- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
eşimle ne zaman konuşsam hep aynı cevabı alıyorum..."sittinsene karışamazsın gönderirim v.s" yok arkadaşlar eşimle konuşup anlaşmamın imkanı yok.kaldı ki inanın neredeyse 10 aydır cebelleşiyorum bu hususta ama karşımda duvar var.ben kaynanamla görüşmüyorum,eşime kızı al git görsünler getir diyorum onca yolu çekemem cevabını alıyorum genelde.yoruldum ben ya çok yoruldum.kayınpederim de kaynanamda laftan anlamayan dediğim dedik insanlar,karşılarında kıvranarak ağlasam götürmeyin çocuğumu diye yalvarsam bile merhamet edip de "aman sen üzülme "diyecek insan değiller.bi kere söyledim kayınpederime yine götürüyordu kızımı "baba götürme dayanamıyorum yokluğuna yavrumun,gece uyku tutmuyor evde sersem gibi dolaşıyorum,götürsen de hemen getir"dedim "herkes çocuğundan ayrı kalıyor bi tek senmisin.kimsin karışıyosun değil sen sülalen gelse karışamaz ben alır istediğim zaman götürürüm istediğim zaman getiririm"cevabını aldım.
eşimin hatrına burdayım eşimin hatrına yaşıyorum herşeyi ama eşimde benim hiç hatrım yok sanki.dedim ya beni anlamayan arkamda durmayan eşi ben napayım.biz bir aile değil miyiz?hayır bence değiliz.....eşim beni çok seviyor :))) sevgi bu mu?eşim beni çok sevsin ama ben yine de gideceğim bir gün..arkama dönüp bakmadan gideceğim.
Ahanda töbe bismilllah.
Nasıl yani ya. Ohaaa
Ulan asıl sen kimsinki. Zurna.
Sizin bu yorumunuzun üstüne bir önceki önerimi geri alıyorum. Asla göndermeyin bir daha, sakın. Kocanıza da kayınpederinizede kayınvalidenize başlıycam şimdi. Densiz insanlar. Bu laf denirmi yav. Kimsiniz siz. Dışkapının mandalı mı. Ne hakla böyle konuşurlar terbiyesizler. Sakın izin vermeyin bundan sonra. Sakın, asla. gerekirse kötü olun, ama izin vermeyin sizi anne yerine koymayanlara, halden anlamayanlara. Çok istiyorlarsa gelip evinizde görsünler torunlarını denyolar.