Bir derdim var bölümünde artık hiçbir şeye şaşırmıycam diyorum ama olmuyor.
Cidden çok şaşırtıcı,sinir bozucu bir durum.
kayınvalide ve kayınpeder namzetlerinin hastalıklı psikopatça ruh hallerine,ben okurken hırslandım.
Siz nasıl dayanıyorsunuz?
Onların ki sevgi değil ki!
Öyle olsa,bir çocuğun olması gereken yerin annesinin yanı olduğunu bilir bu zulmü hem torunlarına hem size yapmazlardı.
Onların ki hırs,inat...
Siz çaresizliği hissedin,üzülün,yıkılın da gerisi mühim değil.
Cehalet ve kuru inat insana kaç yaşında neler yaptırıyor işte.
Ama bu böyle gitmez ki arkadaşım.Acilen bir çözüm bulman gerekiyor.
Eşinin tavrını ve üslubunu hiç sevmedim.Gerçi öyle anne babadan ancak bu kadar oluyor demek ki.
Her zaman alimden zalim,zalimden alim olmuyor.
Bence sen artık konuşma,tartışma sadece uygula.
Ailen uzakta mı yaşıyor?Bu durumu bilmiyorlar mı?
Sana destek olacak,bu saçmalığa dur diyecek kimse yok mu?
Sen daha fazla vakit kaybetmeden,bir an önce bu saçmalığa bir son ver yoksa daha çok üzülürsün.
Ama ailenin yanına git bir süre çocuğunuda alıp,ama şiddetli bir tartışmaya gir eşinle(sonuç ereceğini sanmıyorum)
ne yaparsan yap bu durumu düzelt.
Böyle saçma şey görmedim.Kendimi senin yerine koyuyorum da;büyük konuşmayım ama evlerini,semtlerini dar ederdim onlara.
Ben zorluklarla doğurup büyütücem,daha anne kuzusu bebeğimi alıp alıp götürücek.
''canım isteyince alırım,canım isteyince getiririm''diyecek.
Yok daha da yazmayım şiddet dürtülerim kabarıyo
Cidden çok şaşırtıcı,sinir bozucu bir durum.
kayınvalide ve kayınpeder namzetlerinin hastalıklı psikopatça ruh hallerine,ben okurken hırslandım.
Siz nasıl dayanıyorsunuz?
Onların ki sevgi değil ki!
Öyle olsa,bir çocuğun olması gereken yerin annesinin yanı olduğunu bilir bu zulmü hem torunlarına hem size yapmazlardı.
Onların ki hırs,inat...
Siz çaresizliği hissedin,üzülün,yıkılın da gerisi mühim değil.
Cehalet ve kuru inat insana kaç yaşında neler yaptırıyor işte.
Ama bu böyle gitmez ki arkadaşım.Acilen bir çözüm bulman gerekiyor.
Eşinin tavrını ve üslubunu hiç sevmedim.Gerçi öyle anne babadan ancak bu kadar oluyor demek ki.
Her zaman alimden zalim,zalimden alim olmuyor.
Bence sen artık konuşma,tartışma sadece uygula.
Ailen uzakta mı yaşıyor?Bu durumu bilmiyorlar mı?
Sana destek olacak,bu saçmalığa dur diyecek kimse yok mu?
Sen daha fazla vakit kaybetmeden,bir an önce bu saçmalığa bir son ver yoksa daha çok üzülürsün.
Ama ailenin yanına git bir süre çocuğunuda alıp,ama şiddetli bir tartışmaya gir eşinle(sonuç ereceğini sanmıyorum)
ne yaparsan yap bu durumu düzelt.
Böyle saçma şey görmedim.Kendimi senin yerine koyuyorum da;büyük konuşmayım ama evlerini,semtlerini dar ederdim onlara.
Ben zorluklarla doğurup büyütücem,daha anne kuzusu bebeğimi alıp alıp götürücek.
''canım isteyince alırım,canım isteyince getiririm''diyecek.
Yok daha da yazmayım şiddet dürtülerim kabarıyo