• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederim kızımı her istediğinde alıp götürüyor

eşimle ne zaman konuşsam hep aynı cevabı alıyorum..."sittinsene karışamazsın gönderirim v.s" yok arkadaşlar eşimle konuşup anlaşmamın imkanı yok.kaldı ki inanın neredeyse 10 aydır cebelleşiyorum bu hususta ama karşımda duvar var.ben kaynanamla görüşmüyorum,eşime kızı al git görsünler getir diyorum onca yolu çekemem cevabını alıyorum genelde.yoruldum ben ya çok yoruldum.kayınpederim de kaynanamda laftan anlamayan dediğim dedik insanlar,karşılarında kıvranarak ağlasam götürmeyin çocuğumu diye yalvarsam bile merhamet edip de "aman sen üzülme "diyecek insan değiller.bi kere söyledim kayınpederime yine götürüyordu kızımı "baba götürme dayanamıyorum yokluğuna yavrumun,gece uyku tutmuyor evde sersem gibi dolaşıyorum,götürsen de hemen getir"dedim "herkes çocuğundan ayrı kalıyor bi tek senmisin.kimsin karışıyosun değil sen sülalen gelse karışamaz ben alır istediğim zaman götürürüm istediğim zaman getiririm"cevabını aldım.
eşimin hatrına burdayım eşimin hatrına yaşıyorum herşeyi ama eşimde benim hiç hatrım yok sanki.dedim ya beni anlamayan arkamda durmayan eşi ben napayım.biz bir aile değil miyiz?hayır bence değiliz.....eşim beni çok seviyor :))) sevgi bu mu?eşim beni çok sevsin ama ben yine de gideceğim bir gün..arkama dönüp bakmadan gideceğim.

Ahanda töbe bismilllah.

Nasıl yani ya. Ohaaa

Ulan asıl sen kimsinki. Zurna.

Sizin bu yorumunuzun üstüne bir önceki önerimi geri alıyorum. Asla göndermeyin bir daha, sakın. Kocanıza da kayınpederinizede kayınvalidenize başlıycam şimdi. Densiz insanlar. Bu laf denirmi yav. Kimsiniz siz. Dışkapının mandalı mı. Ne hakla böyle konuşurlar terbiyesizler. Sakın izin vermeyin bundan sonra. Sakın, asla. gerekirse kötü olun, ama izin vermeyin sizi anne yerine koymayanlara, halden anlamayanlara. Çok istiyorlarsa gelip evinizde görsünler torunlarını denyolar.:57:

valla ben olsam cocugumu alır dogru babamın evine yazık ya cocuguna da sanada.Bi daha o eşin suratına bakma bence :47:

Hiii, aman yarabbim, eski konunu da baktım şimdi. yatacak yerleri yok bunların. Ne kocanın, ne de bu manyak ikili karı kocanın.

Ezdirme kendini.Her laflarına cevap ver. Eşin seni savunmuyorsa sen kendine yetersin, ağızlarının payını ver hepsine. SUSMA onlara karşı. Sen sustukça tepene binmişler. Yapma bunu.

durumlarda bi değişiklik var mı acaba konu sahibi arkadaşım? merak ettim..

benim 18 aylık bi yeğenim var normalde benimle parka filan gider ama annesi yanında yokken yatılı çok tedirgin olur o çocuk ana kuzusu yatılı götürülmez o çocuk. hem sen onun annesisin onun üzerinde en çok senin söz söyleme hakkın var.

