• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederim kızımı her istediğinde alıp götürüyor

senı bezdırmeye calısıyor olabılırler kayınvalıdenle tekrar gorusmeye basla dıye.esın tek cocuk mu?eger varsa dıger torunlarıyla araları nasıl pekı

siz zaten olaylara hep bu yonden bakin,
bosanmak en son caredir canim,
sabir olmazsa dunyada evli insan kalmazdi:-)
bence savasmasi lazim kocasini yola getirmesi lazim,
peki bu sebepten bosanirlarsa o cocuk nolucakkk ,
hic cocugu dusunmuyosunuz,
yaziktir beee boyle konularda dolayi hemen bosanma konusu aciliyo,
yuvayi disi kus yapar,
bana diyosunuz korkutuyosun ediyosun fakat senin verdigin fikire bakarmisin,
1. sebepmis haha baksen:-)
kadina cocugunu gostermiyolar diye bir sey yok sadece
3 4 gun kayinvalidesigilde kaliyor buna care araken bosanmasimi lazim,
cok guzel orneksiniz :-)

Evet ben iznim olmadan çocuğumun götürülmesine izin veren koca boşamayı ilk sırada hakeden kocadır...
Yuvayı dişi kuş filan yapmaz...geçin bu işleri...yuva ortak çabayla ortak fedakarlıkla ayakta kalır...
iki taraf da gayret eder...
he erkek etmiyorsa kadın dayanır doğru ama bir yere kadar...
kadın aylardır her hafta çocuğumu rızam olmadan 3-4 gün yarım saatlik yola götürüyorlar diyor...
o kadın kocasına gidelim bebeğimizi alalım demez mi...der...
demek ki koca gitmiyor...
demek ki o koca için ana babasının mutluluğu karısının ve bebeğinin mutluluğundan kıymetli...
o zaman mutluluğuna kıymet verrdiklerine gidecek...
biir taşıyıcı anne bulacak...çocuğu doğurtup ana babasına verecek...
ben çocuğumdan yarım saat ayrı kalamam diye abartılı bir biçimde konuya girmeyi biliyorsunuz...
ama izinsiz çocuğu götürülen kayınpederinin sen kimsin dediği kadına yuvayı dişi kuş yapar diye de konuşuyorsunuz...
ilginç bir çelişki...

Evet ben iznim olmadan çocuğumun götürülmesine izin veren koca boşamayı ilk sırada hakeden kocadır...
Yuvayı dişi kuş filan yapmaz...geçin bu işleri...yuva ortak çabayla ortak fedakarlıkla ayakta kalır...
iki taraf da gayret eder...
he erkek etmiyorsa kadın dayanır doğru ama bir yere kadar...
kadın aylardır her hafta çocuğumu rızam olmadan 3-4 gün yarım saatlik yola götürüyorlar diyor...
o kadın kocasına gidelim bebeğimizi alalım demez mi...der...
demek ki koca gitmiyor...
demek ki o koca için ana babasının mutluluğu karısının ve bebeğinin mutluluğundan kıymetli...
o zaman mutluluğuna kıymet verrdiklerine gidecek...
biir taşıyıcı anne bulacak...çocuğu doğurtup ana babasına verecek...
ben çocuğumdan yarım saat ayrı kalamam diye abartılı bir biçimde konuya girmeyi biliyorsunuz...
ama izinsiz çocuğu götürülen kayınpederinin sen kimsin dediği kadına yuvayı dişi kuş yapar diye de konuşuyorsunuz...
ilginç bir çelişki...

canim benim benim ilk yazdigim mesaji okursaniz anlarsiniz nedemek istedigimi,
ben bu kardesimize yardim etmeye calisiyorum hemen bosanmayi dusunmesin anlaminda
ilk mesajimda yazim hatasi oldu fakat,
sizin gibileri cikipta yazdiklarimi okuyup anlamadan elestiripte benim yazdiklarimi olumsuz sekle
yoneltirse ben daha ne yaziyim,
illla bir polemik istiyorsunuz yani,
ben bosanmasini istemiyorum bu kardesimizin buda benim dusuncem,
ama ben demiyoriumki nolcak gitsin cocugun falan,
savas diyorum savas bir evlilik bu kadar cabuk bitmemeli,
sabrin sonunda selamet vardir,

ayrica lutfennn yaaa kaba kaba kelimelerle konuyu saptirmayin arkadasa
cozum aricamiz yerde didismek icin yer ariyosunuz

kaba olan neresi bilemedim ama bu benim doğrum...
benim ki beni sizinki sizi bağlar...

