Kayinpederim cocuk yapmazsan ogluma baska es alirim dedi !!

Oncelikle öğrenim kredisine başvurun mutlaka çıkıyor hiç olmazsa her ay elinize para geçer oradan birikim yapın bulunduğunuz şehirdeki baronun kadin haklari komisyonundaki kadın avukatlara bir gidin yardimci olmaya çalışırlar mutlaka

Ben yapacak bir şeyinizin olduğunu düşünmüyorum açık ve net. Anladığım kadarıyla zorla evlenmemişsiniz. Aileniz size gel evlenme alalım seni demişler, yüzünüzü çevirmişsiniz. Elaleme kendi ailenizden daha çok güvenmişsiniz. Abim falan dövdü beni affetmem diyorsunuz, ama kocanız sizi okula göndermiyor yanında yaşıyorsunuz. Kendi ailenizin eşinizden ve eşinizin ailesinden daha merhametsiz olduğunu düşünmüyorum.

Seçiminizi siz evlenmekle yapmışsınız. O nedenle eşiniz ve kayınpederiniz ne buyururlarsa kabul etmek durumdasınız. Bence bulunduğunuz durumu kabullenmeye çalışın. Hayat ne yazık ki seçimlerden ibarettir. 20 yaşında evlilik yerine keşke okulum diyeydiniz. Keşkeler çok eminim ama artık yapacak bir şeyiniz yok.

Sen bu adamla zorla mı evlendirildin?
Onlardan neden bu kadar çok korkuyorsun. İzin vermezler vermezler..
Ve her şeye yapamam edemem diyorsun. Sen yapmayacaksın da biz mi yapacaz?
Senin hayatının senin elinde..
Çok geç olmadan bir şeyler yap nolursun.. Benden küçüksün hayatını zindan etme...
Elini sallasan ellisi başka adam mı yok. Ver şikayetini. Boşan. Eşek gibi ödesin nafakanı sen de okulunu oku...

anlamadigim siz neden kp den izin aliyorsunuz okumak icin?

Hic bi halt yapamazlar!!!sozde seni korkutmaya calisiyorlar,dik dur ve okulundan egitiminden asla vazgecme!ya ailen yokmu durumu anlat onlara beni kovuyolar de biseyler yapman lazim canim hemde acil

Müstehak size
Hiç üzülmedim neden biliyor musun ?
Okumak için kayınpederin gibi dış kapının dış mandalına ağız eğip izin alırsn böyle olur
Bana kalırsa kocandan bile izin almaman gerek ama o kadarını hayatta yapamazsın neyse
Kendi kocan dururken ona ne okuyup okumamandan
Ne kadar meraklısın kendini ezdirmeye ya

Son düzenleme:
Kizim sen hangi şehirdesin? Ya Allah askina hayat senin ve baskalarindan korkarak yasanmaz. Intihari düşünüyorsun ama bir yandan da onlar beni öldürür diye korkuyorsun işte yasamak istiyorsun yani ölümü düşünme hayatta her zaman yapacak bir sey vardir sen yeter ki iste
Korkunun ecele faydasi yok bir adim.atmalisin
Bence ne kocan ne kp hic bir sey yapamaz havlayan kopek ısırmaz daha karisina sahip çıkamayan, kendi basina baska iste calismaya cesaret edemeyen korkak bir adamdan ne diye korkuyorsun?

Onun dukkanini calistirio zaten dukkanin aylik 750 gideri var onu bile karsilayacak kadar para kazandirmio. Esimde bska yerde baskasinin himayesinde calismktan korktugu ve rhata alisik oldugu icin hep alttan alio. Yani sabit hicbi geliri yok

Sorması ayıp bu şartlarda neden evlendiniz.

Madem kocan olacak öküz Kp ile beraber olup evden kovuyor, git öğrenci yurdunda kal. Yarı zamanlı işe girer harçlık alırsın. Ailen var mı bilmiyorum ama varsa maddi destek iste. Ve boşanma davası aç.

Ya o zaman evimden cikin dior. Bna gore hava hos cok daha rahat olur ama bnm kocanin ne isi ne parasi ne sigortasini odeyecek parasi nede ev kirasini odeyecek parasi yok. Burada kira odemio bisi yapmio. Babasinin dukkanina gidip oturup oturup gelio. Ordan kazanirsa onla sigortasini anca oduo. Bole babasi agzimizada sicsa susuyor. Gecen tartisirlarken babasi ona az gururun olsa simdiye evimden de isyerimdende cikmistin dedi adamda tik yokk! Bn soleyince erkekligine gururuna dokunuo bana gayette guzel bagirip susturuo!!

Oha diyorum kp e. Ama şu da var eşin de ses cikartmadigina gore ayni babasi gibi dusunuyor, bu belli.

Okulunu bitirip evlenseydin keske. Senin yerinde olsam. Yapmiyorum hadi git bul birini ogluna der, cikar giderdim.

Koca koca değil ki

Yok öyle kovarlar yok böyle öldürürler yok beni döverler eee zaten kendini öldürmeyi duşunmuşsun neyin tezatlığını yaşıyorsun sen ben anlamıyorum ki..ee bu durumda napalım biz mi kurtaralım seni...şuna ben yazayım içimi boşaltayım da kim çatlarsa çatlasın der gibisin.

Bu cesareti kimden buldu da böyle konuşabildi hoşşşt .......... deseydin

Oha diyorum kp e. Ama şu da var eşin de ses cikartmadigina gore ayni babasi gibi dusunuyor, bu belli.

Okulunu bitirip evlenseydin keske. Senin yerinde olsam. Yapmiyorum hadi git bul birini ogluna der, cikar giderdim.
Az daha israr edilirse ole soleyecem zaten. Bna surekli alttan aldirtiolar gorumcemle esim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…