canlarım çoookkk özürdileyerek başlıyorum yazıma.uzun zamandır foruma girmediğim için sizlere gelişmelerden sözetmeyi unuttum.kızım 2 yaşını aştı.halen kayınvalidemle görüşmüyorum.bana iyi gelmediğini bildiğim insanlarla görüşmemek en iyisi.rahatım böyle.kızımı alıp götürmeler azaldı.ailesinin yaptıkları eşimi yeni yeni ayıktırmış olacak ki geçenlerde o işteyken evime gelen kayınpederimin dilamı alıp götürmesine müsaade ettiğim için akşamında eşimden papara yedim.niye gönderiyorsun diye tepki verdi ve ben inanılmaz mutlu oldum.sabredenin sonu selamettir dedikleri bu olsa gerek.sizleri seviyorum.iyi ki varsınız....:16:

canlarım çoookkk özürdileyerek başlıyorum yazıma.uzun zamandır foruma girmediğim için sizlere gelişmelerden sözetmeyi unuttum.kızım 2 yaşını aştı.halen kayınvalidemle görüşmüyorum.bana iyi gelmediğini bildiğim insanlarla görüşmemek en iyisi.rahatım böyle.kızımı alıp götürmeler azaldı.ailesinin yaptıkları eşimi yeni yeni ayıktırmış olacak ki geçenlerde o işteyken evime gelen kayınpederimin dilamı alıp götürmesine müsaade ettiğim için akşamında eşimden papara yedim.niye gönderiyorsun diye tepki verdi ve ben inanılmaz mutlu oldum.sabredenin sonu selamettir dedikleri bu olsa gerek.sizleri seviyorum.iyi ki varsınız....:16:

alıp götürmeler azaldı derken?yine 3 4 günlüğüne alıp gidiyolarmı?nasıl bişey ki bu hangi akla mantığa sığar..

Benim de 2.5 yaşında bir oğlum var,bırakın 3-4 günlüğüne göndermeyi 1 günlüğüne bile kimseye yatılı bırakamam,bu yaşta çocuk yatıya mı bırakılır,ben kendi anneme bile bırakmam,bırakın beni eşim de asla böyle birşeye müsade etmez,sizde bence her ne olursa olsun asla izin vermeyin,çünkü yatılı kalacak yaşta değil bu yavrucak.

Benim de 2,5 yaşımnda bir kızım var.
Kayınvalidem akşam 18.00 gibi gelir alır bazen.Akşam 22.00 gibi getirir geri.
Kızım gitiği zaman 1 saat kendime gelemem.
Başım ağrır.Kafamı o yastıktan öbürüne koyarım.Sarhoş gibi olurum.
Ama şikayetçi deilim kızımı götürmesinden.Onlarla vakit geçirmesi hoşuma gidiyor.
Hem kendime de vakit ayırabiliyorum kendime geldiğimde.

Allah ayırmasın kuzularımızdan....

eşimle ne zaman konuşsam hep aynı cevabı alıyorum..."sittinsene karışamazsın gönderirim v.s" yok arkadaşlar eşimle konuşup anlaşmamın imkanı yok.kaldı ki inanın neredeyse 10 aydır cebelleşiyorum bu hususta ama karşımda duvar var.ben kaynanamla görüşmüyorum,eşime kızı al git görsünler getir diyorum onca yolu çekemem cevabını alıyorum genelde.yoruldum ben ya çok yoruldum.kayınpederim de kaynanamda laftan anlamayan dediğim dedik insanlar,karşılarında kıvranarak ağlasam götürmeyin çocuğumu diye yalvarsam bile merhamet edip de "aman sen üzülme "diyecek insan değiller.bi kere söyledim kayınpederime yine götürüyordu kızımı "baba götürme dayanamıyorum yokluğuna yavrumun,gece uyku tutmuyor evde sersem gibi dolaşıyorum,götürsen de hemen getir"dedim "herkes çocuğundan ayrı kalıyor bi tek senmisin.kimsin karışıyosun değil sen sülalen gelse karışamaz ben alır istediğim zaman götürürüm istediğim zaman getiririm"cevabını aldım.
eşimin hatrına burdayım eşimin hatrına yaşıyorum herşeyi ama eşimde benim hiç hatrım yok sanki.dedim ya beni anlamayan arkamda durmayan eşi ben napayım.biz bir aile değil miyiz?hayır bence değiliz.....eşim beni çok seviyor :))) sevgi bu mu?eşim beni çok sevsin ama ben yine de gideceğim bir gün..arkama dönüp bakmadan gideceğim.

