Kayınpederim ile aynı ortamda olmak onu görmek istemiyorum

Çok olaylar olmuş zaten ama adam akıllanmıyor

Bakın en azından kendisine çeki düzen vermeli. Aldatıyorsa da ne zıkkım yapıyorsa insanların başkalarının gözünde küçük düşürmeden yapmalı. Yarın öbür gün çocuğunuz da olacak dedesini facebooktan eklese? Çocuğunuz bu olanları duymayacak mı? Bunların olduğunu, pişkin pişkin bir adamın bunları yapabildiğini, buna rağmen insanların hala onunla konuştuğunu falan görse çocuğunuz normalleri şaşmaz mı?

Yani öyle bir demişsiniz ki sanki adam size tecavüz edecek. Kayınvalideniz de bu kadar şikayetçi boşansın bir zahmet. sülalecek sapık olduğunu düşünüyorlar, kocanız aynı odada kalma diyor ama maşallah adam kayınvelidenizle misler gibi yaşıyor.
Mecbur kaldığı için boşanamamış bunu asla savunmuyorum bana göre ihanet iğrenç bir şey ben görmeye tahammül edemem fakat gidecek yeri olmadığı için 4 çocuğuyla kayınvalidem kendine güvenip de boşanamamış . Şuan zaten boşansalar direkt bize yerleşir kv ve iki görümcem başka bir yer yok çünkü gidecek.

Bakın en azından kendisine çeki düzen vermeli. Aldatıyorsa da ne zıkkım yapıyorsa insanların başkalarının gözünde küçük düşürmeden yapmalı. Yarın öbür gün çocuğunuz da olacak dedesini facebooktan eklese? Çocuğunuz bu olanları duymayacak mı? Bunların olduğunu, pişkin pişkin bir adamın bunları yapabildiğini, buna rağmen insanların hala onunla konuştuğunu falan görse çocuğunuz normalleri şaşmaz mı?
Evet bari göz göre göre yapmasın ama herhalde çekincesi de yok ben anlamıyorum bu kadar rahat nasıl olabilir bir insan.Haklısınız .

Ben öyle düşünmüyorum aslında ama o iğrenç beğenilerinden dolayı kafam karışıyor. Benim yaşımda kızlar ekli facebook unda çoğu genç yani. Bu yüzden belki de bana da kötü gözle bakıyordur diye ara ara düşünüyorum .Eşim açıkça dile getirmese de babamla aynı odada tek kalmayacaksın demesi bile eşimin öyle düşündüğünü gösteriyor babama güvenemem diyor aslında açık eşimde böyle düşünüyor dolaylı yoldan aktarsa da baana.
esinle konus babasiyla seni muhatab etmesin. insan banasinada guvenmiyorsa demekki var bir sey

Kp tam bir pislik allah ıslah etsin kv neden ayrılmıyor anlamış değilim ayrıca eşin madem öyle diyo hala oturmaya falan niye gidiyorsunuz

babamla odada kalma diyecek kadar babasına güvenmeyen bir adamın hala o babayla görüşmeye devam etmesi çok ilginç değil mi sizce?

sizin konularınız neden hep böyle kuzum
ya birileri size yada eşinize bakıyor bu konuda pronoyak ça davranmıyormusunuz
birdefa komşunuz eşinizin arkadaşı k.p tesadüfse çok ilginç

Eşiniz size onu diyecek kadar babasına güvenmiyor ve o kadar pislik olacağını düşünüyorsa görüşmesin. Kız çocuğunuz olunca da aynısını diyecek mi eşin?

ben olsam bende görmek istemezdim yalnız kalmalta istemezdim. henüz bişey yapmamış olabilir ama garantisi yok. gelinine torununa meyillenen iğrençç insanları görüyoruz. hatta bi kadın kaynpdrni bıcakladı öldürdü ağır tahrikten dolayı tahliye edildi falan. bence mesafeli ol sarılmasına faln izin verme. benim kayınpederim görümcelerim benden büyük olduğu için küçük kızım nazlı kızım diye sever ne insanlar var ya

Daha az once esim bi haber okudu midesi bulanmis resmen ahlicakti gelinine akli demgesi bozukmus sanirim gelinin 60 li yaslarinda kayinpederi defalarca tecavuz taciz etmis ve bikac arkadasinada ettirmis:(( iki cocuk varmis ve ikisi baska erkeklerden oldugu ortaya cikmis daha fazlasino dinleyemedim.. cok utanc verici ama uzak durun kuldan utanmayan allahtan korkmayan insanlar herseyi yapar adam evli barkli alenen neler yapoyomus bide bunlari gizli yapan serefsizler var allah cezalarini versin dunyanin civisi cikti... uzak dur canim kardesim sen benim kayinpederim babamdan otedir her konuda daha cok guvenirim ama senin durumun baska

