- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
- Konu Sahibi _citygirl_
-
kaç yaşındasın merak ettim ne bu yaheekese merhaba arkadaşlar. 6aylık evliyim ve şuan kirada oturuyotuz. Bir eltim var bnden 10 yaş büyük ne zaman bir araya gelsek beni hep küçümser çok alıngan ve fesat. Herneyse asıl sorunum k.pederim. Dün akşam k.pederlere gittik eltimlerde geldiler. Bugüne kadar hiç bir zaman saygıda kusursuzluk etmedm her zaman güleryüzlüyümdür. Buna rağmen hep eziliyorum. K.pederim devamlı emir veriyor gözü hep üstümde. Eksiğimi arayıp hemen söylüyor. Dün herkes ordaydı önce bana bi güzel bağırdı sofrayı kursana diye sonra su getir ekmk getir. Eltimeyse o kadar iyi ki :-( dün akşam bardak istedi benden surahi yanındaydı ben bardağı uzatınca(kendi doldurur diye düşğndüm) önce aldı surahiyi sonra vazgeçip tekrar yerine koydu bna parmağıyla işaret etti koy dedi o kadar kötü oldumki :-( o an gidesim geldi ordan. Eltim bnları görünce nasıl mutlu oluyo anlatamam. Birde eve dönerken eltimlere haftada 2kez bizede 3kez geleceksiniz bndan sonra dedi. En kötüsüde bu insanın üst katına ev yaptırıyoruz ve geri dönüşü yok. Eşimle her akşam kavga ediyoruz dün akşam ilk defa ayrı yattık ne yapacağımı bilemiyorum yüzünü bile görmeye tahammülüm yok
oooo bu ne ya sen neden sesini çıkarmıyorsun. Pardon x baba bir problem mi var diyebilirsin sakince. Ay o ne ya susmayın bu kadar ezdirmeyin kendinizi.
Keşke konuşabilsem ama susuyorum işte kötü olmamak için. Eşim aldırma diyo ama mümkün degil ayrımcılık yapıyor işte.
kaç yaşındasın merak ettim ne bu ya
sen o evin gelinimisin hizmetcisi mi
neden sesin çıkmıyor hiç
kimseye kendini ezdirme
ne eltine ne kbabana ne kocana
sen insansın herşeyden önce
ver cevaplarını
bırak kötü gelin ol
az görüşürsün işte
Zor günler seni bekliyor hazırlıklı ol kayınpederin ahlakımı böyle yoksa adam dolduruşamı geldi, geldiyse kim getirdi? Birde onun üstüne ev yapmanız çok kötü olmuş epey eşinle tartışmaların çoğalacak, epey sabırlı olman gerekecek , işin çok zor diyeceğim
işine gelmeyeni yapma ,eşinede söyle evde yemek pişecek gidip anasında karnını doyuırmasın veya birlikte yemeye zorlamasın para birikmesi için daha çok ayrıntı var , misafir geldiğinde kaynana aşağa inip onun hizmetini görmen gerekecek ,epey morel bozukluğu aklıma gelen bunlar ,umarım depresyona glrmezsin
Heekese Merhaba arkadaşlar. 6aylık evliyim ve şuan kirada oturuyotuz. Bir eltim var bnden 10 yaş büyük ne zaman bir araya gelsek beni hep küçümser çok alıngan ve fesat. Herneyse asıl sorunum k.pederim. dün akşam k.pederlere gittik eltimlerde geldiler. Bugüne kadar hiç bir zaman saygıda kusursuzluk etmedm her zaman güleryüzlüyümdür. Buna rağmen hep eziliyorum. K.pederim devamlı emir veriyor gözü hep üstümde. Eksiğimi arayıp hemen söylüyor. Dün herkes ordaydı önce bana bi güzel bağırdı sofrayı kursana diye sonra su getir ekmk getir. Eltimeyse o kadar iyi ki :-( dün akşam bardak istedi benden surahi yanındaydı ben bardağı uzatınca(kendi doldurur diye düşğndüm) önce aldı surahiyi sonra vazgeçip tekrar yerine koydu bna parmağıyla işaret etti koy dedi o kadar kötü oldumki :-( o an gidesim geldi ordan. Eltim bnları görünce nasıl mutlu oluyo anlatamam. Birde eve dönerken eltimlere haftada 2kez bizede 3kez geleceksiniz bndan sonra dedi. En kötüsüde bu insanın üst katına ev yaptırıyoruz ve geri dönüşü yok. Eşimle her akşam kavga ediyoruz dün akşam ilk defa ayrı yattık ne yapacağımı bilemiyorum yüzünü bile görmeye tahammülüm yok
Heekese Merhaba arkadaşlar. 6aylık evliyim ve şuan kirada oturuyotuz. Bir eltim var bnden 10 yaş büyük ne zaman bir araya gelsek beni hep küçümser çok alıngan ve fesat. Herneyse asıl sorunum k.pederim. dün akşam k.pederlere gittik eltimlerde geldiler. Bugüne kadar hiç bir zaman saygıda kusursuzluk etmedm her zaman güleryüzlüyümdür. Buna rağmen hep eziliyorum. K.pederim devamlı emir veriyor gözü hep üstümde. Eksiğimi arayıp hemen söylüyor. Dün herkes ordaydı önce bana bi güzel bağırdı sofrayı kursana diye sonra su getir ekmk getir. Eltimeyse o kadar iyi ki :-( dün akşam bardak istedi benden surahi yanındaydı ben bardağı uzatınca(kendi doldurur diye düşğndüm) önce aldı surahiyi sonra vazgeçip tekrar yerine koydu bna parmağıyla işaret etti koy dedi o kadar kötü oldumki :-( o an gidesim geldi ordan. Eltim bnları görünce nasıl mutlu oluyo anlatamam. Birde eve dönerken eltimlere haftada 2kez bizede 3kez geleceksiniz bndan sonra dedi. En kötüsüde bu insanın üst katına ev yaptırıyoruz ve geri dönüşü yok. Eşimle her akşam kavga ediyoruz dün akşam ilk defa ayrı yattık ne yapacağımı bilemiyorum yüzünü bile görmeye tahammülüm yok
sonradan daha fena yüz göz olmaktansa başından uyarman daha mantıklı,
ailende biraz pasif kalıyor sanırım, yoksa nerden bulacak bu cesareti
Eşimle konuşuyorum zaten bn onlara hizmet edemem diyorum yemek aynı olsun istemiyorum mimarlık okuyorum proje ödevlerim hiç bitmiyor bazen sabahlıyorum eşim gitmezsin yapmazsn diyor adam her gün arayıp çağırıyo oğluna söz geçiremeyince beni arayıp bağırıyo sen nerdesn niye gelmiyosn bida olmadn diye.
Terbiyesizliğe bak. Tüm bunlar olurken kocan olacak odun ne yapıyor onu merak ettim. Hadi kayınpedere yasından saygı duyarsın da eltiye ne oluyor yahu, tam yolunmalık
Keşke konuşabilsem ama susuyorum işte kötü olmamak için. Eşim aldırma diyo ama mümkün degil ayrımcılık yapıyor işte.
Eşim birşeyler yapsaydı bu durumda olmazdm zatn evin en küçüğü benim konuşmuyorum diyor. En azından beni o kadınla buluşturma diyorum her gördüğümde beni evine çağırmadın diyo insaf ya kaç kere çağırdım asıl kendi çağırmadı bi kez bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?