İyi akşamlar kızlar .
Kayınpederim bana son derece itici geliyor, aslında onu ilk gördüğümde bir sıcaklık duymuştum . Belki de eşim babasının fotokopisi olduğu içindir. Aşırı benzerler, ses tonu ,vurgusu,şarkı söylemesi bile aynı.İyi ki eşim huy olarak aynı annesi. Her neyse detaya girdim. İlk gördüğüm zaman sevmiştim fakat sonra daha sevgiliyken eşimin bana anlattığı ve benim gördüklerimden sonra kendisi bana çok itici geliyor.
Hatta eşim beni tembihler kayınvalideme gittiğimde yada görümceme babam evdeyse onunla sakın aynı odada tek kalma diye ki kaynanamı uyardığını bile biliyorum.
Nedeni ise kayınpederim kayınvalidemi defalarca aldatmış bir insan ve ben kayınpederin facebook ve instagramdaki beğenilerini gördükten sonra kendisinden nefret ettim bu kadar iğrenç beğeniler olur bir sürü kadın ekli 1000 küsür arkadaşı var ,kadınların fotoğrafını paylaşıp duruyor,fake hesaptan da yapmıyor bunu tüm sülalenin ekli olduğu kişisel hesabından yapıyor düşünün,akrabalarından biri yazmış torununun çocuklarının fotoğraflarını paylaşcağına neler paylaşıyorsun gibisinden kimseden de utancı yok galiba, eşimde zaten hiç sevmez babasını. O kadar rahatsız oluyorum ki bana bile sanki kötü gözle bakıyormuş gibi geliyor psikolojik olabilir bilemiyorum.Haftasonu da malum geldi pazar günü gidicez ziyaretlerine ama hiç gitmek istemiyorum çok geriliyorum .