Kayinpederim cocuk yapmazsan ogluma baska es alirim dedi !!

benim sana hiç aklım ermedi gerçekten. hele ki eşinin yaşını okuyunca eski konunda en şok, ben iptal..
okulunu bitirmek istiyorsun onu anladım da sonrası?? bak bugün çocuk doğurmazsan seni kapının önüne koyarım oğluma yeni eş alırım diyen adam yarın öbür gün çalışmaya başladığında senin maaşına da göz diker. bunu sakın unutma.

Maaşı mı?

Konu sahibinin çalışma hayatı olacak mı sanıyorsunuz?

Okulu bile bitiremeyecek...

Maaşı mı?

Konu sahibinin çalışma hayatı olacak mı sanıyorsunuz?

Okulu bile bitiremeyecek...

evet eksik yazmışım cümleyi. "..olurda eğitimini tamamlarsan çalışmaya başladığında..." diyecektim.
benimde sizin gibi pek ümidim yok açıkcası. kendini o kadar muhtaç görüyor ki kocasına ve ailesine, muhtemelen bir yerde pes edip yarım bırakacak eğitimini.

Sakın ama sakın çocuk yapayım deme yaşın daha çok genç.Ayrıca baştan taviz verme.Sana saygısızlık yap demek istemiyorum ama düşüncene uymayan yada istemediğin bir şeyi yapma zorunda olmadığını onlara anlat söyle.Onlar saygısızlık düşünürse düşünsün..

seni daha onceki konundan hatirladm.bu cocuk baskisi hep olucak..rahat durmicaklar.kocan zaten pasif ailesinin agzina bakan bi adam..bu adamla niye evlendn onu hc bilmiyrm zaten.sen ne yap et ailenle arani duzelt..simdi okuluna devam et derler 3 gun sonra gitmiceksn derler sana..sakin cocuk ypma..cok istiyosa evlendrsn cok degerli oglunu bskasiyla.sende kurtulmus olursun hayatina yon .cizersn..

Herkes her şeyi yazmış onu yapamam bunu yapamam... Öldürürler de intihar et... Senin elinden saçma saçma düşünmekten başka bir sey gelmez mi yaa... Bir an önce aklımı başına al bari de hamile kalma o adamların evine cocuk gelse ne olur.. Çalışmayan adam çocuğa nasıl bakacak.. Olan dogan masum yavruya olur.. Sizin zaten çocuğunuz olsa ona da bakamazsiniz bu kafayla...

türk filminde mi yaşıyorsun arkadaşım sen?
kp le eşin senin için kötü emeller tasarlıyor. neyin kafasındasın?
devlet yurduna başvurursun, kız yurdunda kalırsın.
kocanın ailesi sana baskı şiddet uygularsa devreye polis savcı girer.
sen üniversite öğrencisi olamazsın.
muhtemelen bir dağ köyünde sınırlı kontör ve netle senaryo yazıyorsun.
çok dizi izleme.

her dağ başına üniversite açar her önüne geleni alırsan öğrenci profili bu olur işte
güya okumuş ama cehalet aynen devam, biz okurken tek başımıza yurtdışına gidiyorduk arkadaş aile hekimine gidip prezervatif alamıyor.
gebe kal annem sen, sonra da doğur bi köşe başında kocan dövüp kayınpederin kafana sıksın. akşam haberlerde izleriz. aman diyim kimseleri dinleme.

Şu an konu sahibine üzülmeyi bıraktım.
Ailesi varken yanlarına gitmiyor, korunabileceği halde (ki gizlice doğum kontrol hapı alsa kimsenin haberi olmaz, zaman kazanır okulu bitene kadar) bir de hamile kalmamasını banyo yapmasına bağlıyor.
Kp aklına uyup okulunu dondurmasaydın şu an 1 yılın kalmıştı,bu sene mezundun.
Gidip devlet yurduna başvursan, kyk kredisi alsan ayda 330 lira, kıt kanaat geçinir giderdin, bir de part time iş bulur çalışırdın 2 yıl dişini sıkardın.
Hamile kal da gör, o okul sonsuza kadar yalan olacak, ölene dek köleleri olacaksın.

Abinden dayak yemişsen ne olmuş, ben de yedim.
Doğduğumdan beri dövdü, hala da dayak yiyorum, koca değil o kardeşsiniz, kocadan yesen dayağı susup oturursun ama abi olunca mı gururuna dokundu?
Kardeşim o benim, dövdü diye silip atmam, atmadım da.

Hangi şehirde üniversite?

Şimdi niye böyle yaptın ettin demiyorum.olan olmuş.senin önceliğin okulunu bitirmek olsun.bu sürede de inatlaşma.evet baba de okulum bitsin ki çocuğuma daha iyi eğitim vereyim çok çocuğumuz olsun istiyoruz bizde de.iki yılı tartışmadan geçir ki derslerin etkilen esin.köprüyü gecene kadarnanla işte

Kısmet de salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…