KAYINPEDERIM

Yine ekledim zaten ya zaten haftada iki gun geliyo oda balkonda oturuyo madem bakmiyosun ne benim izledigim kanali siliyosun sakasina yapsa kizmam ama inadina yapiyo tek benimkileride degil kizimin cizgifilm kanallarinida tasiyo her geldiginde onlami ugrascam ben

Bence sen kp den önce kocanın rahatlığına çözüm bul, bul ki kp de ekmeğini suyunu ben veriyorum her istediğimi yaparım demesin..
Cok ugrastim olmayinca olmuyo napim resim kursuna yazildim kendi parami kazanicam

Cok ugrastim olmayinca olmuyo napim resim kursuna yazildim kendi parami kazanicam
Az önce konularına baktım senin koca nato mermer nato kafa kusura bakma ama öyle içki var, ezidirmek var adam daha çocuğuna bez almamış bu nasıl baba?
Aman neyim 3. Çocuğu yapma sakın. Hayatını yoluna koymaya bak
Resim kursu olur, evde el işi olur. Yazık ömrüne adam adam değil ki!!
Çalışmayan insanım gözümde yeri yok anasını satayım bizim kocalar eşşek gibi çalışıyor sabahlara kadar aman evlatlarım kimseye muhtaç olmasın diye, senin koca da taş.. Büyütüyor.
Sert oldu ama valla kusuruma bakma çocuklarına sana yazık.

kayin pederin hakikeden bir tuhaf edin nediyo bu duruma

Haklisin daha fazlasini hak ediyo onu o kadar seviyodumki o bile bitti cocuklarima guzelbi hayat verme cabasindayim sadece

Biraz abartmamış mısınız?
Çok bariz inatlaşmış sizinle. Onlar gitmeden değiştirmek sonrasında kanalın yerini bulamadım diye Msj çekmek .. Tamam karışmaya Hakkı yok ama çocukça geldi bana ikiniz arasındaki mücadele .. Alt tarafı tv bu ne ki?
Diğer mesele ise sizin geçiminizi onlar sağlıyorsa eğer niyetleri iyi değilse bırakın kanalınızı lokmalarınızı bile sayabilirler. Eşinizi yola getirin bence çok yanlış bir hayat onunki...

Yok artık... Size bu kadar müdahele etmeye ne hakki var?
Geçimlerini kp sağlıyormuş eşi evde para çokluğundan çalışmıyormuş.
Adamda parasıyla eğlenecek bunları bulmuş demekki.
Belkide evlerindeki bu durağanlık bozulsun kavga gürültü hareketlenirler diye.
Bayanda kursa başlamış belki eşide kıpırdanır bu vesilelerle.
Para içindemi yüzüyorlar onu merak ettim.paranın çokluğundan yan gelip yatacak olunsa sabancılar yatardı adam ölene kadar koşturdu.
Bu adamla ömür geçmez bence aileside ortalığı karıştırıyor madem

sizin durumunuzu ve dusunce yapinizi tamamen anlamam mumkun degil ama anladigim kadariyla asil sorununuz kp falan degil esiniz ve yasam sekliniz.
herseyi sunan ve dolayisiyla karisan bir kp ve kv. calismayan es.
sizede gayet normal gelen bir duzen.
burda tek gozunuze batanin kanal silmek olmasi cok ilginc,.
zira bu kism devede kulak.
sorunlarinizi sanirim daha derin dusunerek cozebilirsiniz.

Benzer bir yorum yazacaktım,
Tembel adamla olmaz ki bir ömür ya...
Kp her ihtiyacı karşılıyorsa hangi kanalın izleneceğine karışma hakkını da görür kendisinde kusura bakmayın yani.
Adamı arayıp kanalı ne yaptınız diye sorduğunda benim değil mi istediğimi yaptım dese yeridir.

Simdi anlıyorum....

SiZe her turlu karışabilme hakkını buluyo kendinde demek ki.. çalışsanız, babası dahi olsa kimseye minnet etmeden yasasanız, bu kadar ileri gitme cüretini gösteremezdi.. Adam resmen, benim evim, benim param, benim televizyonum, istediğimi yaparım moduna girmiş

Allah YARDIMCINIZ olsunnnnn. Çocuk gibi adam neyin kafasını yaşadı da şildi allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…