- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Ben bu tarz evlilikleri ! evlilik diye adlandıramıyorum.Ne işin var kayınvalideli kaynpederli evde.Çözümü çok açık ve net.Kendinize yeni ev kurun evliliği gerçek anlamda yaşayın.Kimseyide çocuk gibi kendi düzenine yaptığın yapmadığın işe karıştırma.Herkese hayırlı sabahlar.Benim sorunum kayınpeder.Kayinpederin öne sürdüğü bazı sebeplerden dolayı onlarla beraber kalıyoruz.Kendisi bize kalın demesine rağmen zaman zaman kayınvalide ile kavga ederken ben zaten göndericem bunları diye konuşuyor bizim için.Ama bununla da kalmıyor ben zaten bu tutumundan dolayı sinirliydim ve isinamiyordun adama.Ama geçen hafta olan olaylar tuz biber oldu.Ben anneme gezmeye gittim sabah erkenden.Bunlar da zaten önceki günden tartışmalardı kayınvalide ile.Aksam daha da büyüdü olay.İkisi kendi aralarında kavga ediyorlardı konu bize geldi.Kp diyo ki power bulasiga filan yardım etmiyor,sabah kalktığımızda o evde olmuyor diyo.Halbuki yalan.Cunku ben onlara anneme gideceğimi söylerdim ama kv hastayım diye gitmiş yatmış uyandırıp da söyleyecek değilim ya bi de zaten plan son dakika çıktı sayılır.Ben de sabah kalktim giderken eşimin kardeşine mesaj attım.Sen söyle ben anneme gidiyorum diye.Bulaşik konusu da şöyle keyif yapıyorlar resmen sofra çok uzun sure duruyor ortada ben de onların yanında beklemek yerine eşimle vakit geçirmek için onun yaninda oturuyorum Ama bu surede de surekli gider gelirim mutfağa çay bittiyse ya da yemek yendiyse bulaşıkları yıkayım diye.Esim de buna şahit.Bu ben duymuyomusum gibi beni ilk cekistirisi de değil Uzun oldu belki ama kusura bakmayın çok moralim bozuk.Ve artık bıktım bu adamdan.
adam mı? adam derken haksızlık ettiğini düşünmüyor musunŞu basiretsiz adamları nasıl eş olarak kendinize layık görüyorsunuz,bir anlayabilsem...
Bana kalsa zaten haber vermem.Ama işte onlar haber vermemi bekliyormuş demek ki aksam ve geldiğimde böyle sorunlar ortaya çıkarıyorlarkaynanana kayınbabana gittiğin yeri neden söylemek zorundasın ya da mesajla birilerine haber vermek zorundasın alzaymır mısın zeka sorunun mu var yolda yürümeyi mi bilmiyorsun neden hesap veriyorsun ben anlamadım anlatır mısın?
Doğru düzgün bir adam olsa evlenmeden önce evini alır/kiralar/hazır eder.Evlenmeden önce böyle değildi eşim.Bana karşı tutumu bu değildi.Simdi gelip gidip bilgisayar başında zaman geçiren biseyler yapmak yerine beklemeyi seçen bi adam oldu.Bosanmayi bile dusundum.Ama daha 2,5 aylık evliyim
Evlendigim için cok pismanim zaten.Keske evlenmeseymisim.Bu aile bana hiç uymuyomaddi şartlar olgunlaşmadan, okullar bitmeden neden evlenirsiniz anlamam ki
böyle başkalarına muhtaç hissetmek çok mu iyi
Evlenmeden önce parasını neye harcadığını bilmezdim Sormadim da yani sen ne karisiyosun der diye ama evlenince gordum.Abuk subuk tüm şeylere para yatırmışDoğru düzgün bir adam olsa evlenmeden önce evini alır/kiralar/hazır eder.
Normal olan budur zaten.