İyi akşamlar kızlar .
Kayınpederim bana son derece itici geliyor, aslında onu ilk gördüğümde bir sıcaklık duymuştum . Belki de eşim babasının fotokopisi olduğu içindir. Aşırı benzerler, ses tonu ,vurgusu,şarkı söylemesi bile aynı.İyi ki eşim huy olarak aynı annesi. Her neyse detaya girdim. İlk gördüğüm zaman sevmiştim fakat sonra daha sevgiliyken eşimin bana anlattığı ve benim gördüklerimden sonra kendisi bana çok itici geliyor.
Hatta eşim beni tembihler kayınvalideme gittiğimde yada görümceme babam evdeyse onunla sakın aynı odada tek kalma diye ki kaynanamı uyardığını bile biliyorum.
Nedeni ise kayınpederim kayınvalidemi defalarca aldatmış bir insan ve ben kayınpederin facebook ve instagramdaki beğenilerini gördükten sonra kendisinden nefret ettim bu kadar iğrenç beğeniler olur bir sürü kadın ekli 1000 küsür arkadaşı var ,kadınların fotoğrafını paylaşıp duruyor,fake hesaptan da yapmıyor bunu tüm sülalenin ekli olduğu kişisel hesabından yapıyor düşünün,akrabalarından biri yazmış torununun çocuklarının fotoğraflarını paylaşcağına neler paylaşıyorsun gibisinden kimseden de utancı yok galiba, eşimde zaten hiç sevmez babasını. O kadar rahatsız oluyorum ki bana bile sanki kötü gözle bakıyormuş gibi geliyor psikolojik olabilir bilemiyorum.Haftasonu da malum geldi pazar günü gidicez ziyaretlerine ama hiç gitmek istemiyorum çok geriliyorum .

O yaştaki adamın instagramı var, ilginç vallahi
Rahatsız olmakta haklısınız

Erkeklere akıl sır ermiyor. Bugün sana babamla aynı odada kalma diyen sen görüşmek istemiyorum deyince korumacı bir tavıra bürünebilir.

Çok enteresan mantıklar var.. sana bişey yapmamış ki ne demek yahu, bu mantıkla pedofililer falan da aklanır ne var canım benim çocuğuma mı hallenmiş der geçeriz tövbe estağfurullah
Çok haklısınız sonuçta böyle şeylere meyilli bir insan ve ekli olanların çoğu benim yaşlarımda.

Yaşlı değil 48 yaşında

Olmasında sıkıntı yok zaten, elbette olabilir sosyal medya hesapları ama bunu ahlaksızlik yapmak için kullanıyorsa, bu iş artık eşini de rahatsız edecek boyuttaysa orda bir dur denmeli, senin dur deme yolun görüşmemek,kv ve görümcelerinin seninle bu adamı çekiştirmeleri de yanlış

Bu nasıl bir zihniyet?
Siz onun çocuğu sayılırsınız.
Lütfen böyle şeyleri aklınıza getirmeyin.
Hiçbir kb'nin, ahlaķı ne kadar kötü olursa olsun, gelinine o gözle bakacağını sanmıyorum.

sizin konularınız neden hep böyle kuzum
ya birileri size yada eşinize bakıyor bu konuda pronoyak ça davranmıyormusunuz
birdefa komşunuz eşinizin arkadaşı k.p tesadüfse çok ilginç
Ben paranoyak bir insan değilim. olmayan şeyi söylemiyorum. komşunun bana baktığı açık ve net zaten ortadaydı yolda yürürken bile kafasını çevirip çevirip defalarca bakan bir insan ben uydurmuyorum. eşimin arkadaşı hakkında bir şey yazdığımı hatırlamıyorum sadece arkadaşının sevgilisi hakkında yazdım o da kadın adama her ulaşamadığında adam duştayken bile ulaşamazsa direkt eşim aranıyordu bu da doğal olarak sinirlerimi zıplatmıştı ben paranoyak değilim yani olan şeylerden bahsediyorum. kayınpederim beni göz hapsine aldı benle ilgileniyor da demedim ama facebook beğenileri gerçekten çok iğrenç ve kızlar genelde benim yaşlarımda genç yani bu yüzden meyilli olabilir bilemem .

Bu nasıl bir zihniyet?
Siz onun çocuğu sayılırsınız.
Lütfen böyle şeyleri aklınıza getirmeyin.
Hiçbir kb'nin, ahlaķı ne kadar kötü olursa olsun, gelinine o gözle bakacağını sanmıyorum.

5 dk Google da gezsem 1000 tane örnek bulurum sana yerli ve yabancı

Back
X