kayınpederim :-(

bu durumlarda eşin bişey yapmıyorsa kendi hakkını kendn savunacaksın, her dediklerini yapar kendi özel hayatından ödün verirsen önünü alamazsın bu isteklerin emirlerin...
biraz sesin çıksın,saygıyı yitirmeden hakkını savunmalısn

Seni yumuşakyüzlü ve huylu bulunca eziyor artık tek başına mücadele edeceksin, eşinede babasının yaptıkları normale geliyor ki ses çıkartmıyor , artk sen bundan sonra hakkını savun , cahil değilsin, hasta değilsin sadece genç ve deneyimsizsin ki bu kayınbaba tilki biliyor bunları ona göre sana davranıyor, artık seni terbiye etmesine izin verme , sana ne ters geliyorsa hayır demesini bil,

İstiyorda hizmet için her allahın günü arıyo çağırıyo önceden daha sıktı şimdi daha iyi. Evden çoktan vazgeçtmde o kadar masraf yaptkki eşim vazgeçmiyor sorun yaşamıcaz diyo

Onun için hava hoş tabi
Ne çekiyosan sen çekiyosun
Yeme içme bir bile isteyebilirler, ne yap ne et gitmeyin o binaya

Yapmıcaksın dediklerini . Sen kendin kendini kurtarmazsan kimse kurtarmaz.
Gerekirse çıksın kavga, kopsun ipler. İplerin kopması daha hayırlı bence .
Bu ne böyle ? Pazara mı çağırıyor? gitme.
Dayına gitcekken mi çağırdı ? "Gelmicem ben baba lütfen ısrar etme yeter" de kapa.
Bu ne be ?
Terbiyesizlikse terbiyesizlik.
İnsan yumuşak huylu oldukça tepesine çıkıyorlar yahu

Bune ya okuyunca , Sinirlerim tepeme cikti resmen..

En cokta isaret edip suyu doldur kismina cildirdim , bi zahmen
Kendi doldursun .. Sende kenduni bukadar ezdirme ne olur ..
Sen o evin hizmetcisi degilsin , Gelinisin !!

Kimse kusura bakmasin... bidahakine bir sorununmu var diye pat diye soyle ne olacaksa olsun .. Sende bir unsansin ..
beliki esin agzini acip konusmuyor .. sen savun kendini en cok bidaha gitmezsiniz ohh ne guzel kafan rahat olur.

Yasinin kaç olduğunun önemi yok ezdirme kendini.kayınpederinin yada eltinin boyle yapmasinin tek sebebi esin.bunlar sana yapilirken onun gözü kor mu.bak bende kayinvalidemlerle ayni evde yasiyorum ama Burak bu şekilde davranmalarini en ufacik biseyde bile esin benden önce savunmaya geçer kizar kendini kim olursa olsun ezdirme der.ha eşime guvenerekte hic saygisizlik yapmadim yapmamda tabi.seni üzmek istemem ama ben senin yerinde olsam o kayinbabayi bi tersleyiveririm bidaha agzini açma cesaretini bulamaz.ha o anda esin seni savunmayip babasini tutuyorsa alir cantami cikarim oradan resti cekerim

Evet eşim savunmuyor bnde açıkcası adamdan korkuyorum çünkü bigün şakayla karışık bna vurdu. Dün akşamda haftada 3gn glcen dedi bnde anlamadm dedm bna bn sana anlatcm dedi :-( onlara hç kötü davranmadm hiç

Hepiniz haklısınız ama konuşturmuyorki bağırıyo devamlı dün eve gelirken k.validem sırtıma vurdu (sarılınca vurulurya yavaşça öyle) k.pederim öyle değil sert vurcaksn diyo ya sabrm tükendi artk

Tehdit mi ediyo seni

Nasıl bir aileye düşmüşsün acaip kabalar ,sende narin kayınpederden korkma eğer sana el kaldırırsa sende ona el kaldır artık ne olacaksa olsun , kabaya kaba ,bu ondan anlar

iyi sabrediyosun vallahi
emir veriyo tehdit ediyo ve sen itaat ediyosun
kusura bakma da tatlım sen geleceğini kendin çiziyosun
bugün şakayla vuran yarın döver
tavrını baştan koymalıydın
ama yine de geç kalmış sayılmazsın
eşin seni savunmuyorsa sen kendini savun

Benim gözümde ne eltin nede kayınpederin suçlu asıl suçlu olan kocan başka kimsede değil,eğer kayınpederinin ve eltinin yanında seni bir çift sözle savunmuş olsaydı bugün bunların hiçbiri yaşanmadı sana tek kelime dahi laf edemezlerdi kocan seni savunmuyor,sen saygıdan ötürü birşeyler demek istemediğin için onlara gün doğuyor nasıl olsa sesi çıkmayacak her dediğimizi yapacak diyorlar ya kocan onlara karşı seni savunacak yada sen dişini göstereceksin başka çıkar yolu yok,hala bu olayların üstüne aynı binada oturmak istiyormusun.

Tabiki varda uzaktalar sık gelemiyorlar daha 2hafta önce ailemleydim ama ne yapabilirlerki..

Ne demek ne yapabilirler uzak yakin ne farkeder.eğer ailen seni savunacak insanlarsa ara anneni babani hemen simdi durumu anlat baban yada annen arayip fircayi ceksinler bak bidaha yapiyolar mi.bizim milletimiz genelde ailesi olmayan yada uzakta olan yada ailesi ses cikarmayan gelinleri ezmeyi çok severler.bak eger ki ailen sessiz kaldi diyelim yine tasa yapma kendine sonuçta sen ilerde birgun alip cantani ciktigin zamn sana kapilarini muhakkak acacak olan ailendir.önemli olan senin kendini nazil gordugun Esim boyle yapiyo eşimin ailesi böle yapiyo benim ailem bize yapamiyo DIE sürekli kendini ezik modunda gorursen emin ol ki seni herkes ezer.bi kaç kere kocamin bana yanlis davranisi ve sözleri oldu valla ben sana muhtaç değilim alirim esyalarimi cikar giderim aglayip zirlayacagimi da sanma arkama bile bakmam dedim sasirdi kaldi.sunu hicbir zaman unutma arkanda kimsen yoksa gidecek yerin yoksa bile karsindakine hic bir zaman bunu hissettirme yoksa ya cekersin ya cekersin umarim anlatabilmisimdir

Siz gerçek misiniz ya Kim ne yapsın ki burda? Niye ezdiriyosun ki kendini böyle. Onlar yaptıkça oturup ağlıyosundur sen de evde. Dövecek mi o adam seni ne yapacak? Dövecek gibiyse, bırak bir kere bir dövsün bakalım sonra ne oluyo.. Oğlunu da onu da sürüm sürüm süründürürsün.. Ama gerçi sen dayak yesen yine oturur ağlarsın..
Sen kötü olma kardeşim olur mu sakın kötü olma, çok iyi gelin ol ne derlerse yap, dayak ye otur..

Tabikide istemiyorum eşim korumuyor yaşlı idare et diyor he de geç diyor ama çok zor. Sorun olmıck o evde diyo gitmezsin evlerine diyo yanlış düşünüyormuşum çok pişman olacakmışım falan filan..

Sanırım evet. Zor kaçtım yanından yoksa vururdu zatn el şakalarndan nefret ederm çok uyardm bu konuda değişmediler blkide şaka flan değil. Amacı can yakmak bilemiyorum

Eee o seni tehdit ediyo sen susuyo musun
Arıza çıkartman lazım
Ne demek ben sana anlatırım görürsün vs.

Kusura bakma da bu kadar pasif olursan şamaroğlanına dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…