kaba olan neresi bilemedim ama bu benim doğrum...
benim ki beni sizinki sizi bağlar...

daha ne ozaman kardesim dusuncelerimizi paylasalim,
birbirimizi inciltmeden tartismadan,
arkadasimiza yardim edelim bunun icin bu konuya yazmadinizmi,
yoksa benim yazdigimi elestirmek icinmi yazdiniz,
neyse ney artik,
turkce kendimi sizin kadar iyi ifade edemiyorum belki bu yuzden
yanlis anlasabiliyorum,
kalin saglicakla

Anne değilim ama bir anneye ''çocuğunu bırak güvenli bir yere, 3-4 gün tatile git demişliğim çok olmuştur. Her zaman aldığım cevap '' ay asla ben nasıl onsuz yaparım, aklım hep onda kalır huzursuz olurum v.s ''

Bu nasıl zalimlik ? Hiç mi anne olmadılar yahu ? Bunun hesabını nasıl öderler ? !! Elbetteki görme hakları var kesinlikle.

AMA USULUNCE, ADABI VE HADDİ AŞMADAN.

Çok istiyorsalar gelsinler görsünler kalmak istiyorlarsa kalsınlar ya da gitsinler..

Hukuk mücadelesi açsanız kesinlikle kazanırsınız..

Eşinize Allah vicdani yükümlülük versin.

bence konu baslıgını gorunce sabah alıyor aksam bırakıyor sandım ama 3 4 gunde nedir ya masallah yani dedigin gibi istersen ustlerine gecirsinler tam olsun
Allahım ya sen bu konuyu sadece esinle mi konustun ? kayınvalidene falan da soyledin mi ? dediklerinde haklısın ya insan gozunun onunde olsun ister
sonucta sen kızının annesisin ne kızı annesinden ayrı tutmaya nede seni kızından ayrı tutmaya hakları yok ki... 1 gece kalsın yada sabah gitsin aksam gelsin bunlarda ayda bir kere olsa amenna kimse birsey demez... esinin burda senin yanında olması gerekirdi bence....

küçücük çocuğun o kadar zaman annesinden ayrı kalması doğru değil ki :50:bu insanlar ne kadar benciller birde verdikleri cevaplar hiç hoş değil sen kimsin karışamazsın ne demek yaaa:23:seni çok iyi anlıyorum canım ama hemen boşanmayı düşünme eşini en iyi sen tanıyorsun mutlaka onu ikna edebileceğin bir yol vardır sevdiği bir akrabasının onunla konuşması gibi.bunu sen daha iyi bilirsin:31:eşini bu konuda kendi tarafına çekersen zaten sorun çözülmüş olur sana kolaylıklar diliyorum

Suç kayınpederinde veya eşinde değil. Suç çocuğunu almalarına izin verende yani sende. Eşine söyle bir daha alırlarsa boşanırım de. Bakalım nolacak. Ama blöf yapma gerçeği söyle. Gerçekten de bir daha verirse çocuk gelir gelmez evi terket. Ondan sonra kendi haftada bir birkaç saat anca görür çocuğunu. Bunu düşünememiş olman şimdiye kadar garip. Yaşın küçük galiba bundan istifade ediyorlar herhalde. Ben senin çocuğun olsam beni alanı değil vereni yani annemi suçlarım başkasını değil. Aklını başına topla. Kendini acındırma burada. Evladını seven resti çeker.Çekmezse de ağlayıp zırlama hakkı olmaz.:20:

