kayınpederim :-(

Keşke konuşabilsem ama susuyorum işte kötü olmamak için. Eşim aldırma diyo ama mümkün degil ayrımcılık yapıyor işte.

Senin ayrımcılıktan daha büyük bir sorunun var
Sen ciddi anlamda saygı görmüyorsun
Bir insanın kişiliğine saygı göstermemek ona yapılabilecek en büyük hakarettir
Kötü gelin olma ve hattaayrılma pahasına dişlerini çıkarıp göstermelisin
Ne bu böyle adam seni eziyor resmen çok sinirlendim

Şu kayınpederin çocukluğu nasıl geçmiş ve hanıma davranışı nasıl bir rica etsem anlatırmısın?

K.pederim cok sert kaba biri. K.validemse tam bi melek nasıl dayandı o adama bilmiyorum. Evi yaptırmak için bize kredi çektirdi şimdide yaptırmıyo o kadar borcun içine soktu bide yazı var kışı var yapılır diyo çok cins biri yaa.. beni arayıp pazara gitcenmi diyo biliyo geçinemediğimizi evet gitcem dedim gittikte birlikte parayı yine bn ödedm millete gösteriş yapıyoruz bak beraber geziyorlar desin diye. Daha neler neler.. bigün dayıma gidecktm söz vermştim hazırlanıyordm aradı k.pederm napıyon dedi dedim dayma gitcm hazırlanıyorum bna dediği şey: yok sen onu iptal et hemen biz başka yere gitcez 10dkya hazır ol bn tabi şok

k..pedere de bak k.valideler yapar normlde bu olanlarrrr

siz çok ezdirmişsiniz kendinizi ondan bu saçmalıklarr

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın ailem uzakta olduğu için pek karışamıyorlar k.pederimde tek ailem oymuş gibi davranıyor. Bi gün telefonda kendi babamla konuşuyordum bna döndü senin kaç tane baban var dedi şok oldum..

Tabiki bir tane baban var, bu ne saçma bir tepki neredeyse babana baba dedirtmeyecek, bi kendine gelsin
eşinde tabi kendine gelsin, ne güzel dünya 20 yaşındaki küçücük kızı gelin diye al üstüne bir de ezmeye kalk
acilen gardını al, ve sana saygısızlık yapmalarına izin verme yoksa bunun sonu gelecek gibi görünmüyor
senin gösterdiğin saygıya saygı duyan kişiler değil bunlar

Eşim arada kalıyormuş kmseyle konuşamıyor olan bna ve evliliğimize oluyo birde anlasa..

Sana bi abla öğüdü 20 yaşında öğrenciyken derdin neydide evlendin ama iş işten geçmiş.İş yaparak hizmet ederek kimseye yaranamazsın bunu yüzlerce kişi denemiştir, dişini göstereceksin gelinmi geldim hizmetçimi diye bölümümü beğenmiyor demişsin mimarlık okuyosun ne okuman gerekiyormuş acaba beyfendi kendisi nerden mezunkide seni beğenmiyor mimarlık en saygı gören mesleklerden bi kere öz saygını kaybetme çok güzel bi bölümde okuyosun bunu kafana sok hizmetçi gelmedin anne baban kıyamaz elin kaba saba yobazı insanın ömrünü yer dişiniiiiiiiiiiiii göster yoksa ezilirsin ilerde pişman olursun

Adam sana iptal et başka yere gitcez diyor sen

yine susup şok geçiriyorsun öyle mi

hiç mi birşey demedin Allah aşkına. Senin duruşun kişiliğin yok mu .. Onlar ne derse onu yapıyorsun arkadasım yapma..en güzel aylarını heba ediyorsun.

Benim planım var asıl siz kusura bakmayın diyemedin mi böyle yaparsan inan daha çok ezerler.

iki çemkir bak attan eşeğe düşmüş gibi olmuyorlar mı ..

kocan pasifse sen kendin hallet. dişe diş kana kan

k..pedere de bak k.valideler yapar normlde bu olanlarrrr

siz çok ezdirmişsiniz kendinizi ondan bu saçmalıklarr

Evet ezdirdim hep sessiz kaldığım için. Hep iyi niyetimden kaybediyorum. Keşke k.validem yapsaydı bunları. Erkek yaptığında hiç karşı çıkamıyorsun çünkü.

Evet ezdirdim hep sessiz kaldığım için. Hep iyi niyetimden kaybediyorum. Keşke k.validem yapsaydı bunları. Erkek yaptığında hiç karşı çıkamıyorsun çünkü.

bal gibi de çıkarsınız bu kadar ödün vermeyin kendinizden bakın kıymetinizi bilmiyorlar dişinizi gösterin

Donukpudraya katılıyorum citygirl.. Diş göster azıcık.. Onlar sana değil sen kendine yapıyorsun.
Bugün diş bilemessen onlara önüne geçemessin.

O zamanlar daha yeni evliydim bu yüzden susuyordm ama artk susmıcm her gün kavga ediyoruz gitmicem dedim onlara insan gibi davranmıyorlar hiç.

Universite okuyorsunuz ama haklarinizi aramayi bilmiyorsunuz. Anlayamıyorum ben bunu. Bir de nasıl adamlara evlisiniz ki karisini müdafaa dahi edemiyor...
Her sey bir tarafa,ayni apartmanda ev yaptirmak nedir yahu? Ya bu Türk milletinin kabile hayati yasama arzusu öldürecek beni..

Bence sizi istemiyo
Üst katına ev yaptırmaktan vazgeçin.

Sana bu kadar yüklenmeleri doğru değil. Üstelik yeni gelin sayılırsın. Sen susup durdukça daha da tepene çıkarlar. Gelin misin, hizmetçi mi gerçekten de :26: Otur kayınpederinle ve eşinle konuş. Anlamıyorlar mı o zaman sende gerekeni yaparsın. Laftan anlayamana karşılığını vereceksin.

Haklısın eşimi ikna edemedm oysa hiç istemiyordum orda yaşamk sıkıntıya düşünce boyun eğmk zorunda kaldm elimden hiçbirşey gelmiyor.

Evlenmek için acele edenler kesinlikle senin açtığın konulara göz atmalı.

Sonra eleştirince kötü oluyoruz.

Bence sizi istemiyo
Üst katına ev yaptırmaktan vazgeçin.

İstiyorda hizmet için her allahın günü arıyo çağırıyo önceden daha sıktı şimdi daha iyi. Evden çoktan vazgeçtmde o kadar masraf yaptkki eşim vazgeçmiyor sorun yaşamıcaz diyo

Ezdirme kendini, hic kimse hicbir sey icin degmez, degmiyor.
Adam sana senin kac tane baban var deme haddinde bile bulunmus.
Böyle birseyi nasil söyleyebilir ya, cahilligin bu kadari normal degil.
Sende bir ananin, bir babanin evladiniz, bunlari cekmek zorunda degilsin.
Ailen seni bu insanlarin kahrini cekesin diye büyütüp bu yasa getirmedi.
20 yasinda hatta daha uni okurken evlenmekle hata etmissin ama kendinini ezdirerek, daha fazla fedarkarlik yaparak baska hatalar yapma.
Ve bu arada sakin cocuk yapmayi düsünme.

Tüm suç senin.Senden kaynaklanıyor.Eltin normalini yapıor kendini ezdirmiyor onlar da ezemiyor.Sen önce kendinin ne olduğunu kendine empoze et.Hizmetçimisin insan mı.Aman iyi gelin olayım diye bunların her isteğini yapma huyundan vazgeçse bu yeni gelinler kimse ezemeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…