşey olur. Sen sıkma canını demicem sıkılacak bir konu ama sabır sabır sabır...
amin canımm...
her gün aynı konular sıktı zaten.
zorla nişan yapıyorum sanki. bazen çok sıkılıyorum ama sabır sabır...
moralini bozmak gibi olmasın ama acaba senin oğullarıyla evlenmeni istemiyor mu kayınpederin?
hiç anlam veremedim kayıpederinin bu hareketlerine...
Kıskanıyor oğlunu, paylaşamıyor die düşünyorum.
Heleki nişanlının akrabaları seni seviyor ya ozaman hiç çekemiyordur.
Ondan elinden geldiğince sinir bozmaya çalışıyor sanırım.
yok canım moralim bozulmaz ben de düşündüm. istemiyorsa da istemeye gelirken aklı neredeydi? ben de sözlüme dedim istemiyor mu? yok onun sorunu senle değil benle diyor.
sözlümün tüm aile bireyleri beni seviyorlar. aramızda hepsiyle gayet iyi. ama babasının arası herkesle bozuk.
hep istediği olsun, hakimiyet onda olsun diyen bir insanmış.
demek sorunlu bir insan. umarım herşey gönlünce olur.
o da olabilir canım. ben zaten çözemedim bu işi.
böyle uzaklaşasım var herşeyden. laftan sözden çok sıkıldım cidden.
Seni çokçokçok iyi anlıyorum. İnsanın ağzının tadını bozuyorlar, işleri düzeltmektense yıkıcı oluyor.
Ne diyelim kader kısmet canım çekeceğimiz varsa çekiyoruz
ben ömür boyu bunu çekçekmiyim bilmiyorum canım.
aileler bi düzgün davransalar çok iyi olcak ta nedense hep bişey çıkartırlar.
Haklısın cnm.
Her zorluğun sonunda mutlaka mutluluk var canım.
Yaşayıp görücez, yeri gelince susucaz, yeri gelince bağırıcaz..
Ya olacaktır yada olmayacaktır kader....
hayırlısı olsun hakkımızda...
keşke herşey tatlılıkla olabilseydi.
Güzelim bence acele etmişsin ayrıca kendini ağırdan satmamışsın sendede hata var kayınbabanında bu kadar çirkin konuşmaya hakkı yok çnk nu süslüydün?yaşlı erkekler çok süslü kızları sempatik bulmazlar başka şeye benzetirler
Keşke cnm keşke ama her gecenin bir sabahı var bugün üzülürsün yada gülersin.
Bence herşey güzel olacak inş. Allah'ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?