KAYINPEDERIM

ya tamam adam saçmalamış ta sizin de bunun için mesaj çekmeniz filan çok çok abes. tekrar kaydedin olsun bitsin ne var bunda. ne çok seviyosunuz eşlerinizin ailesiyle didişmeyi.

Her ne olursa olsun , evini de alsa, evine de alsa, herkes sınırlarını bilmeli....

yok artık !! ne insanlar var ya yani size bakıyor diye her istediğini size yapacak anlamına gelmiyor.Kv deki rahatlık ta ayrı cabası enteresan gerçekten

ya tamam adam saçmalamış ta sizin de bunun için mesaj çekmeniz filan çok çok abes. tekrar kaydedin olsun bitsin ne var bunda. ne çok seviyosunuz eşlerinizin ailesiyle didişmeyi.

Mesaj çekmek yerine doğrudan kp ni arayıp, derdini anlatsaymış daha doğru olurmus ancak ben tam tersini düşünüyorum. Eğer yerinde ve doğru bir tepki vermezse, tv kanalını silen herşeye müdahale eder. Şimdiden sınırlarını çizmeli.

ya olurmu öyle şey mesele silme ekleme falan değil hayatlarına karşıma..evlenmiş ayrı evleri olan bir çift geldin adabınla otur git sanamı kaldı silmek herkez istediğini izler ayıp birşey..

bence bu konuyu kocana söyle o uyarsın kimse kimsenin evine karışmasın..(gıcık oldum)

sırf sizin tv 8 nizi silse anlayacam da çocuğun çizgi film kanallarınıda taşıyıp siliyormuş..ee adamda haklı oğlu asa...k gibi yemlerini sularını ben veriyorum egomu tatmin ederim demiş..laf edemezsiniz..kocanızın adam olup kendi ailesini kollaması gerekir..ki bile bile mi evlendiniz bilemeyeceğim.

VAlla yorumların hepsini okumadım ama..şu çocukları engellemek için uydu kanallarında şifreleme gibi bi şey var sanırım..koy şifreyi kimse ne silebilsin ne taşıyabilsin..sonra baktın gene silmeye çalışıyor...çaaaaaat diye şifre isticektir..sonra sen kenardan izle ve keyfini çıukar o sinir olsun

Şakamı?
Öldürsün istersen
Te allahım yaa
Yok şaka değil. Bu yüzden erkek aileleri beni pek sevmez. Kim olursa olsun böyle terbiyesizlik yapan insanları evden ve hayatımdan kovarım. Bu yüzdende çok mutlu yaşıyorum

eve ekmeği bile kayınpeder alıyosa karışabilir bence.
belki de tv izlemeyi bırakın da çalışın kendinizi geçindirin demek istemiştir.

yapılan şey kötü bunu savunmuyorum
ama evdeki en küçük şeyin parasını bile kayınbaba alıyorsa evin sahibi olarak da kendisini görür yani

Yok şaka değil. Bu yüzden erkek aileleri beni pek sevmez. Kim olursa olsun böyle terbiyesizlik yapan insanları evden ve hayatımdan kovarım. Bu yüzdende çok mutlu yaşıyorum

evden kovarsa aç kalırlar bebekleriyle beraber
baksana kocası içki içmeye gidip günlerce gelmiyormuş
eve de hiç bişey vermiyormuş.

bıze bakıyor derken anlamadım o kısmı?
evde calışan yok mu?

Siz hiç muhattap olmayın derim.Çünkü siz birşey dersenız daha da alevlenıcek ortalık ustelık saygısız gelın olacaksınız ve adam hıc bır sekılde duzelmeyecek.Eşiniz ailesine karsı sızı koruyan destekleyen bırıyse esınızle konusun dırekt

ben de parayı veren düdüğü çalar diyorum.
Sonuçta elektrik parasını kp veriyorsa tv yi alıp gitmediğine şükretmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…