Kayınpederim ve ben

bir de eşin durumdan memnun görünüyor. kira fatura, maaş yetmiyor derdi yok. ailesi sana laf sokuyor, sen hem kocana hem ailesine hizmet ediyorsun. eşinin yemek ve yatak arkadaşı yanında, anası babası yanında, bugünü yarını düşünme derdi yok. niye ayrı eve çıksın ki?
sen o evden çık git ailene. ayrı ev açmadan dönme.

valla ben de bu durumdan memnun olduğunu düşünüyorum dedim de bugün Bayramdan sonra ev bulalım dedi Ben de bu sefer de sözünü tutmazsan ben babamın evine gidicem dedi Bırakıp gidicen yani diyo ama inanın ne desem olmadı sözünü tutsun istiyorum artik

Eşim kendi çalışıyor eğer istese ayrı eve çıkar evet beyaz eşya eksik olur belki ama ben ona da benim babamdan biraz borç alalım ikinci el olsa bile beyaz esyamizi da hallederiz dedim ama o yardim almak istemiyor

kaçarak mı evlendiniz düğün takılarınız vs yok mu onlarla gayet de ev tutabilir eşiniz
neyi bekliyo

Ne çok derdin var diyeceksiniz belki ama eşimle burda durdukça bizi sömüruyolar gibi geliyo çünkü durmadan akşam yemeğine etli biseyler buluyorlar ve eşime aldiriyolar
Derdinizi dinlemek için burdayız :) eşinize söyleyin para koklatmasın artık birikim zamanı sorarlarsa kalmadı ,borc ödedik falan bahaneleri.

Eşim kendi çalışıyor eğer istese ayrı eve çıkar evet beyaz eşya eksik olur belki ama ben ona da benim babamdan biraz borç alalım ikinci el olsa bile beyaz esyamizi da hallederiz dedim ama o yardim almak istemiyor
e babasından yardım alıyor ama.
eşinin kimseye muhtaç ya da borçlu olmamak gibi bir derdi yok. sıkıntıya girmek, rahatını bozmak istemiyor. tek ezilen üzülen sensin.
ayrıca gitme konusunda senin blöf yaptığını düşünüyor.

Ne çok derdin var diyeceksiniz belki ama eşimle burda durdukça bizi sömüruyolar gibi geliyo çünkü durmadan akşam yemeğine etli biseyler buluyorlar ve eşime aldiriyolar
yoo madem bedavadan yaşıyor az katkısı olsun diyor bence ailesi. sömürücü sizsiniz şu durumda.

Ev üstüne ev olmaz Asla kabul etmemeliydin.
Eşine de katlanamıyorum artık ya yanımda dur eşim olduğunu hissettir gidelim ya da sen kal ben annemlere gidiyorum deyin

yoo madem bedavadan yaşıyor az katkısı olsun diyor bence ailesi. sömürücü sizsiniz şu durumda.
Onlar göndermiyor bizle oturun şimdilik diyen de onlardı.Beyaz eşya yok ne yapicaz dolap filan olmadan Bence onlar bizi sömüruyolar hizmetçi gibi çalışan bi gelin bi de para getiren oğlan oh valla

Ev üstüne ev olmaz Asla kabul etmemeliydin.
Eşine de katlanamıyorum artık ya yanımda dur eşim olduğunu hissettir gidelim ya da sen kal ben annemlere gidiyorum deyin
Bugün tekrar aynı uyarıyı yaptım.B bayramdan sonra ev bulalım dedi Eğer sözünü yine tutmazsan ben babamın evine giderim dedim Gidicen yani beni bırakıp afferim sana dedi Cevap dahi yazmiyor su an

Size çok samimi bi itirafda bulunmak istiyorum evlendigime bin pişman oldum yanima es diye seçtiğim adam başarabileceğimize inanıp da ayrı eve gitmeye cesaret edemiyo

Bugün tekrar aynı uyarıyı yaptım.B bayramdan sonra ev bulalım dedi Eğer sözünü yine tutmazsan ben babamın evine giderim dedim Gidicen yani beni bırakıp afferim sana dedi Cevap dahi yazmiyor su an

Boşver sen kararlı katı ol,aman gidemez diyemesin

Boşver sen kararlı katı ol,aman gidemez diyemesin
Ciddi ciddi gitmeyi düşünüyorum zaten çünkü gerçekten babası dayanılır gibi bi insan eşimin beni babasına karşı savunmamasi da çok büyük darbe benim için

Kp in ne gibi haklı sebebi vardı acaba iki kocaman evli insanın aynı evde yaşaması için? En önemlisi bu sebepler bu insanları ne derece bağlar.
Tabii işin ucunda kira vermemek var. Erkeğin işine geliyor hem evlenmek hem de ailesinin işini gördürmek.

Aynı evde yaşamanın cilvesi işte bu.
Markete gitsen bile kaç kişiye haber veriyorsun Allah aşkına?
Sırf aynı evdesiniz diye annene giderken hesap mi vereceksin insanlara?
Ayır evini kurtul çekilecek iş değil.

Allah yardımcınız olsun.
Ev vermiyorsa kiraya çıkar kıt kanaat geçinir yine de bunlarla aynı evde kendimi sinir hastası etmezdim böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…