Yine ekledim zaten ya zaten haftada iki gun geliyo oda balkonda oturuyo madem bakmiyosun ne benim izledigim kanali siliyosun sakasina yapsa kizmam ama inadina yapiyo tek benimkileride degil kizimin cizgifilm kanallarinida tasiyo her geldiginde onlami ugrascam benYa tut kanali bir daha ekle bu kadar basit belki adam seni kizi gibi goruyor ondan bu kadar mudahele ediyor. Benim babamda bana duskundur bak su yasima geldim evlendim ogretmen oldum bana diyor ki sen telefonunu degisme sonra cok kurcaliyorsun gozlerin bozulacak. Evet baba oyle dedim gittim telefonumu degistirdim ama kirmadim niye karisiyorsun diye.
Ekleyin kanali olsun bitsin. Yine silerse yine eklersiniz kac dk suruyor ki.
Sevgili kocam calismayi pek sevmiyo durumlari iyi oldugu icin o yuzdenBen birde şunu anlamadım kp neden size bakıyor ki?
Aynen ya kanal7 a haber falan onlari izliyo
Bence sen kp den önce kocanın rahatlığına çözüm bul, bul ki kp de ekmeğini suyunu ben veriyorum her istediğimi yaparım demesin..Sevgili kocam calismayi pek sevmiyo durumlari iyi oldugu icin o yuzden
Cok ugrastim olmayinca olmuyo napim resim kursuna yazildim kendi parami kazanicamBence sen kp den önce kocanın rahatlığına çözüm bul, bul ki kp de ekmeğini suyunu ben veriyorum her istediğimi yaparım demesin..
Az önce konularına baktım senin koca nato mermer nato kafa kusura bakma ama öyleCok ugrastim olmayinca olmuyo napim resim kursuna yazildim kendi parami kazanicam
kayin pederin hakikeden bir tuhaf edin nediyo bu durumaYine ekledim zaten ya zaten haftada iki gun geliyo oda balkonda oturuyo madem bakmiyosun ne benim izledigim kanali siliyosun sakasina yapsa kizmam ama inadina yapiyo tek benimkileride degil kizimin cizgifilm kanallarinida tasiyo her geldiginde onlami ugrascam ben
Haklisin daha fazlasini hak ediyo onu o kadar seviyodumki o bile bitti cocuklarima guzelbi hayat verme cabasindayim sadeceAz önce konularına baktım senin koca nato mermer nato kafa kusura bakma ama öyleiçki var, ezidirmek var adam daha çocuğuna bez almamış bu nasıl baba?
Aman neyim 3. Çocuğu yapma sakın. Hayatını yoluna koymaya bak
Resim kursu olur, evde el işi olur. Yazık ömrüne adam adam değil ki!!
Çalışmayan insanım gözümde yeri yok anasını satayım bizim kocalar eşşek gibi çalışıyor sabahlara kadar aman evlatlarım kimseye muhtaç olmasın diye, senin koca da taş.. Büyütüyor.
Sert oldu ama valla kusuruma bakma çocuklarına sana yazık.
Canini sıkma duzelcek hersey diyo hep diyoda icraat olmayinca 4 senedir inandirici gelmiyokayin pederin hakikeden bir tuhaf edin nediyo bu duruma
Geçimlerini kp sağlıyormuş eşi evde para çokluğundan çalışmıyormuş.Yok artık... Size bu kadar müdahele etmeye ne hakki var?
Direk konuya giriyprum dun aksam kp bize geldi ben mutfaktayken tv de tv8 kanalini 120 lere falan tasimis bende o kanali izliyorum genelde sonra o sigara icmeye balkona cikti tv yi dolasiypdum bi baktim tv8 yok tasidigini anladim yine eski yerine tasidim sinirlendim ama belli etmedim sonra ben icerdeyken gelmis silmis kanali onlar gittikten sonra fark ettim ama cildirdim kv mesaj attim tv8 i bulamiyorum anne babama bi sor kaca tasidi diye bi kac saat sonra aradi baban onu silmis sen cok takiliyomusaun o kanalda o yuzden sinirden patladim ya siz olsaniz napardiniz tamm bizi bakiyo olabilir evimizi herseyimizi o almis olabilir ama izledigim kanala kadar karismaya hakki varmi ya ne saygisizliktir
Benzer bir yorum yazacaktım,sizin durumunuzu ve dusunce yapinizi tamamen anlamam mumkun degil ama anladigim kadariyla asil sorununuz kp falan degil esiniz ve yasam sekliniz.
herseyi sunan ve dolayisiyla karisan bir kp ve kv. calismayan es.
sizede gayet normal gelen bir duzen.
burda tek gozunuze batanin kanal silmek olmasi cok ilginc,.
zira bu kism devede kulak.
sorunlarinizi sanirim daha derin dusunerek cozebilirsiniz.
Simdi anlıyorum....Geçimlerini kp sağlıyormuş eşi evde para çokluğundan çalışmıyormuş.
Adamda parasıyla eğlenecek bunları bulmuş demekki.
Belkide evlerindeki bu durağanlık bozulsun kavga gürültü hareketlenirler diye.
Bayanda kursa başlamış belki eşide kıpırdanır bu vesilelerle.
Para içindemi yüzüyorlar onu merak ettim.paranın çokluğundan yan gelip yatacak olunsa sabancılar yatardı adam ölene kadar koşturdu.
Bu adamla ömür geçmez bence aileside ortalığı karıştırıyor madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?