:))) yazdıklarını içtenlikle okudum ve de saygı duyuyorum çooooookkkk haklısın ama inan ki dediklerini uygulayalı çok oldu.30 yaşındayım ben hoş çoğu şey yaşa bakmıyor maalesef.benim kayınvalidem de kayınpederim de eşim de dediğim dedik insanlar.ben burada veya başka biyerde kendimi acındırmıyorum.hayatım boyunca hislerimle yaşamış kimseden saklamamışımdır.eşime ne öfkeler kustum ne tartışmalar yaşadım.ama derler ya nato kafa nato mermer,beni anlamıyor mu sanki anlıyor.ama annesi ve babası benden önce geliyor.gelmeli de zaten.anasını babasını atan beni hayde hayde atar diyenlerdenim.benim istediğim tek şey çocuğumdan ayrılmamak.bakıyorum herkes aynı düşünce de,anne olsun olmasın hepiniz benim gibi düşünen hissedenlerdensiniz,ne demek bir annenin yavrusundan ayrı bir kaç gün geçirmesi.hayatta kimse kabullenemiyor.ya ben asla ama işi çirkefliğe vurmak istemiyorum yoksa alasını yaparım inanın.dedim ya ilk yazdığımda bana fikir verin demiyorum şayet bir gün çekip gidersem çocuğumu da alıp sessiz sedasız acaba yanlış mı yapmış olurum,genci yaşlısı kim varsa benden küçük ya da büyük verdiğiniz yanıtlarla ardımda olduğunuzu hissediyorum.evet bu durum benim abarttığım bir konu değilmiş,hepiniz öfkeyle tepki veriyorsunuz ki anlaşılıyor zaten."çekip gidersem boşuna olayı büyütüp gitmiş mi olacağım,pişman mı olacağım"daydı düşüncelerim.ama bakıyorum da hayır çocuğumun benden götürülüyor olması en güzel neden gitmeye...

teşekkürler her birinize.kocaman yüreklerinize...

Hayret 3-4 gun yakinda 7 gun olur esinde bi acayip yani benim esim 1gun gormesin oglumu cok ozler babasina desin eski koye yeni adet

canım ya nasıl sabırlıymışsın 19 aylık ne demek 2 yaşında bile değil ben olsam kıyametleri kopartırım asla razı olmam koy tavrını herkes bilsin haddini ya:47:

Olmaz böyle şey :47::20:
Bir çocuk annesinin yanından bu denli alınıp götürülür mü günah ya.. Siz en olmadı elinizden bişey gelmiyorsa da çocuğumu benden zorla alıp götürüyorlar diye polise gidin bence. Veya kayınpederinizi polisle korkutun. O çocuk sizsiz büyüyor :(( Çok üzüldüm ya:5: Allah yardımcınız olsun..

Olmaz böyle şey :47::20:
Bir çocuk annesinin yanından bu denli alınıp götürülür mü günah ya.. Siz en olmadı elinizden bişey gelmiyorsa da çocuğumu benden zorla alıp götürüyorlar diye polise gidin bence. Veya kayınpederinizi polisle korkutun. O çocuk sizsiz büyüyor :(( Çok üzüldüm ya:5: Allah yardımcınız olsun..

sağol canımmm :)) kayınpederim komiser emeklisi :)))

canım eşinde çocuk evde olmayınca özlem duymuyormu küçücük bebek ya nedemek anneden 3-4 gün ayrı kalması hiç aylayıp bağırmıyomu acaba çocuğunuz sizden ayrılırken orada yatıp uyurken ne ficdansızlar
kendi kızlarının çocukları alınsa kıyameti koparırlar çocuk annesiz yapamaz diye
allah ıslah etsin

eşimle ne zaman konuşsam hep aynı cevabı alıyorum..."sittinsene karışamazsın gönderirim v.s" yok arkadaşlar eşimle konuşup anlaşmamın imkanı yok.kaldı ki inanın neredeyse 10 aydır cebelleşiyorum bu hususta ama karşımda duvar var.ben kaynanamla görüşmüyorum,eşime kızı al git görsünler getir diyorum onca yolu çekemem cevabını alıyorum genelde.yoruldum ben ya çok yoruldum.kayınpederim de kaynanamda laftan anlamayan dediğim dedik insanlar,karşılarında kıvranarak ağlasam götürmeyin çocuğumu diye yalvarsam bile merhamet edip de "aman sen üzülme "diyecek insan değiller.bi kere söyledim kayınpederime yine götürüyordu kızımı "baba götürme dayanamıyorum yokluğuna yavrumun,gece uyku tutmuyor evde sersem gibi dolaşıyorum,götürsen de hemen getir"dedim "herkes çocuğundan ayrı kalıyor bi tek senmisin.kimsin karışıyosun değil sen sülalen gelse karışamaz ben alır istediğim zaman götürürüm istediğim zaman getiririm"cevabını aldım.
eşimin hatrına burdayım eşimin hatrına yaşıyorum herşeyi ama eşimde benim hiç hatrım yok sanki.dedim ya beni anlamayan arkamda durmayan eşi ben napayım.biz bir aile değil miyiz?hayır bence değiliz.....eşim beni çok seviyor :))) sevgi bu mu?eşim beni çok sevsin ama ben yine de gideceğim bir gün..arkama dönüp bakmadan gideceğim.
Sinirimden nerdeyse ağlayacaktım...At tekmeyi o koca kişisine...
."sittinsene karışamazsın ' demiş ya eşin sende sittir et gitsin koca geçer evlat kalır ve ona gelen zarar ömür boyu silinmez. gerekirse al evladını git
yani..bu nasıl vicdansızlık......
daha ne ozaman kardesim dusuncelerimizi paylasalim,
birbirimizi inciltmeden tartismadan,
arkadasimiza yardim edelim bunun icin bu konuya yazmadinizmi,
yoksa benim yazdigimi elestirmek icinmi yazdiniz,
neyse ney artik,
turkce kendimi sizin kadar iyi ifade edemiyorum belki bu yuzden
yanlis anlasabiliyorum,
kalin saglicakla

