Kayınpederim para istedi

aynen dedigin gibi kendi altınları sayıyorlar eltim arabalarına bindirmeyince arkasından bizim taktıgımız altınlarla alındı kendi verdigimiz altınla alınan arabaya binemioruz felan dediler o nedenle banada bir şeyler denir diye zaten eltimle aralarında husumet var bide bnim lafım olmasın diye susuyoruma ama ne zamana kadar bilmiyorum eşim benden 10 yaş büyük ailesine kıyamaz verir her dediklerini yapar birde her zaman haklı görür ailesini

Balık baştan kokar derler ya.Başta nasıl davranırsan öyle gider.Çok taviz verme bugün altınlarını alırlar,yarın arabanı vs vs.

Binme parası ne demek canım ya,sen altınlarını veriyorsun,eşin maaşını ve sadece binebilmek için.O araba zaten sizin paranızla alınıyor,sizin olması gerekir.Bence takılarınızla,paranızla kendiniz bir araba alın.

Kim alınırsa alınsın o takılar senin kimseye vermek zorunda değilsin ve bence verme.Giden gider dahada yerine koyamazsın.

Eltingil kendini camdan atsa sen de atar misin?

Niye böyle seyleri kafanıza takıyorsunuz? Bir de rakamlar ezberinizde. Yazık değil mi hafızanıza daha güzel seyler için yorun onu

Altinlarinizi verip vermeyeceginiz, sizin ve eşinizin bilecegi is.
Yalniz onu bunu gectim diyorsunuzda, ne kadar cok takmissiniz eltinize verilenlere.

Bana takilmayan altinlarin parasi da ne demek yaaa.
10 bilezik takmislar iste, daha ne istiyorsunuz.

valla karışık bi konu ama bence o kadar altını verene kadar kendi altınlarınızla kendinize bi araba alsanız sorun çözülür..ayrıca evlenmişşiniz hamilesiniz düğünün üzerinden geçmiş onca zaman hala size takılmayan altınları kafaya takıyorsunuz boşverin yine o kadar takmışlar kafaya takacak başka şey mi yok:26:

aslında sorun şurda başlıyor.
nişanlılıkta kayınbaba eltiye ne yapıldıysa sizede aynısını yapacağım deyip
beklentiyi yüksek tutması
insan haliyle beklenti içine girer
şunu anlamakta zorluk çekiyorum
senin annen bu maddi meselelere neden karışıyor
bakınız kız annesinin fazla laf söylemesi ne yazıkki erkek tarafınıın gözüne çok batıyor
arada kalan siz olursunuz

Öncelikle noktalama işaretlerinin yeterli ve yerinde kullanılmasını yalvararak rica ediyorum.Nöronlarım aşırı ısınmaktan arızalandı mevzuyu anlayabilmek için...

Ben birazcık Polyanna gibi bakıyorum konunuza.Ezbere bildiğiniz sayısal verileri değerlendirince başka derdiniz ve uğraşınız olmadığı kanaatine vardım.

Hayat inanın size güzel.

maşallah çetele tutma yeteneğinize hayran kaldım

eltime 3 milyarlık elbise bana 1 milyarlık demişsiniz fişleri mi hesapladınız

bunları boşverin doğumunuza az kalmış onunla ilgilenin

bu işlerin sonu yok

yarın ona birşey alınır 1 hafta sonra size ne önemi var ki bunun

19 yaşındasınız yanlış anlamadıysam size ait eviniz var

25 yaşındayım çalışıyorum ! kiradayım biraz da benimle karşılaştırın bakalım kendinizi belki mutlu olursunuz

konuyu okuyunca direkt takılar dikkatimi çekti.bu devirde baya bi altın takmışlar ya ama eltingil de 3 milyarlık ne elbisesi aldırmış nişanda anlayamadım.nişan elbisesini nur yerlitaş dikmiş zaar ya bazı gelenekler ne kadar sıkıcı böyle,yok nişan bohçaları,yok takı hesaplamaları falan filan..beni afakanlar basıyor böyle şeyler düşününce

bu arada altınları k.babangile verme sakın,kendine güvenen alsın arabasını!!

çok uğraştım ama hiçbirşey anlamadım.kim kime ne vermiş?kremsy ne yahu?biraz daha zorlarsam devrelerim yanacak

Eltim eltim eltim ... kaynım kaynım kaynım....

Valla benim eltim de sabah akşam beni düşünüyor mu acaba ? :44: Ben şahsen ayda yılda bir hatırlarım onun bu dünyadaki varlığını.

Bazı insanlar sabah uyandıkları andan yatıncaya kadar eltilerini düşünüyor valla pes.

Herkesin kısmeti ayrı; ne demek eltime ne yapıldıysa bana da yapılacak.

Kumalık müessesesi bile eltilikden daha sükunetli, daha huzurlu işliyor bence.

Bir an evvel eltimin yediğinin aynısını yiyecem diye tutturmaktan vazgeçmeni salık veririm; kendi ruh sağlığın için.

Benim annem eşime benden habersiz "diğer geline şu kadar benim kızıma neden bu kadar takıldı" diye sorsa utancımdan yerin dibine geçerim.

eltimgiller, annemgiller,altinlar,elbiseler,kaynimgiller,kayinbabamgiller..vs...va..toros,ev,altin,para,elbise,bohca...

offf daraldimmmmmmmmmmmmmmmmm....

daha napsin bu insanlar size? vermek zorunda mi? cen cen cen..aman yani insanin omrunu yersiniz siz... bi de bi Turkce kursuna gidiverin bi zahmet yaziniz boyleyse konusmanizi dirsirinizi dusunemiyorum yazik kocaniza.. bu arada ailenizin de masallahi varmis dedektor gibi kime ne takildi ne yapildi bilmemne masallahhhhhh...

yahu insanda az utanma olur.

belki sadece eltisigili kursa göndermişlerdir arkadaş bu yüzden böyle yazıyordur

belki sadece eltisigili kursa göndermişlerdir arkadaş bu yüzden böyle yazıyordur

Bir kadının bunalımı : Bunalım, Bunaalım, Bunu alıım, bunu alayım, bunu da alayım, bunu al bunu, al bunu da,aldım gitti valla bugün hepsini, bun-alım falan kalmadı...

Bir kadının bunalımı : Bunalım, Bunaalım, Bunu alıım, bunu alayım, bunu da alayım, bunu al bunu, al bunu da,aldım gitti valla bugün hepsini, bun-alım falan kalmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…