- 6 Mayıs 2022
- 15
- 6
- 16
- 30
- Konu Sahibi egemugla08
merhabalar kızlar daha öncede farklı bir konuda yardım almıştım şu an için aklıma takılan bir konu var ve size yazmak istedim. Eşimle bir dükkanımız olduğundan bahsetmiştim size daha önce şu an da işleri büyütmeye karar verdik ama bu yeni işletmeyi eşim kendi üstüne değil benim üstüme yapmayı istedi, bununla ilgili de çalışmalara başladık. Sorun şu ki bu durumu önce eşimin ailesine sonra ise kendi aileme açtık. Benim ailem destekledi ''beraber uğraşıyorsunuz, yapın'' dediler. Eşimin ailesi ise daha doğrusu kayınpederim söyle bir cümle sarf etmiş ''emin misin onun adına yapmak istediğine, ne yapacaksan kendi adına yap'' Eşim de buna karşı baba o dediğin benim karım bana bir şey olsa her şeyim zaten karımın ona bir şey olsa benim zaten'' ve bu sözler benin çok ağrıma gitti. Eşim de olayı işte babam ailesinden öyle görmüş buradaki herkes böyle düşünür, sen takılma bir şey olmaz. Ama benim aklımdan da içimden de çıkmıyor. Dün akşam bize geldiler eşime soruyor ben namaz kılacağım nerede kılayım, abdest alacağım nereye gideyim, yani beni hiç takmıyor gibi gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor, nasıl davranmam gerekiyor gerçekten şaştım kaldım. Sanki beni hiç istemiyorlar gibiler