• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederim kötü niyetli mi?

NicksizAnne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
19
19
3
25
Kayınpederim bekar. Bana bugün mesajda yazmış ki " Bana senin gibi aşık olabileceğim birini bul canım " diye.
Aile apartmanı. Alt katta neneyle yaşıyor. Ben 2.kattayım. Sağolsun oğlumla ilgilenir destek olur bize hiçbir ters hareketini de görmedim ama son zamanlarda mesaj yazarken bayağı öpücük kalp atmaya başladı ve en son bunu yazdı. Ben çok kötü hissettim.
Sen abartiyorsun deyin lütfen. Üstüme başıma her zaman dikkat ettim girip çıkıyorlar diye. Gerçekten bunun altında bi mana var mı? Se fesatsın deyin bana

Kayınpederim bekar. Bana bugün mesajda yazmış ki " Bana senin gibi aşık olabileceğim birini bul canım " diye.
Aile apartmanı. Alt katta neneyle yaşıyor. Ben 2.kattayım. Sağolsun oğlumla ilgilenir destek olur bize hiçbir ters hareketini de görmedim ama son zamanlarda mesaj yazarken bayağı öpücük kalp atmaya başladı ve en son bunu yazdı. Ben çok kötü hissettim.
Sen abartiyorsun deyin lütfen. Üstüme başıma her zaman dikkat ettim girip çıkıyorlar diye. Gerçekten bunun altında bi mana var mı? Se fesatsın deyin bana
ben şok 😱
tabiki hiç normal değil,hem de hiç 😡

Eklentiler

• Screenshot_20200814-035304.webp
    Screenshot_20200814-035304.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 1.445
Öpücük mu yanlış anlamaya sebep oldu ki bu bilesaçma babasın sen
Sen öpücük atmasaydın keşke
Büyük ihtimalle bu adam bundan yüz bulup böyle yazdı
Ayy sapık mıdır nedir
Mesajları silme
Eşin görsün o uyarsın
Iıyyy ya nasıl bir hale geldik böyle

Apar toparkime danissam bilemedim üye oldum buraya eşime desem olay cikar
Mesajları silme eşin görsün derim ben
O uyarır böyle yazmaması gerektiğini falan söyler belki
Çok pis ya adama bak
Bana bile böyle yürüyen olmadı :D

Ayy sapık mıdır nedir
Mesajları silme
Eşin görsün o uyarsın
Öpückten değil
Ayy sapık mıdır nedir
Mesajları silme
Eşin görsün o uyarsın
Hiç beklemiyordum ya...

ben senin yerinde olsam işler daha büyümeden eşime bu mesajları gösterirdim.ama baban bana mı yürüyor gibi değil de dalgaya vurarak bak baban ne yazmış evlenmekistiyor çok güldüm ama kıyamadım da falan diyerek
Bunu daha önce dedi ama bu şekilde denemişti bugün yine dedim baban karı arıyor bana diyor ben pezevenk miyim dedim kızdım ama eşim çok atarlı bu mesajı görse....

Mesajları silme eşin görsün derim ben
O uyarır böyle yazmaması gerektiğini falan söyler belki
Çok pis ya adama bak
Bana bile böyle yürüyen olmadı :KK70:
Bana da hep böyle akrabam dedem yaşındaki adamlar yürüyor bisy de yapmıyorum

Bunu daha önce dedi ama bu şekilde denemişti bugün yine dedim baban karı arıyor bana diyor ben pezevenk miyim dedim kızdım ama eşim çok atarlı bu mesajı görse....
ama canım üsluplarda çok büyük sıkıntı var :(
eğer kayınpederinle de böyle rahat konuşuyorsanız adam tabi ki çekinmez.

ama canım üsluplarda çok büyük sıkıntı var :KK43:
eğer kayınpederinle de böyle rahat konuşuyorsanız adam tabi ki çekinmez.
Eşime böyle rahat konuşuyorum canım kayinpederime baba diyorum arada eve birşey lazım olunca sirinlik olsun diye melek emojisi sevgi dolu bi yüz emojisi vs ondanatıyorum o da minnetten bunu böyle yorması bence saçma.

Back
X