Boşan kardeşim.Evlenmeden önce parasını neye harcadığını bilmezdim Sormadim da yani sen ne karisiyosun der diye ama evlenince gordum.Abuk subuk tüm şeylere para yatırmış
sana kalsın ve haber verme ne münasebet canım senin anan mı senin baban mı..diyeceksin benim bir annem babam var size iş düşmez çok kontrol etmek istiyorsunuz aha doğurduğunuz orda diyip kocanı göstereceksin.NETBana kalsa zaten haber vermem.Ama işte onlar haber vermemi bekliyormuş demek ki aksam ve geldiğimde böyle sorunlar ortaya çıkarıyorlar
BOŞAN o zaman çocuk yok daha..ya zten insan o evde nasıl birlikte olur ki kayınbabandan izin alman gerekiyormuş gibi hissediyorum iğrenç.Evlendigim için cok pismanim zaten.Keske evlenmeseymisim.Bu aile bana hiç uymuyo
üniversiteli gençlerde moda bu demekki ablası,hakkatten her şeyi anlarımda ev bark kazanç yokken ben özgürüm sadece özgürüm şarkısıyla evlenmek,cidden tebrik ederim konu sahibi .Evlenmeden önce parasını bilmezdin de "arkadaş evleniyoruz,nerede oturacaz?" diye sormadın galiba.
Artık ne sürpriz hazırladıysa diyorsun?
Eşimin sorumsuzluğu maesef.Diger yorumlarda yazdım.Surekli ayrı ev diyorum ben ama dediğimle kalıyorum malesefBen bu tarz evlilikleri ! evlilik diye adlandıramıyorum.Ne işin var kayınvalideli kaynpederli evde.Çözümü çok açık ve net.Kendinize yeni ev kurun evliliği gerçek anlamda yaşayın.Kimseyide çocuk gibi kendi düzenine yaptığın yapmadığın işe karıştırma.
Ben bu tarz evlilikleri ! evlilik diye adlandıramıyorum.Ne işin var kayınvalideli kaynpederli evde.Çözümü çok açık ve net.Kendinize yeni ev kurun evliliği gerçek anlamda yaşayın.Kimseyide çocuk gibi kendi düzenine yaptığın yapmadığın işe karıştırma.
eşimle plana göre eşime diye alınan yeni evde oturacaktık ama öyle olmadı malesefEvlenmeden önce parasını bilmezdin de "arkadaş evleniyoruz,nerede oturacaz?" diye sormadın galiba.
Artık ne sürpriz hazırladıysa diyorsun?
Aynısını ben de dedim esim bu izin almak degil ki haber vermek diyoben kp ile muhattap olmazken bana gelecek iş yapmıyon diyecek valla pişman ederim onu. 1 ay kadar mecburi onlarla yaşamak zorunda kalmıştık taşınacağımız evimizin tadilatı yetişmediği için göz göze dahi gelmedim su bile isteyemez benden bence bir an önce başka ev bakın annene giderken eşinin haberi olması yeter bir de onun ailesine mi hesap vereceksin...
Valla o kadar özgürlerse korunarak istedikleri gibi takılsınlar sonuna kadar desteğim!üniversiteli gençlerde moda bu demekki ablası,hakkatten her şeyi anlarımda ev bark kazanç yokken ben özgürüm sadece özgürüm şarkısıyla evlenmek,cidden tebrik ederim konu sahibi .
Olmadıysa niye evlendin arkadaş?Eşimin sorumsuzluğu maesef.Diger yorumlarda yazdım.Surekli ayrı ev diyorum ben ama dediğimle kalıyorum malesef
eşimle plana göre eşime diye alınan yeni evde oturacaktık ama öyle olmadı malesef
Siz çalışsanız olmaz mı ?Onun eşyayı almasına bağlı.Su an bi tek yatak odamıza var.Ve esimin asgari ücret ile çalışıyor.eşyayı olmazsa gidemeyiz çünkü aldığı para kurayla eve anca yeter zaten
eşinle kp bağımlısınız maddi olarak, kocan seni nasıl savunsun? kp size kapıyı gösterse sokakta kalırsınız. adamcağız ne yapsın? madem kv sizden yana gibi, onu aracı yapın, kp eşyanızı alsın, ayrı eve çıkın.Ben çalışabilecek durumdayim.Calismak istiyorum zaten Ama ben aynı zamanda üniversitede okuyorum.En fazla okul yeniden açılana kadar çalışabilirim.Ayrica yukarda anlatmadım konu çok uzun olur diye ama size bisey demek istiyorum Eşim babası o gün tüm bu şeyleri söylerken ölü gibiydi.Duymadi diyelim hadi.Gidip söylememe yanında hıçkıra hıçkıra ağlamama rağmen babasına tek kelime etmedi.Annesi de ertesi gün oğluna baban zaten kafada hasta ona alınmayın demiş.Benim saf koca da buna sevinmiş olacak ki ev bakmiyor da artık.Evet sana haksızlık yapılıyor dedi ama bana gore beni savunmaliydi babasına.Haksiz miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?