Kayınpederim ve ben

Ben bu tarz evlilikleri ! evlilik diye adlandıramıyorum.Ne işin var kayınvalideli kaynpederli evde.Çözümü çok açık ve net.Kendinize yeni ev kurun evliliği gerçek anlamda yaşayın.Kimseyide çocuk gibi kendi düzenine yaptığın yapmadığın işe karıştırma.

Bana kalsa zaten haber vermem.Ama işte onlar haber vermemi bekliyormuş demek ki aksam ve geldiğimde böyle sorunlar ortaya çıkarıyorlar

Doğru düzgün bir adam olsa evlenmeden önce evini alır/kiralar/hazır eder.
Normal olan budur zaten.

Doğru düzgün bir adam olsa evlenmeden önce evini alır/kiralar/hazır eder.
Normal olan budur zaten.
Evlenmeden önce parasını neye harcadığını bilmezdim Sormadim da yani sen ne karisiyosun der diye ama evlenince gordum.Abuk subuk tüm şeylere para yatırmış

Bana kalsa zaten haber vermem.Ama işte onlar haber vermemi bekliyormuş demek ki aksam ve geldiğimde böyle sorunlar ortaya çıkarıyorlar
sana kalsın ve haber verme ne münasebet canım senin anan mı senin baban mı..diyeceksin benim bir annem babam var size iş düşmez çok kontrol etmek istiyorsunuz aha doğurduğunuz orda diyip kocanı göstereceksin.NET

Evlenmeden önce parasını bilmezdin de "arkadaş evleniyoruz,nerede oturacaz?" diye sormadın galiba.
Artık ne sürpriz hazırladıysa diyorsun?

Evlendigim için cok pismanim zaten.Keske evlenmeseymisim.Bu aile bana hiç uymuyo
BOŞAN o zaman çocuk yok daha..ya zten insan o evde nasıl birlikte olur ki kayınbabandan izin alman gerekiyormuş gibi hissediyorum iğrenç.

Evlenmeden önce parasını bilmezdin de "arkadaş evleniyoruz,nerede oturacaz?" diye sormadın galiba.
üniversiteli gençlerde moda bu demekki ablası,hakkatten her şeyi anlarımda ev bark kazanç yokken ben özgürüm sadece özgürüm şarkısıyla evlenmek,cidden tebrik ederim konu sahibi .

ben kp ile muhattap olmazken bana gelecek iş yapmıyon diyecek valla pişman ederim onu. 1 ay kadar mecburi onlarla yaşamak zorunda kalmıştık taşınacağımız evimizin tadilatı yetişmediği için göz göze dahi gelmedim su bile isteyemez benden bence bir an önce başka ev bakın annene giderken eşinin haberi olması yeter bir de onun ailesine mi hesap vereceksin...

Eşimin sorumsuzluğu maesef.Diger yorumlarda yazdım.Surekli ayrı ev diyorum ben ama dediğimle kalıyorum malesef
eşimle plana göre eşime diye alınan yeni evde oturacaktık ama öyle olmadı malesef

Aynısını ben de dedim esim bu izin almak degil ki haber vermek diyo

üniversiteli gençlerde moda bu demekki ablası,hakkatten her şeyi anlarımda ev bark kazanç yokken ben özgürüm sadece özgürüm şarkısıyla evlenmek,cidden tebrik ederim konu sahibi .
Valla o kadar özgürlerse korunarak istedikleri gibi takılsınlar sonuna kadar desteğim!
İş bulup çalışsınlar.
Birbirlerine maddi manevi yetmeyi öğrensinler.
Ama ne öyle kekomaçiler gibi eş ailesiyle aynı evde banyosu ayrı sıkıntı,kırmızı geceliği ayrı sıkıntı!!!
Hiç mi özençleri yok ayol bu gençlerin?
Ben bilem kaç yaşına geldim,anamgiller yazlığa çağırıyor,ayrı kat dairemiz olduğu halde canım istemiyor,onların üst katında foşur foşur yıkanmak!

aynı eve çıkan herkes baştan tüm durumu kabullenmiş demek oluyor .
ev onların o yüzden onların kuralları geçerli. malesef fino! gibi olmak zorundasınız. ta ki kendi evinize çıkarsınız dilediğinizi yaparsınız.
zira siz aile kurmamışsınız, var olan bir aileye eklenmişsiniz. bu yüzden kimseyi değiştiremezsiniz. konunuzun başlığı ayrı ev kuramayan eş olsa daha mantıklı olurdu.

Eşimin sorumsuzluğu maesef.Diger yorumlarda yazdım.Surekli ayrı ev diyorum ben ama dediğimle kalıyorum malesef

eşimle plana göre eşime diye alınan yeni evde oturacaktık ama öyle olmadı malesef
Olmadıysa niye evlendin arkadaş?
Ne sandın ki kayınpedergilin evinde salına salına tül geceliklerle fantezi yapmayı mı?

eşinle kp bağımlısınız maddi olarak, kocan seni nasıl savunsun? kp size kapıyı gösterse sokakta kalırsınız. adamcağız ne yapsın? madem kv sizden yana gibi, onu aracı yapın, kp eşyanızı alsın, ayrı eve çıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…