• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederim canımı sıkıyor...

Nişanlandıktan sonra baktım kaynana tarih vermiyor erteleyip duruyor alışmış oğlunun parasını yemeye ,bende nişanlıma dedim ki 6 ay içinde düğün yapılmazsa yüzüğü atarım dedim sonra apar topar düğün yapıldı,

Nişanlandıktan sonra baktım kaynana tarih vermiyor erteleyip duruyor alışmış oğlunun parasını yemeye ,bende nişanlıma dedim ki 6 ay içinde düğün yapılmazsa yüzüğü atarım dedim sonra apar topar düğün yapıldı,

ben de sözlüme dedim eğer dedim istediğim tarihte nişan olmaz ertelenirse hiç iyi olmaz sonu dedim. çünkü ben baban için erteledim zaten dedim.
düğün için de baktım sesleri çıkmıyor. derim bu işi senelerce uzatçaksanız haberim olsun.
sözlüm diyorki düğün işine biz hiç karışmıyalım aileler halletsin diyor. acele etme düğün için diyor. beklentiyede girme diyor.
ama ben yaz düğünü arzu etmiştim. hayalim buydu. bi kız nasıl beklentiye girmez ki? hep bunun hayaliyle büyüyoruz ama deniycem beklentiye girmemeyi.
sizin kayınvalideyle aranız nasıl? iyi demişsiniz bencede.

ben de sözlüme dedim eğer dedim istediğim tarihte nişan olmaz ertelenirse hiç iyi olmaz sonu dedim. çünkü ben baban için erteledim zaten dedim.
düğün için de baktım sesleri çıkmıyor. derim bu işi senelerce uzatçaksanız haberim olsun.
sözlüm diyorki düğün işine biz hiç karışmıyalım aileler halletsin diyor. acele etme düğün için diyor. beklentiyede girme diyor.
ama ben yaz düğünü arzu etmiştim. hayalim buydu. bi kız nasıl beklentiye girmez ki? hep bunun hayaliyle büyüyoruz ama deniycem beklentiye girmemeyi.

güzelim evleneli 20yıl oldu babam yüzük atmamı istemişti ozaman ama eşimle kafam uyuştu kaynana ile uzun hikaye hep ben fedakarlıkta bulundum tabi zamanla bıkıyor insan

Düğününü yazın istiyosan hayalin buysa yaptır. Bir kere olcak ve istediğin gibi olsun. ben acele ettiğini düşünmüyorum erkeklere kalsa bu işler uzar, sen çekip çevir. Valla ne kadar susarsan o kadar üzerine gelirler sesini çıkarırsan onlar çekinirler bizzat denedim. aman üzmeyelim kırmayalım istedikleri gibi olsun diyoruz biz isteklerimizi erteliyoruz ama kıymetimiz bilinmiyor. hayallerini erteleme arkadaşım...

güzelim evleneli 20yıl oldu babam yüzük atmamı istemişti ozaman ama eşimle kafam uyuştu kaynana ile uzun hikaye hep ben fedakarlıkta bulundum tabi zamanla bıkıyor insan

anladım canım. Allah kolaylık versin size de...
benim de sözlümle kafam uyuştu. iyi bir çocuk. yoksa katlanmazdım zaten.

Düğününü yazın istiyosan hayalin buysa yaptır. Bir kere olcak ve istediğin gibi olsun. ben acele ettiğini düşünmüyorum erkeklere kalsa bu işler uzar, sen çekip çevir. Valla ne kadar susarsan o kadar üzerine gelirler sesini çıkarırsan onlar çekinirler bizzat denedim. aman üzmeyelim kırmayalım istedikleri gibi olsun diyoruz biz isteklerimizi erteliyoruz ama kıymetimiz bilinmiyor. hayallerini erteleme arkadaşım...

çok teşekkür ederim ama yerler tutulmaya başladı. nişandan sonrayı bekliyelim dendi.
nisanda da yer falan bulmak mucize olur herhalde.
kır düğünü vardı hep düşüncem de... hayallerimi ertelemek ben de istemiyorum. ama babamın maddi durumları pek iyi değil şu aralar diyor. bilemiyorum.

Düğünü ucuza getirmeye çalışıyor sanırım, oğlunada pek değer vermiyor sanırsam :44:

aman canım sanki bütün masrafları kendileri karşılıyorlar. ya zaten takıdan falan düğün salonunu onu bunu ödüyosun hiçbişeye karışmıyorlar neymiş düğün yaptık:) ay burası ne iyiymiş sıkıntılarımızı paylaşıyoruz...

aman canım sanki bütün masrafları kendileri karşılıyorlar. ya zaten takıdan falan düğün salonunu onu bunu ödüyosun hiçbişeye karışmıyorlar neymiş düğün yaptık:) ay burası ne iyiymiş sıkıntılarımızı paylaşıyoruz...

evet canımm sıkıntımızı paylaşmak için çok iyi. :)
valla ben nişan yapıyorsam onlarda düğünü yapıcaklar. maddi durumları olmayan insanlar değiller zaten.
hee ama ne zaman yaparlar ederler onu bilmiyorum işte.
ama takamıcam artık. çünkü dudaklarımda uçuklar çıktı sıkıntıdan.

Merhaba arkadaşlar.
geçen hafta sözlümün annesi ve teyzesi geldiler. elbise bakın dediler artık. çünkü 1 ay kaldı nişana.
biz de buna istinaden cumartesi günü gittik annemle ve bi elbise beğendim. satılmasın diyede kapora verdik.
2 gün ayırırım dedi kadın. benimkine söyledim önce bişey demedi, sonra babama sormam lazım dedi. malum anne baba ayrı. şuandada istanbulda yeni eşiyle geziyor.
elbiseyi 5 gün bekletsinler olmassa aynısını diksinler dediler. canım sıkıldı gene. babasına sormadan hiçbişey yapamıyorlar. hayatım boyunca beni birinin yönetmesi nasıl olucak bilmiyorum???

çok sıkılıyorum aslında. babası çok zor bir insan.
sürekli bahaneleri var. herkesi kendi yönetmek istiyor.
sözlümde çok pasif kalıyor. babasına hayır diyemitor. işin en kötüsüde aynı işi yapmaları.
bu iş yürürmü bilmiyorum. vee 1 ay sonra nişanım var. :(

çok sıkılıyorum aslında. babası çok zor bir insan.
sürekli bahaneleri var. herkesi kendi yönetmek istiyor.
sözlümde çok pasif kalıyor. babasına hayır diyemitor. işin en kötüsüde aynı işi yapmaları.
bu iş yürürmü bilmiyorum. vee 1 ay sonra nişanım var. :(

böyle bişey yaşıyan yok mu aranızda kızlar? neysee yok sanırım.

sözlüm babasıyla işi ayırma kararı aldı.
sıfırdan başlıycak herşeye.
yeni bir iş, yeni bir hayat.
umarım bundan sonra Allah yüzümüze güler.
düğünümüz biraz geç olucak ama huzurlu olalım en önemlisi o.

Back
X