- Konu Sahibi _citygirl_
-
Keşke konuşabilsem ama susuyorum işte kötü olmamak için. Eşim aldırma diyo ama mümkün degil ayrımcılık yapıyor işte.
Şu kayınpederin çocukluğu nasıl geçmiş ve hanıma davranışı nasıl bir rica etsem anlatırmısın?
K.pederim cok sert kaba biri. K.validemse tam bi melek nasıl dayandı o adama bilmiyorum. Evi yaptırmak için bize kredi çektirdi şimdide yaptırmıyo o kadar borcun içine soktu bide yazı var kışı var yapılır diyo çok cins biri yaa.. beni arayıp pazara gitcenmi diyo biliyo geçinemediğimizi evet gitcem dedim gittikte birlikte parayı yine bn ödedm millete gösteriş yapıyoruz bak beraber geziyorlar desin diye. Daha neler neler.. bigün dayıma gidecktm söz vermştim hazırlanıyordm aradı k.pederm napıyon dedi dedim dayma gitcm hazırlanıyorum bna dediği şey: yok sen onu iptal et hemen biz başka yere gitcez 10dkya hazır ol bn tabi şok
Haklısın ailem uzakta olduğu için pek karışamıyorlar k.pederimde tek ailem oymuş gibi davranıyor. Bi gün telefonda kendi babamla konuşuyordum bna döndü senin kaç tane baban var dedi şok oldum..
Kp emir yağdırırken kocan armut mu topluyor onu merak ettimumarım eşinin karakteri de babası gibi değildir.
Ayrıca azıcık ağzını aç dişini göster.. Ne bu yahuSessiz kalırsan ne evinde huzur olur ne gönlünde.
Onların üstüne ev yaptırmanız da çok kötü. Şimdiden evliliğini yaşamıyorsun oraya taşınınca hiç yaşayamazsın.
Saygı da bir yere kadar. Kimse senden değerli değil.
k..pedere de bak k.valideler yapar normlde bu olanlarrrr
siz çok ezdirmişsiniz kendinizi ondan bu saçmalıklarr
Evet ezdirdim hep sessiz kaldığım için. Hep iyi niyetimden kaybediyorum. Keşke k.validem yapsaydı bunları. Erkek yaptığında hiç karşı çıkamıyorsun çünkü.
Adam sana iptal et başka yere gitcez diyor sen
yine susup şok geçiriyorsun öyle mi
hiç mi birşey demedin Allah aşkına. Senin duruşun kişiliğin yok mu .. Onlar ne derse onu yapıyorsun arkadasım yapma..en güzel aylarını heba ediyorsun.
Benim planım var asıl siz kusura bakmayın diyemedin miböyle yaparsan inan daha çok ezerler.
iki çemkir bak attan eşeğe düşmüş gibi olmuyorlar mı ..
kocan pasifse sen kendin hallet. dişe diş kana kan
O zamanlar daha yeni evliydim bu yüzden susuyordm ama artk susmıcm her gün kavga ediyoruz gitmicem dedim onlara insan gibi davranmıyorlar hiç.
Universite okuyorsunuz ama haklarinizi aramayi bilmiyorsunuz. Anlayamıyorum ben bunu. Bir de nasıl adamlara evlisiniz ki karisini müdafaa dahi edemiyor...
Her sey bir tarafa,ayni apartmanda ev yaptirmak nedir yahu? Ya bu Türk milletinin kabile hayati yasama arzusu öldürecek beni..
Bence sizi istemiyo
Üst katına ev yaptırmaktan vazgeçin.
Heekese Merhaba arkadaşlar. 6aylık evliyim ve şuan kirada oturuyotuz. Bir eltim var bnden 10 yaş büyük ne zaman bir araya gelsek beni hep küçümser çok alıngan ve fesat. Herneyse asıl sorunum k.pederim. dün akşam k.pederlere gittik eltimlerde geldiler. Bugüne kadar hiç bir zaman saygıda kusursuzluk etmedm her zaman güleryüzlüyümdür. Buna rağmen hep eziliyorum. K.pederim devamlı emir veriyor gözü hep üstümde. Eksiğimi arayıp hemen söylüyor. Dün herkes ordaydı önce bana bi güzel bağırdı sofrayı kursana diye sonra su getir ekmk getir. Eltimeyse o kadar iyi ki :-( dün akşam bardak istedi benden surahi yanındaydı ben bardağı uzatınca(kendi doldurur diye düşğndüm) önce aldı surahiyi sonra vazgeçip tekrar yerine koydu bna parmağıyla işaret etti koy dedi o kadar kötü oldumki :-( o an gidesim geldi ordan. Eltim bnları görünce nasıl mutlu oluyo anlatamam. Birde eve dönerken eltimlere haftada 2kez bizede 3kez geleceksiniz bndan sonra dedi. En kötüsüde bu insanın üst katına ev yaptırıyoruz ve geri dönüşü yok. Eşimle her akşam kavga ediyoruz dün akşam ilk defa ayrı yattık ne yapacağımı bilemiyorum yüzünü bile görmeye tahammülüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?