Kayınpederim ile aynı ortamda olmak onu görmek istemiyorum

eşin hem babasından şüpheleniyor hem görüşmeye gidiyor... o da ilginç. görüşecek başka yer mi kalmadı bu kadar rahatsızs.a

Olmasında sıkıntı yok zaten, elbette olabilir sosyal medya hesapları ama bunu ahlaksızlik yapmak için kullanıyorsa, bu iş artık eşini de rahatsız edecek boyuttaysa orda bir dur denmeli, senin dur deme yolun görüşmemek,kv ve görümcelerinin seninle bu adamı çekiştirmeleri de yanlış

Çekiştirme gibi değil aslında sadece çok çektiklerini anlattılar beni kendilerine yakın gördükleri için. apartmanda amcaları ve babannesi de var onları da görüyoruz gitmişken zaten genelde kp evde olmuyor olsa bile çok durmuyor gidiyor fakat görmek bile yetiyor huzursuz olmama. hiç gitmesem bu sefer de laf olur neden gitmiyorsun gelmiyorsun gibi .açık açık nedenini de söyleyemem ki kimseye.

Çekiştirme gibi değil aslında sadece çok çektiklerini anlattılar beni kendilerine yakın gördükleri için. apartmanda amcaları ve babannesi de var onları da görüyoruz gitmişken zaten genelde kp evde olmuyor olsa bile çok durmuyor gidiyor fakat görmek bile yetiyor huzursuz olmama. hiç gitmesem bu sefer de laf olur neden gitmiyorsun gelmiyorsun gibi .açık açık nedenini de söyleyemem ki kimseye.

Şekerim anlattığına göre cemil cümle akraba biliyo zaten durumu

Durum o kadar mı vahim?:KK43:

Malesef

Şekerim anlattığına göre cemil cümle akraba biliyo zaten durumu

Malesef
Evet biliyorlar ama lafı geçmiyor hiç kimseden duymadım kv ve görümceler dışında, akrabalarla görüşüyor zaten sık sık kp. Bilmelerine rağmen görüşmeye devam ediyorlar... Şimdi ben gitmesem sizin gelin neden gelmiyor derler .

Evet biliyorlar ama lafı geçmiyor hiç kimseden duymadım kv ve görümceler dışında, akrabalarla görüşüyor zaten sık sık kp. Bilmelerine rağmen görüşmeye devam ediyorlar... Şimdi ben gitmesem sizin gelin neden gelmiyor derler .

Sen bilirsin o zaman

Kayınvalidem mecbur olduğu için boşanamamış küçük yaşta öksüz kalmış babası da başka kadınla evlenmiş üvey annesinden hep eziyet görmüş 18ine gelince hemen evlendirmişler. elinde zaten mesleği de yok. hem gidip bir yerde çalışsa bile kiraya çıkıp fatura ödemek çocukları büyütmek okula göndermek zor haliyle 4 tane çocuk var bu yüzden boşanamamış boşansa baba evine gitse çocuklarıyla olmaz hem üvey annesi de var diye katlanmış. Asla onaylamıyorum tabi ki.
Şimdi istese boşanır ama laf söz ederler diye boşanmıyordur. Bir de benim de dikkatimi çekti konuların hep sapık adamlar eşine sulanan kadınlardan oluşuyor. Demiyoruz ki sen uyduruyorsun paranoyaksın ama demek ki böyle konularda biraz daha takıntılısın ya da dikkatin bu konular üzerinde yoğunlaşıyor hep başına geliyor....

Eşiniz bu kadar detaya girip anlatmissa o zaman tam tavrını koyacak.
" Aynı odada kalmalarını istemiyorum " gibi düşünmesi bile korkunç bu fikri o zaman net olarak çözecek.
Saçmalık bu yaptığı.

Yaşını başıı almış adamın yaptıklarına bak.. bide uluorta.. utanma da kalmamış.. ben olsam görüşmezdim.. benim kp de ayıplı şeylere bakmış yotubeden.. telefonuna bisey olmuş bana getirdi.. bide silmemiş hiçbisey.. hiç takmadım hahahaa ayda yılda ben de bakarım çünkü.. ama senin kp aleni bi şekilde yapması çok çirkin.. eşin sert bir dille konuşşsun..

Ben paranoyak bir insan değilim. olmayan şeyi söylemiyorum. komşunun bana baktığı açık ve net zaten ortadaydı yolda yürürken bile kafasını çevirip çevirip defalarca bakan bir insan ben uydurmuyorum. eşimin arkadaşı hakkında bir şey yazdığımı hatırlamıyorum sadece arkadaşının sevgilisi hakkında yazdım o da kadın adama her ulaşamadığında adam duştayken bile ulaşamazsa direkt eşim aranıyordu bu da doğal olarak sinirlerimi zıplatmıştı ben paranoyak değilim yani olan şeylerden bahsediyorum. kayınpederim beni göz hapsine aldı benle ilgileniyor da demedim ama facebook beğenileri gerçekten çok iğrenç ve kızlar genelde benim yaşlarımda genç yani bu yüzden meyilli olabilir bilemem .
sizce normalse bence zaten sorun yok

Olmayan bir durum degil kabul ediyorum ama yani esiniz annesini tembihleyecek kadar babasina guvenmiyorsa sacmalamasin sizi goturmesin oraya madem...

mecbur çekeceksin kaynananın peşinde dolaş sende
adamı o şekil kendi ailesi & sülalesi kabul etmiş ailesiylede aynı evde yaşıyo zaten
yada eşine bi yalan uydur
sen git ben babandan hoşlanmıyorum zaten hem hastayım falan de bari dolaylı yoldan oda anlar:KK39:

Back
X