Kayınpederim ve ben

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Herkese hayırlı sabahlar.Benim sorunum kayınpeder.Kayinpederin öne sürdüğü bazı sebeplerden dolayı onlarla beraber kalıyoruz.Kendisi bize kalın demesine rağmen zaman zaman kayınvalide ile kavga ederken ben zaten göndericem bunları diye konuşuyor bizim için.Ama bununla da kalmıyor ben zaten bu tutumundan dolayı sinirliydim ve isinamiyordun adama.Ama geçen hafta olan olaylar tuz biber oldu.Ben anneme gezmeye gittim sabah erkenden.Bunlar da zaten önceki günden tartışmalardı kayınvalide ile.Aksam daha da büyüdü olay.İkisi kendi aralarında kavga ediyorlardı konu bize geldi.Kp diyo ki power bulasiga filan yardım etmiyor,sabah kalktığımızda o evde olmuyor diyo.Halbuki yalan.Cunku ben onlara anneme gideceğimi söylerdim ama kv hastayım diye gitmiş yatmış uyandırıp da söyleyecek değilim ya bi de zaten plan son dakika çıktı sayılır.Ben de sabah kalktim giderken eşimin kardeşine mesaj attım.Sen söyle ben anneme gidiyorum diye.Bulaşik konusu da şöyle keyif yapıyorlar resmen sofra çok uzun sure duruyor ortada ben de onların yanında beklemek yerine eşimle vakit geçirmek için onun yaninda oturuyorum Ama bu surede de surekli gider gelirim mutfağa çay bittiyse ya da yemek yendiyse bulaşıkları yıkayım diye.Esim de buna şahit.Bu ben duymuyomusum gibi beni ilk cekistirisi de değil Uzun oldu belki ama kusura bakmayın çok moralim bozuk.Ve artık bıktım bu adamdan.

Ayrıca anneme gitme konusunda ben bi de ailesinden izin alamam.Esimden izin aldıktan sonra bi de ona mi soruyum.Kusura bakmayın da fino köpeği gibi biz o gel diyince gelip git diyince gidemeyiz . Gerçekten çok iki yüzlü bi insan.Kavga günü eşime ev bulalım esyanizi aliyim gidin dedi.Ben de cok yıpranmış bi haldeydim.Agladim gidelim dedim eşime.Ama gelin görün ki o gün ev bakan adam bugün eşyayı alırsa gidelim diyo.Ama ben biliyorum ki azıcık bastirsa baskı yapsa babasına bu iş kolay hallocak çünkü adamın maddi durumu var

Herşeyi geçtim, yardım etmek başka birşey bir başkasının "hizmetçisi olmak" başka birşey.
O evde ortak birşeyler yenilip içiliyorsa herşey de ortak yapılır.

Ayrı eve neden çıkmıyorsunuz ben onu anlamadım?
Bu devirde hala kayınvalide ile oturanlara da hayret ediyorum...

Ayrı eve çıkın mecburmusunuz onlarla yaşamaya ?
Onun eşyayı almasına bağlı.Su an bi tek yatak odamıza var.Ve esimin asgari ücret ile çalışıyor.eşyayı olmazsa gidemeyiz çünkü aldığı para kurayla eve anca yeter zaten

Kp'de maşallah kv'yi aratmıyormuş garı gibi mutfağa mı karışıyor bide
Sormayın keşke sadece bu kadarla kalsa.Ben bulaşık yıkarken başıma dikilir durur.Ben zaten sofrayı toplayacak olsa power sofrayı topla kızım der.Yemek yaparken de karışır bana.Yani söylenecek çok şey var

kayınpeder eşyayı almadı.Bi tek yatak odamız var.Ev almışlar bi tane daha eşime diye.Onun borcunu odedik anca bitti falan filan yaptı oturduk mecbur beraber.E v iki katlı aşağıda kiracı var onu çıkarıyim siz oturun diyo onu da istemiyoruz.O zaman bu seneyi böyle atlatalim seneye size aldığımız eve geçin dedi.Ama o evi vermey hiç niyeti yok.Cok yalancı bi adam açıkçası ben sözünu tutacağına hiç inanmıyorum artik

Acaba çalışma durumunuz yok mu?
Eşiniz asgari ücret alıyor demişsiniz, sizde girseniz birlikte eşyalarınızı alana kadar çalışsanız yani düzene girer.
Böylelikle kayınpeder de sizin kararlığınızı görür

