- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
benim sinirlerim zaten bozuk ve sizde bozdugunuz için Allaha havale ediyroum sizi
benim sinirlerim zaten bozuk ve sizde bozdugunuz için Allaha havale ediyroum sizi
et kime havale edersen et
bi konu açtın bende yorum yaptım
ister beğen ister beğenme
ha biz teraspistmiyiz?sinirlerini yatıştırmak zorundamıyız?
kızdıkça yazmaya azmettiriyorlar
ya küfür ettim sanki
bence yanlışsin dedim aboow nerden dedim:)
et kime havale edersen et
bi konu açtın bende yorum yaptım
ister beğen ister beğenme
ha biz teraspistmiyiz?sinirlerini yatıştırmak zorundamıyız?
işte sen işi bilmiyorsun. kpedere ve eltiye saydırcaktın..
kırıcı yorumlarla üstüme gelmeyebilirdiniz istediginizi düşünüp yazabilirsiniz ama bir insanı kırmayı başarmak cidden çok incitici ben size benim ruhumu okşayın demedim ister benim fikirlerime saygı duyun ister beni haksız görün ama krıcı yorumlar beni zedeler çektiklerimi bilmedğiniz için burdakiler sadece bir bölüm oldugu için bukadar üstüme gelmek beni ciddi anlamda yorar
Öncelikle sakin olun.. Rabbim bebişlerinize hayırlı ömürler versinn..
Bakın herkesin bütçesi vicdanı ayrıdır.. Siz bence borcunuzu ödeyerek en güzelini yapıyorsunuz. Zaman ne gösterir bilinmez yarın öbür gün ne olacağımız belli değil. Siz borcunuzu ödeyin bitirin boşverin ödemişler ödememişler.. Ortada bir haksızlık varsa zaten zamanla hak sahibini bulur. Bebişlerinizle ilgilenin onların en çok size ihtiyacı var.
aileler genellikle zayıf karekterin yanında olur eşinz işini halledebilyorki ondan bi beklentileri var ortada bir evlat ayırımı var ama sonunda iyi olan siz olucaksınız boşverin
insanlar ailesinin yanında saf ayağına yatarak işini öyle güzel gördürüyolarki eşinizde kendi işini kendi halleden biriki ailesi onu düşünmüyor kaynın işini güzel helletmiş
bide dikkatimi şu çekti genellikle yeni evleniceklere k.valideden uzak durun araya mesafe koyun derler bunun aksine yapmazlarsa pişman olucakları sylenir ama eltin k.validesinde yemek yiyolarmış para gderleri yok diyosunuz oohhh ne rahatlar diyosunuz sizin gözünüzde iyi yani iyide olunabiliniymuş k.valideyle yakın oturunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?