Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz zaten olaylara hep bu yonden bakin,
bosanmak en son caredir canim,
sabir olmazsa dunyada evli insan kalmazdi
bence savasmasi lazim kocasini yola getirmesi lazim,
peki bu sebepten bosanirlarsa o cocuk nolucakkk ,
hic cocugu dusunmuyosunuz,
yaziktir beee boyle konularda dolayi hemen bosanma konusu aciliyo,
yuvayi disi kus yapar,
bana diyosunuz korkutuyosun ediyosun fakat senin verdigin fikire bakarmisin,
1. sebepmis haha baksen
kadina cocugunu gostermiyolar diye bir sey yok sadece
3 4 gun kayinvalidesigilde kaliyor buna care araken bosanmasimi lazim,
cok guzel orneksiniz![]()
Evet ben iznim olmadan çocuğumun götürülmesine izin veren koca boşamayı ilk sırada hakeden kocadır...
Yuvayı dişi kuş filan yapmaz...geçin bu işleri...yuva ortak çabayla ortak fedakarlıkla ayakta kalır...
iki taraf da gayret eder...
he erkek etmiyorsa kadın dayanır doğru ama bir yere kadar...
kadın aylardır her hafta çocuğumu rızam olmadan 3-4 gün yarım saatlik yola götürüyorlar diyor...
o kadın kocasına gidelim bebeğimizi alalım demez mi...der...
demek ki koca gitmiyor...
demek ki o koca için ana babasının mutluluğu karısının ve bebeğinin mutluluğundan kıymetli...
o zaman mutluluğuna kıymet verrdiklerine gidecek...
biir taşıyıcı anne bulacak...çocuğu doğurtup ana babasına verecek...
ben çocuğumdan yarım saat ayrı kalamam diye abartılı bir biçimde konuya girmeyi biliyorsunuz...
ama izinsiz çocuğu götürülen kayınpederinin sen kimsin dediği kadına yuvayı dişi kuş yapar diye de konuşuyorsunuz...
ilginç bir çelişki...
kaba olan neresi bilemedim ama bu benim doğrum...
benim ki beni sizinki sizi bağlar...
Suç kayınpederinde veya eşinde değil. Suç çocuğunu almalarına izin verende yani sende. Eşine söyle bir daha alırlarsa boşanırım de. Bakalım nolacak. Ama blöf yapma gerçeği söyle. Gerçekten de bir daha verirse çocuk gelir gelmez evi terket. Ondan sonra kendi haftada bir birkaç saat anca görür çocuğunu. Bunu düşünememiş olman şimdiye kadar garip. Yaşın küçük galiba bundan istifade ediyorlar herhalde. Ben senin çocuğun olsam beni alanı değil vereni yani annemi suçlarım başkasını değil. Aklını başına topla. Kendini acındırma burada. Evladını seven resti çeker.Çekmezse de ağlayıp zırlama hakkı olmaz.![]()
Olmaz böyle şey
Bir çocuk annesinin yanından bu denli alınıp götürülür mü günah ya.. Siz en olmadı elinizden bişey gelmiyorsa da çocuğumu benden zorla alıp götürüyorlar diye polise gidin bence. Veya kayınpederinizi polisle korkutun. O çocuk sizsiz büyüyor( Çok üzüldüm ya
Allah yardımcınız olsun..
Sinirimden nerdeyse ağlayacaktım...At tekmeyi o koca kişisine...eşimle ne zaman konuşsam hep aynı cevabı alıyorum..."sittinsene karışamazsın gönderirim v.s" yok arkadaşlar eşimle konuşup anlaşmamın imkanı yok.kaldı ki inanın neredeyse 10 aydır cebelleşiyorum bu hususta ama karşımda duvar var.ben kaynanamla görüşmüyorum,eşime kızı al git görsünler getir diyorum onca yolu çekemem cevabını alıyorum genelde.yoruldum ben ya çok yoruldum.kayınpederim de kaynanamda laftan anlamayan dediğim dedik insanlar,karşılarında kıvranarak ağlasam götürmeyin çocuğumu diye yalvarsam bile merhamet edip de "aman sen üzülme "diyecek insan değiller.bi kere söyledim kayınpederime yine götürüyordu kızımı "baba götürme dayanamıyorum yokluğuna yavrumun,gece uyku tutmuyor evde sersem gibi dolaşıyorum,götürsen de hemen getir"dedim "herkes çocuğundan ayrı kalıyor bi tek senmisin.kimsin karışıyosun değil sen sülalen gelse karışamaz ben alır istediğim zaman götürürüm istediğim zaman getiririm"cevabını aldım.
eşimin hatrına burdayım eşimin hatrına yaşıyorum herşeyi ama eşimde benim hiç hatrım yok sanki.dedim ya beni anlamayan arkamda durmayan eşi ben napayım.biz bir aile değil miyiz?hayır bence değiliz.....eşim beni çok seviyor :))) sevgi bu mu?eşim beni çok sevsin ama ben yine de gideceğim bir gün..arkama dönüp bakmadan gideceğim.
yani..bu nasıl vicdansızlık......."sittinsene karışamazsın ' demiş ya eşin sende sittir et gitsin koca geçer evlat kalır ve ona gelen zarar ömür boyu silinmez. gerekirse al evladını git
daha ne ozaman kardesim dusuncelerimizi paylasalim,
birbirimizi inciltmeden tartismadan,
arkadasimiza yardim edelim bunun icin bu konuya yazmadinizmi,
yoksa benim yazdigimi elestirmek icinmi yazdiniz,
neyse ney artik,
turkce kendimi sizin kadar iyi ifade edemiyorum belki bu yuzden
yanlis anlasabiliyorum,
kalin saglicakla
sağol canımmm :)) kayınpederim komiser emeklisi :)))
sağol canımmm :)) kayınpederim komiser emeklisi :)))
Kayinvalidenle niye kavga ettin canim, konu neydi?