merhaba arkadaşlar.19 aylık bir kızım var.daha önce de yazmıştım kayınvalidemlerle sorun yaşıyorum diye şuan ise kayınvalidemle görüşmüyorum.sadece kayınpederimle görüşüyorum.evlerimizin arasında 35 km var,sorunum şu:kızımmm.kayınpederim her fırsatta canı her istediğinde gelip kızımı alıp götürüyor.en az 3-4 gün ayrı kalıyorum yavrumdan.ve bu durum giderek daha da sıklaşmaya başladı.eşimse kesinlikle kızımı göndermek istememe durumuma karşı çıkıyor,yani sizin anlayacağınız eşim de beni anlamıyor.çok yoruldum,her nekadar eşimi seviyor olsam da ben bir anneyim.bana fikir verin demiyorum ama sanırım ben bu duruma çok fazla tahammül edemeyeceğim.sabrımın sınırlarını çok zorluyorum kendimce fakat tüketmeye başladım tüm hoşgörülerimi.tabiki onların torunu görecek sevecekler ama bukadar da abartı değil mi*oldu olacak kimliğini vereyim de anne adına kayınvalidemi baba adınada kayınpederimi yazdırsın kurtulsunlar.aşırı doldum ben.her ama her an kafamda tek bir düşünce var artık,kızımı da alıp çekip gitmek.eşimi gözden çıkaracağım noktaya geldim..beni anlamayan arkamda durmayan beni yavrumdan sürekli ayrı tutan bana acımayıp anacığını ve babacığını ön planda tutan eşi ben napayım
(((