KAYINPEDERIM

Sizin tv kanalindan daha onemli sorunlariniz var farkinda misiniz? Belki de kayinpeder tv izlemesinler de az gercek hayati gorsunler elleri az ekmek tutsun mesaji veriyordur. Cok takiliyorsun lafinin baska anlami olamaz.

Bir de mesela adama dediniz ki benim evimdeki kanala karisma. Adam demez mi tuvalet kagidiniza kadar benden cikiyor istedigimi yaparim diye.

Ne yazııkki adam size her konuda karışmayı kendinde hak görmüş az bişey değil maddi anlamda bağımlı olmak bir dahaki sefere söyleyin okanalı silmemesi gerektiğini ve kanalı geri yükleyin,benim kp.de her gittiğimizde tv.kanallarını bana güncelleştirir naparsın insanlar binbir türlü işte

Agzinizin tadini bozmayin derim. Nasi bi samimiyet var bilmiyorum ama 'askolsun valla baba bi tv8 im vardi onu silmissin ama bak ben sana kek yaptim' tarzi biseyle karsisina cikin derim. Boyle adamlar biraz patavatsizdir boyle seyler kizsaniz da bagirsaniz da yaparlar zordur ugrasmak cunku suclu siz olursunuz her kosulda. Gülün gecin tatlidille ezmek en guzeli :)

Kov evden

Allah'ım sen akıl fikir ver bu erkeklere...
Kaynana neyse de kaynanalık taslayan erkek de hiç çekilmiyor...

Matrak adammış kayınpederiniz,
Ben kızamadım nedense komik geldi.
Kırık leblebi diye bi karikatür serisi vardı eskiden yaşlılarla ilgili.
Ciddiye almayın bence boşverin, pek normal değil bu hareketler

Aaaaaa shokkkk .. yani tv kanallarina varasiya kdr karisiyorlar yuhhhh ..

Yerine konabilecek şeyler için huzursuzluk Çıkarma olmada.

Bi tuşa basıp kanal aratıp tv8e kavuşabilirsin.

Kayınpedere gelince yerinde olsam gidince ya tüm Kanalları siler sadece çizgi film kanallarını bırakırdım ve kumandayı çantaya atar eve geçerdim.

Hayyyydaaaaa. Bi yasima daha girdim.

Sende onun evine git ev sevdigi kanali sil. Kisasa kısas

adam sizi bakıyormuş geçiminizi sağlıyor sanırım
her şeyinizi evinizi de almış

kendini onların sahibi gibi görmesi abes değil

benim kendi babamın evimde hiçbir şeyi yok ama ben seni okuttum sen işe girip bu eşyaları aldın dolayısıyla bu eşyalar benim bu ev benim diyor.

bu durumda kayınpederinin yaptığı bana normal geldi

parayı veren düdüğü çalar malesef!!!!!

sizde k.pederinizin rahatlığından önce eşinizin rahatlığını yadırgayın bence...

:) yuh be olaya bak.
boşa sinirlenme yeniden kur gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…