- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi Nur kelebek
-
anlamadigim siz neden kp den izin aliyorsunuz okumak icin?Universitede 3.yilim ve 21 yasindayim. Iki yil okuyup okulumu bitirmek istiyorum bu sene zorla izin verdi kp okumam icin .ama kp " eger senin dusuncen 2 yil boyunca okuyup cocuk yapmamaksa ben sana neolacagini soliyim burdan gidersin evimden ve bnde ogluma baska kadin alir torun sahibi olurum" dedi.
Neye ugradigimi sasrdim bunu esime soledigimde hicbi tepki vermedi. Aslinda oda istemio ama tepkide vermedi. Ne yapacagimi sasirdim . Sizce nasil davranmaliyim ?
Vala korunmuyoz ama zaten bise olmuo 1 yildir. Ben hemen banyo ediyotum sanirim ondanKorunuyor musunuz?
Hic bi halt yapamazlar!!!sozde seni korkutmaya calisiyorlar,dik dur ve okulundan egitiminden asla vazgecme!ya ailen yokmu durumu anlat onlara beni kovuyolar de biseyler yapman lazim canim hemde acilSorma aksamda esimle tartistim oda bna kavga sirasinda okumayacaksin ve bu evden ve bu sehirden gideceksin dedi . Benim okulum bu sehirde. Ne yapacagimi bilemedim cunku burdn baska gidecek hicbiryerim yok bunu bile bile babasi ve oglu resmen kovmakla tehtit ediyorlar.
Onun dukkanini calistirio zaten dukkanin aylik 750 gideri var onu bile karsilayacak kadar para kazandirmio. Esimde bska yerde baskasinin himayesinde calismktan korktugu ve rhata alisik oldugu icin hep alttan alio. Yani sabit hicbi geliri yok
Ya o zaman evimden cikin dior. Bna gore hava hos cok daha rahat olur ama bnm kocanin ne isi ne parasi ne sigortasini odeyecek parasi nede ev kirasini odeyecek parasi yok. Burada kira odemio bisi yapmio. Babasinin dukkanina gidip oturup oturup gelio. Ordan kazanirsa onla sigortasini anca oduo. Bole babasi agzimizada sicsa susuyor. Gecen tartisirlarken babasi ona az gururun olsa simdiye evimden de isyerimdende cikmistin dedi adamda tik yokk! Bn soleyince erkekligine gururuna dokunuo bana gayette guzel bagirip susturuo!!Müstehak size
Hiç üzülmedim neden biliyor musun ?
Okumak için kayınpederin gibi dış kapının dış mandalına ağız eğip izin alırsn böyle olur
Bana kalırsa kocandan bile izin almaman gerek ama o kadarını hayatta yapamazsın neyse
Kendi baban kocan dururken ona ne okuyup okumamandan
Ne kadar meraklısın kendini ezdirmeye ya
Ya o zaman evimden cikin dior. Bna gore hava hos cok daha rahat olur ama bnm kocanin ne isi ne parasi ne sigortasini odeyecek parasi nede ev kirasini odeyecek parasi yok. Burada kira odemio bisi yapmio. Babasinin dukkanina gidip oturup oturup gelio. Ordan kazanirsa onla sigortasini anca oduo. Bole babasi agzimizada sicsa susuyor. Gecen tartisirlarken babasi ona az gururun olsa simdiye evimden de isyerimdende cikmistin dedi adamda tik yokk! Bn soleyince erkekligine gururuna dokunuo bana gayette guzel bagirip susturuo!!
Bu cesareti kimden buldu da böyle konuşabildi hoşşşt .......... deseydinUniversitede 3.yilim ve 21 yasindayim. Iki yil okuyup okulumu bitirmek istiyorum bu sene zorla izin verdi kp okumam icin .ama kp " eger senin dusuncen 2 yil boyunca okuyup cocuk yapmamaksa ben sana neolacagini soliyim burdan gidersin evimden ve bnde ogluma baska kadin alir torun sahibi olurum" dedi.
Neye ugradigimi sasrdim bunu esime soledigimde hicbi tepki vermedi. Aslinda oda istemio ama tepkide vermedi. Ne yapacagimi sasirdim . Sizce nasil davranmaliyim ?
Az daha israr edilirse ole soleyecem zaten. Bna surekli alttan aldirtiolar gorumcemle esimOha diyorum kp e. Ama şu da var eşin de ses cikartmadigina gore ayni babasi gibi dusunuyor, bu belli.
Okulunu bitirip evlenseydin keske. Senin yerinde olsam. Yapmiyorum hadi git bul birini ogluna der, cikar giderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?