Ben çalışabilecek durumdayim.Calismak istiyorum zaten Ama ben aynı zamanda üniversitede okuyorum.En fazla okul yeniden açılana kadar çalışabilirim.Ayrica yukarda anlatmadım konu çok uzun olur diye ama size bisey demek istiyorum Eşim babası o gün tüm bu şeyleri söylerken ölü gibiydi.Duymadi diyelim hadi.Gidip söylememe yanında hıçkıra hıçkıra ağlamama rağmen babasına tek kelime etmedi.Annesi de ertesi gün oğluna baban zaten kafada hasta ona alınmayın demiş.Benim saf koca da buna sevinmiş olacak ki ev bakmiyor da artık.Evet sana haksızlık yapılıyor dedi ama bana gore beni savunmaliydi babasına.Haksiz miyim?

Haklısın o konuda canım, eşinin desteği çok önemli
İnşaallah bir şekilde ikna olur.
Sen yine de pes etme , Allah kolaylık versin

Siz neden başkalarının direktifinde yaşıyorsunuz ki?
Kendi kararlarınızı gayette kendiniz alabilirsiniz bence, o yüzden eşiniz ile oturup konuşun.
Birlikte bir karara varın. Ona göre de hareket edin.
Madem memnun değilsiniz, hayatınızı siz yönlendireceksiniz.
Başkalarının birşeyler yapmasını beklemek veya icazet vermesini beklemek saçmalık olur...

Ben olsam sadece yatak odam bile olsa ayrı eve çıkarım.
Yere 2 minder atarım, gündüzümü orada geçiririm.
Bu saygısızlıktan, huzursuzluktan kat kat iyi.
İnanın eşime ben de aynısını dedim.Yatak odamız var benim ailem de bi halı minder bisey verir en azından huzurumuz olur dedim ama beyaz eşya yok.Ve beyaz eşya çok büyük sorun şu an.Esime kavga günü babamdan yardım isteyelim biraz para verir biz de ikinci el filan alırız şimdilik beyaz eşyayı dedim ama yok.Ailemden yardım istemiyor.Kendisi de işe gidip gelip bilgisayar başında vakit geciriyo

Sorun kayınpederde değil eşinizde o zaman
Karşınıza alıp ben daha fazla dayanamıyorum.
Ya ayrı ev ya da ayrı ev diyeceksiniz.

Eşimi bi ikna edebilsem.O gün eşim ne güzel ev bakiyodu Hatta ben de annemlerden bi halı alırız İki minder oturma odası hallolur Beyaz eşyayı da olmazsa ikinci el alalım şimdilik dedim ama eşim buna sıcak bakmıyor.Aslinda en büyük sorun da bu.Esim bi evet dese hallolacak.ama o gündüz işte akşam da gelince babası ona çok bisey demiyor Herşeyi ben çekiyorum.Acikcasi beni umursamaz gibi yapiyo eşim.Parasi yok anladım da neden babasına baskı yapmiyo ya da çözüm üretemiyor.Gercekten babası kadar eşim de suçlu yani

Sorun kayınpederde değil eşinizde o zaman
Karşınıza alıp ben daha fazla dayanamıyorum.
Ya ayrı ev ya da ayrı ev diyeceksiniz.
Bunu ona dediğimde tepkisi su defalarca dedim dayanamıyorum diye keyfimden mi gitmiyorum diyo.Ama ben biliyorum ki babasınin Ustune gitse kararlıyız dese biz gidebiliriz.kavga ediyoruz bu olaydan dolayı.Ben Ustune gittikçe de aramız iyice aciliyor

Şu basiretsiz adamları nasıl eş olarak kendinize layık görüyorsunuz,bir anlayabilsem...
Evlenmeden önce böyle değildi eşim.Bana karşı tutumu bu değildi.Simdi gelip gidip bilgisayar başında zaman geçiren biseyler yapmak yerine beklemeyi seçen bi adam oldu.Bosanmayi bile dusundum.Ama daha 2,5 aylık evliyim

kaynanana kayınbabana gittiğin yeri neden söylemek zorundasın ya da mesajla birilerine haber vermek zorundasın alzaymır mısın zeka sorunun mu var yolda yürümeyi mi bilmiyorsun neden hesap veriyorsun ben anlamadım anlatır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…