Kızlar selam ,
Bi konuda akıl destek almak istedim olayı anlatacağım ama bende bebekle bunaldım hem içimi dökmek istedim ..
kayınpederim demans hastası . Bu hastalığı biliyorum benim büyükbabamda vardı ne kadar zor

..
Görümcem kayınvalidem falan İstanbul’da oturuyorlr ben Balıkesir deyim . Kayınpeder ara ara sinir krizleri geçiyor . Geçen yıl geçirdiğinde görümcemle eşim kavga etti . Görümcem bunalmış hali ile ama bizi hiç aramadı babam şöyle abi böyle abi aradığımızda da ne kayınvalide ne görümce söylemedi eşimde köpürdü hem söylemiyorsun hem bağırıyorsın diye .. neyse kayınvalidemin malları vardı eşim satalım anne de babamı yatıralım falan dedi öneri sundu ..
kızlar mallar satıldı kayınpederimi yatıralım dedi eşim görümce kabul etmedi , dün yine babam sinir krizi geçirmiş. Görümce aradı bas bas bağırıyo tek evladı ben miyim gel al babanı . Yine dönerim seni , ağzına s…. Falan diyor hep . Ben bir şey demedim . En sonunda eşim evde 5 köpeğe bakacağına laflara bak dedi böyle davranmak için mi yatırmadın babanı dedi . Ben köpekleri karıştırma hayatım o başka dedim demez olaydım

görüntülü konuşuyorduk kayınvalide falan eşim bana çıkıştı . Hanfendi 20 yıldır köpek bakıyor gece gündüz tatile gidemediğinden şikayet ediyor evine kimse gelmiyor . Tamam dedi gitsin seneye 15 gün ben gelip bakacağım babama dedi ama köpeklerini sunmayacak önüme dedi . Sanki gidemeyişinin nedeni babam da . Abul subuk konuşmasın dedi . Hanfendiye çözüm sunuyoruz bi de Abisine bağırıyor dedi . Ya tamam dedim sustum ben karışmıyorum dedim.
Eşim böyle olunca eve de yansıyor sürekli ..
böyle üzülme o zaman dedim versinler kiraya buraya gelsinler dedim burada tek bi devlet hastanesi var doktor yok . Bütün doktorları orada babamın . Ayrıca ne münasebet ya dedi para var mı var yatıracak yer var mı var . Bana gelip artistlik yapmasın dedi …
Kızlar görümceme de üzülüyorum biliyorum bu hastalığı çünkü zor . İnat desen inatta var babam da . Nasıl olacak bilmiyorum