- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
babam da benim bilmedigimi sanıyor. kayinpeder telden istiyor zaten müsait zamanda gönder diye... :/Babanız param bana kadar şuraya şuraya ödemem var kusura bakma desin
maddi sorunları var ama parayı savuruyo. sürekli sgara sipariş ediyor genelde.Babaniz param yok desin
Kpinizin maddi sorunlari mi var? Koyde yiyecek yok mu?
O halde ilk olarak babanızla konuşun o rahatsızmı bu durumdan onu öğrenin eğer rahatsız değilse(dünürler bu tarz iletişimi seviyor olabilirler) karışmayın ödeme kısmı sorununu eşiniz babasıyla konuşup halletsin.babam da benim bilmedigimi sanıyor. kayinpeder telden istiyor zaten müsait zamanda gönder diye... :/
Musait olursam yollarım desin,es gecsin bikac kez.kızlar kayınpederim köyde yaşıyor. babamda ilce merkezde. kayınpederim 2-3 sefer oldu babamı arayıp köye sigara, cay ,ekmek gönderir misin bulustugumuzda öderim diyor. ama hala ödemedi ilk olanları. eşimi arayıp sen ver diyor. eşim de araya girip verdiginde anlarsınız ya kayınpederimin bu kötü niyeti babamla aralarını bozacak. ben de taktım bunu baya kafaya.napmak lazım? eşim diyor baba isteme falan diye adam anlamıyor.
O zaman esinizden istesin,esiniz de kendisi odeyiversin.maddi sorunları var ama parayı savuruyo. sürekli sgara sipariş ediyor genelde.
istiyor. hepsi birikti. hic ödemedi ki.Esin odemesin. Borcu varken bir daha isteyemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?