ne demek karışamazsın. sen onun annesisin. kocan da mı sadece söz hakkı çocuğun üzerinde.
kayınpedirnde o kadar ukala bir insan ki o nasıl olurda karışamazsın der. diyemedin mi ben annesiyim.
bana bu lafı söyleyecekler inan asla bırakmam. zaten çocuğun anneden ayrı bir yerde kalmasına o kadar karşıyım ki. hele ki kız çocuğunun. zaman kötü.

arkadasım aynı benım yasadıklarımı yasamıssın..ben köyde oturuken kayınvalıdemgıl ilçedeydı ve ılk torunları olan buyuk oglumu her defasında alıp göturuyorlardı ve 1 hafta kalıyordu ben o ara ıkıncı bebegıme hamıleydım güya benı dusunuyorlardı dınlen sen bız bakarız dıyorlardı ..bende saf saf ınanıyordum

ama oglum bır hafta sonra eve geldıgınde huyu suyu degısmıs halde gelıyordu benım sözümden cıkmayan cocukbana kafa tutuyor bana sarılmıyor varsa yoksa babanneme gıtcem dıye aglıyordu..sinirimden oturup ağlıyordum kendıme ısındırana kadar canım cıkıyordu neysekı tekrar bana alısıyordu ama yıne alıp göturuyorlardı...

bende esımle konustum cocugumuzun huyu suyu degısor dedım ama tabıkı kuruntu yaptıgımı dusundu ama oda gördu cocuk eve geldıgınde babasını bıle dınlemıyordu..kayınbabam cocuk pısırık yetısmesın dıye ona lan diye hıtap ederdı hep bu benı cok yaralardı cocuk eve geldı babasına lan dıyor bana lan dıyor..eşim sonunda anladı ve bırdaha göturmedı..özledikleri zaman hep beraber gıdıyorduk ve aynı gun gerı evımıze gelıyorduk..eşim sayesınde kurtuldum..

anlıyormkı esınıde pek destegı yok ne yap et göndermemeye calıs ..işte banyo yaptıracam veya aşısı falan var deyın bahanele uretın ...yazık yaa evlatlarımızı sogutuyorlar bızden

Şekerim ,önce sen bir kim olduğunu bil,haklarını bil,bu çocuk senin,sen ve babasından başka hiçkimsenin çocuğunla ilgili karar verme ve uygulama hakkı yoktur,fikir beyan eder en fazla." Değil sen sülalen gelse karışamaz" cümlesinden anlıyorum ki sana ve ailene karşı kinli ve öfkeli,bu onu çocuğu alıp evine götürme hakkı sağlamaz,sonuna kadar direnmelisin,çok çok ne yapabilir ya,çocuk benim değilmi vermiyorum kardeşim,belli eşinden çekiniyorsun huzursuz olmak istemiyorsun,şöyle diyebilirsin ben kendi ailemde kalmasına da izin vermiyorum,benim çocuğumun başına birşey gelirse naparım,kime hesap sorabilirim,görmek isteyen gelsin evimde görsün,benimle konuşmuyor olabilirler,kapım açıktır,gelsin görsün gitsinler ben onları misafir ederim,onlar devam etsin konuşmamaya,yani eşine izah edip engel olmalısın.

Canım kayınpederine güzel bir dille anlatmaya çalışsan..Yani ne bilim ben anneyim yavrumdan ayrı kalınca çok üzülüyorum falan deseniz??

ayyyyyyyyyy bu neddir ya seni düşünmeyen bi eşi düşünme allah aşkına.süt kuzusu o daha ya nedemek 3-4 gün ayrı kalmak:47::47::47::47::47::47::47::47:
birdaha geldiginde verme hatta alıcam sanane dersede polisi falan ara:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Back
X