kayınpederim ve bitmeyen siparişleri

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
kızlar kayınpederim köyde yaşıyor. babamda ilce merkezde. kayınpederim 2-3 sefer oldu babamı arayıp köye sigara, cay ,ekmek gönderir misin bulustugumuzda öderim diyor. ama hala ödemedi ilk olanları. eşimi arayıp sen ver diyor. eşim de araya girip verdiginde anlarsınız ya kayınpederimin bu kötü niyeti babamla aralarını bozacak. ben de taktım bunu baya kafaya.napmak lazım? eşim diyor baba isteme falan diye adam anlamıyor.

babam da benim bilmedigimi sanıyor. kayinpeder telden istiyor zaten müsait zamanda gönder diye... :/
O halde ilk olarak babanızla konuşun o rahatsızmı bu durumdan onu öğrenin eğer rahatsız değilse(dünürler bu tarz iletişimi seviyor olabilirler) karışmayın ödeme kısmı sorununu eşiniz babasıyla konuşup halletsin.
Eğer babanızda rahatsız bir şekilde geri çevirsin mesela en basitinden bi kaç kere üst üste unuttum ya desin yada espriyle damatta unuttu vermeyi deyip istesin dostluk başka alışveriş başka desin bilemedim

kızlar kayınpederim köyde yaşıyor. babamda ilce merkezde. kayınpederim 2-3 sefer oldu babamı arayıp köye sigara, cay ,ekmek gönderir misin bulustugumuzda öderim diyor. ama hala ödemedi ilk olanları. eşimi arayıp sen ver diyor. eşim de araya girip verdiginde anlarsınız ya kayınpederimin bu kötü niyeti babamla aralarını bozacak. ben de taktım bunu baya kafaya.napmak lazım? eşim diyor baba isteme falan diye adam anlamıyor.
Musait olursam yollarım desin,es gecsin bikac kez.
Aldıklarının parasını da esiniz ödesin yani kartonla falansa sigara.Baba onun babası sonucta.
Adam almak zorunda değil.

Babanız ne alaka anlamadım. Kayınpederiniz babanızı kolay lokma görmüş o yüzden ondan istiyor anlaşılan. Kendi oğlundan istesin madem parasını sen ver diyor oğluna. Her türlü o para eşinizden çıkacaksa eşiniz alıp göndersin. Mantıklı olan bu değil mi anlamadım yani. Kpniz de bir garip 🤷🏻‍♀️

Adamın maddi sorunlari varmış. Biraz idare etseniz ne olacak sanki? Esiniz oduyorsa madem esinizden istesin,esiniz desin "Baba kayimlnbabamdan isteme neye ihtiyacin varsa soyle ben yollayım "
Olmaz mi böyle? Adam da bisey istememis ki sigara çay.
Tabiki babanizdan istemesi yanlış o ayrı. Oğlu yollasın. Eşinize yollama gonderme demezsiniz insallah?

Adam köyde yaşıyormuş

Sigara ve çay istemiş bana normal geldi

Eşiniz ne sıklıkla uğruyor

Yani haftada 10 günde gidiyorsa o götürsün çayı sigarayı

Çok lüks ekstrem bir istek yok temel ihtiyaç maddesi istemiş

Havyar jambon vs istese tepkiniz haklı da burada sorun ne ben onu anlamadım zira babanızın da bir şikayetini iletmemişsiniz

Kendim alıp gönderirdim gerekiyorsa. Sizin babanizdan istemesi toaf. Yoksa biz cep telefon sipariş edeni de gördük. Cay ve sigara neyise

Back
X