Bu arada konu sahibine fake denmiş ama fake olmayabilir, bu konu fake ise bile kayınbabaların gelinlere neler yaptığını duysanız şaşarsınız. Bir tanesini anlatayım size hatta, çok eski ama şu an olsa Müge Anlı'yı epey meşgul ederdi.
Yılı tam hatırlamıyorum ama rahat 10 senesi var. Bir evde çatışma çıkıyor. Sonuç 2-3 ölü, 5-6 kadar da ağır yaralı. Yer jandarma bölgesi, asker gidiyor bakmaya. Bir büyük dede var, ev ona ait. Ev de sonradan eklemeler falan yapılarak genişletilmiş bir ev. Dede, 5-6 tane çocuk ve onun eşleri, 10-15 tane de torun hepsi cümbür cemaat o evde yaşıyor. Torunlardan biri evli ve karısı hamile.
Nedeni belirsiz bir sebepten evde kavga çıkıyor. Gelinlerden biri eşine, "Çocuğum senden değil dededen" diyor, sonra başka biri "Aaa benim de çocuk dededen" diyor. Adamlar deliriyor, sonra başkası çıkıyor "Yav benim çocuk da senden" falan diye üste çıkıyorlar. Hepsi birbirini öldürüyor, yaralıyor, herkes cinnet geçiriyor. Üstüne torunun da eşi, "Benim çocuk da dededen" demesin mi?
Dede herkesi hamile bırakmış. Oğullar hangi gelini bulduysa yatmış kalkmış, kimin çocuğu kimden tam belli değil. Ortaya çıkınca da herkes birbirine ölümüne dalmış. Dedeyi öldürmüşler. Çocuklardan, bebeklerden de ağır yaralanan vardı sanki olay esnasında.