Sanırım hamilesin...Anne olunca da senden izinsiz çocuğunu 3-4 gün götürseler,kocan da sittin sene karışamazsın ,gönderiririm dese bakalım hala aynı düşünebilecekmisin..Ki Allah göstermesin kimseye....Boşanmak ta evlenmek kadar doğaldır ve bu olay çok ta basit bir olay değil.......

Dünya bir yana çocuklarım bir yana...

sağol canımmm :)) kayınpederim komiser emeklisi :)))

benım esımde aynı seyı yapmaya kalkıyor ama ben asla boyle bır seye ızınvermem zaten bosanmöa asamasına geldık ya benım cocugumu ben dogurdum ne demek benden almak ılla gormek ıstıyorlarsa benı oyle bır kenara atamazlar degıl kayınpederımle babasıyla bıle bakkala gondermem bız bır aıleysek eger once esıne sahıplenmesı lazım yarın ben bebegımı nasıl terbıyelı ahlaklı bır bırey olarak yetıstırecegım ya kayınpeder de kım ben medenı hukuk bolumunu bastan sona ezberledım eger sız ıstemezsenız evınızın 100 metre yakınına dahı gelemezler medenı kanun dıyor bunu ben degıl dıyelımkı bosandınız asla sızden lamazlar temyız davaların da dahı yargıtayın aksı hukmu yok bebegınız sızın onun ruh ve beden saglıgı ıcın ayrılsanız dahı gorus guınlerınde sadece sızın belırleyecegınız ıkamette ve velayet velısı yanında ıken gorebılır dıyelımkı calısamadınız maasına gereklı serh konularak ıstersenız musterek ıkametı terk etmeden dahı bosanabılırsınız tabı bunu dılemem umarım evlılıgınız daım olur umarım sorunu halledersınız ben asla bırakmıyorum bu evın sultanıda benım valıde sultanıda benım benı ezıp benım sahıp olduklarıma hukmetmekte ne demek herkes bırbırıne saygılı olmalı ben esıme soyle boyle guzellıkle anlatsamdsa anlamıyor haa olemı bende dıyorum hayır dedım bıttı benı tartısma bu gemının kaptanı benım gelmek ısteyenı sevıp yada sevmemem onemlı degıl bu gemının kaptanı benım o kadar helekı evladım soz konusuysa yakarda gecerım ya ben aslında cok mulayım sabırlıyımdır ama bu ucuncu kısıler hukmettımı benım nevrım donuyor oyle uzulmeyın dımdık durun sız anasınız gerısı bos evladınızı sızden ayrı vermeyım derım nacızane ben

Son düzenleme:
Diğer konunu okudum, sana bunları yaşatan biri öğretmen diğeri komiser emeklisi yani okumuş kültürlü insanlar, şaştım kaldım... :96:
Son durum nedir? ne yapmayı düşünüyorsun?

Madem torununu çok seviyor kayınpederiniz, sabah alsın akşam bıraksın. Daha süt çocuğunu, ana kuzusunu annesinden 3-4 gün ayırmak da neymiş. 35 km birşey değil. Gelip almasını biliyorsa akşam bırakmasını da bilmeli. Anlattığınız kadarıyla eşiniz halden anlamayan biri, tek çare kayınpederinizle konuşmak. Ne derlerse desinler, tınlamayın. Sizi hiçe sayamazlar. Buna izin vermeyin.:19:

Back
X