• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederim kötü niyetli mi?

Aman uzak dur sonuçta öz baban değil eşinin babası yabancı bi adam yani bi yönden
Etrafta neler neler var kendini koru Allah korusun yalnız falan kalmamaya çalış herşey beklenir insan korkuyor artık bu devirde

Bu arada konu sahibine fake denmiş ama fake olmayabilir, bu konu fake ise bile kayınbabaların gelinlere neler yaptığını duysanız şaşarsınız. Bir tanesini anlatayım size hatta, çok eski ama şu an olsa Müge Anlı'yı epey meşgul ederdi.

Yılı tam hatırlamıyorum ama rahat 10 senesi var. Bir evde çatışma çıkıyor. Sonuç 2-3 ölü, 5-6 kadar da ağır yaralı. Yer jandarma bölgesi, asker gidiyor bakmaya. Bir büyük dede var, ev ona ait. Ev de sonradan eklemeler falan yapılarak genişletilmiş bir ev. Dede, 5-6 tane çocuk ve onun eşleri, 10-15 tane de torun hepsi cümbür cemaat o evde yaşıyor. Torunlardan biri evli ve karısı hamile.

Nedeni belirsiz bir sebepten evde kavga çıkıyor. Gelinlerden biri eşine, "Çocuğum senden değil dededen" diyor, sonra başka biri "Aaa benim de çocuk dededen" diyor. Adamlar deliriyor, sonra başkası çıkıyor "Yav benim çocuk da senden" falan diye üste çıkıyorlar. Hepsi birbirini öldürüyor, yaralıyor, herkes cinnet geçiriyor. Üstüne torunun da eşi, "Benim çocuk da dededen" demesin mi?

Dede herkesi hamile bırakmış. Oğullar hangi gelini bulduysa yatmış kalkmış, kimin çocuğu kimden tam belli değil. Ortaya çıkınca da herkes birbirine ölümüne dalmış. Dedeyi öldürmüşler. Çocuklardan, bebeklerden de ağır yaralanan vardı sanki olay esnasında.

Ilk önce emoji kullanmayı kesinlikle bırakmalısın. Kendini çek ve mesafe koy ne düşünürse düşünsün sonra eğer devam ederse eşine anlatırsın.

Bu arada konu sahibine fake denmiş ama fake olmayabilir, bu konu fake ise bile kayınbabaların gelinlere neler yaptığını duysanız şaşarsınız. Bir tanesini anlatayım size hatta, çok eski ama şu an olsa Müge Anlı'yı epey meşgul ederdi.

Yılı tam hatırlamıyorum ama rahat 10 senesi var. Bir evde çatışma çıkıyor. Sonuç 2-3 ölü, 5-6 kadar da ağır yaralı. Yer jandarma bölgesi, asker gidiyor bakmaya. Bir büyük dede var, ev ona ait. Ev de sonradan eklemeler falan yapılarak genişletilmiş bir ev. Dede, 5-6 tane çocuk ve onun eşleri, 10-15 tane de torun hepsi cümbür cemaat o evde yaşıyor. Torunlardan biri evli ve karısı hamile.

Nedeni belirsiz bir sebepten evde kavga çıkıyor. Gelinlerden biri eşine, "Çocuğum senden değil dededen" diyor, sonra başka biri "Aaa benim de çocuk dededen" diyor. Adamlar deliriyor, sonra başkası çıkıyor "Yav benim çocuk da senden" falan diye üste çıkıyorlar. Hepsi birbirini öldürüyor, yaralıyor, herkes cinnet geçiriyor. Üstüne torunun da eşi, "Benim çocuk da dededen" demesin mi?

Dede herkesi hamile bırakmış. Oğullar hangi gelini bulduysa yatmış kalkmış, kimin çocuğu kimden tam belli değil. Ortaya çıkınca da herkes birbirine ölümüne dalmış. Dedeyi öldürmüşler. Çocuklardan, bebeklerden de ağır yaralanan vardı sanki olay esnasında.
Herkesle beraver olup cocugun dededen oldugunu nereden bilmisler

Bencede emoji çok çok gereksiz. Ben kayınpederim benimle konuştuğunda bile başım yerdedir kısa cevaplar veririm. Belki dialogunuz daha yakındır fakat sonucta eşinizin babası. Her zaman arada bir mesafe olmalı. Hiçbir erkeğe güven olmaz neler var etrafta. Gerçi insanında aklına gelmiyor ki babası yerine koymuş konu sahibi ama işte...

Normaldede araniz içli disliysa ozaman yanlış anlamaman lazim. Samimi davraniyordur.

ama yeni yeni bu hallere girdiyse dikkatli ol

Ayrıca ekran resmini çektiğiniz mesajda karalamışsınız orada hastanede yatan bir bayan var üstsüz. O sizseniz eğer bence yine yanlış. Kayınpedere öyle bir resim gönderilmez. Türk toplumunda çekinilir bilemiyorum ben mi yanlıs düşünüyorum...

Kayinpederinzle mesajlasmayi kesin engelleyin esim whatapp kullanmami istemiyor diyin.. bu gözler kayınpederin damadina asık olup tosunumm diye siirler mektuplar yazdigini gördü ondan bu da olur şaşrmadım... ters davranip haddini bildirceksiniz baska yolu yok
Okudum netten merak edip.saka gibi.kinamiyorum da ne bilim be ben asktan sogudum ya...nasil icten yazmis,nasil yuregi yanmis.valla asktan sogudum ben.yuh ya

Dede dede değil, Denizli horozu mübarek.

Kayınpederim bekar. Bana bugün mesajda yazmış ki " Bana senin gibi aşık olabileceğim birini bul canım " diye.
Aile apartmanı. Alt katta neneyle yaşıyor. Ben 2.kattayım. Sağolsun oğlumla ilgilenir destek olur bize hiçbir ters hareketini de görmedim ama son zamanlarda mesaj yazarken bayağı öpücük kalp atmaya başladı ve en son bunu yazdı. Ben çok kötü hissettim.
Sen abartiyorsun deyin lütfen. Üstüme başıma her zaman dikkat ettim girip çıkıyorlar diye. Gerçekten bunun altında bi mana var mı? Se fesatsın deyin bana
Uzak durunuz!!! Iletisimi kesiniz ve esinize soyleyiniz. Neler duyuyoruz. Yalnizken kapinizi da acmayiniz

Kayınpederim bekar. Bana bugün mesajda yazmış ki " Bana senin gibi aşık olabileceğim birini bul canım " diye.
Aile apartmanı. Alt katta neneyle yaşıyor. Ben 2.kattayım. Sağolsun oğlumla ilgilenir destek olur bize hiçbir ters hareketini de görmedim ama son zamanlarda mesaj yazarken bayağı öpücük kalp atmaya başladı ve en son bunu yazdı. Ben çok kötü hissettim.
Sen abartiyorsun deyin lütfen. Üstüme başıma her zaman dikkat ettim girip çıkıyorlar diye. Gerçekten bunun altında bi mana var mı? Se fesatsın deyin bana
Art niyet fazlasıyla var . Desene babam yaşında adamsın utanmaz herif . Benim başımı belaya sokma def ol uzak dur desene şu ırz düşmanına 😠

Back
X